Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Nefer- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
61
Favori
102.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acaba merlin yüklesek orda çalışır mı

• Cold war beni çok sarmadı valla Mw'yi yeni mw çıkana kadar bırakıcağımı sanmıyorumASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Eski DSL-AC68U modemi tesadüfen tekrar elime almam , kampanyayı en son öğrenmem ,kampanya şartlarını yerine getirebilmek için modemi recovery mode almada 3 saat uğraş vermem , modemlerin dağıtımına ve tam kapanmaya bir iki gün kala kargolamam ve aynı hızda geri dönülmesi efsaneydi dostum. :/

1 aydır modem bekleyenlere haksızlık etmişim gibi bir suçluluk duyuyorum ama aynı zamanda hunharca ve ergence boşveriyorum hepsine :) hayat hep tersine mi akacak bir gün de bizim için aksın. 

Teşekkürler ;

@Drahmizm

@hey

@Asus Türkiye (Bir eleştiri yapmadan geçemeyeceğim kimse Asus bilmez iken 99 sonlarında biz ASUS mb ek 'lı sistem topluyorduk.Maalesef fiyat politikası yüzünden artık anca vitrinden bakıyoruz.)

@Aras kargo (40 yıl düşünsem aras kargoya teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi.Araskargo İzmit anıtpark şubesinde neler oluyor öyle elmi değiştirdi ne )

@Vizyon Bilgisayar (Yeni tanıştık umarım uzun süreli bir dostluk olur.)

"hayat hep tersine mi akacak bir gün de bizim için aksın."

hahaha süper yorum ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

"@Asus Türkiye (Bir eleştiri yapmadan geçemeyeceğim kimse Asus bilmez iken 99 sonlarında biz ASUS mb ek 'lı sistem topluyorduk.Maalesef fiyat politikası yüzünden artık anca vitrinden bakıyoruz.)"

Katılıyorum, keşke fiyatlar biraz daha uygun olsa, para kolay kazanılmıyorASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Hocam paylaşım için teşekkürler.

Keenetic ve Asus dsl-ax82u ile vie.valve.net'e tracert atıp değerleri kıyaslıyabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt

çalışmıyor hocam hatta biraz önce merlin yeni yazılımı geldi heyecanla yükledim ama sorun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

acaba merlin yüklesek orda çalışır mı

Daha önce yazdığım gibi Broadcom tarafında otomatik işliyor, belli ki kararlılığı daha öncelikli tutuyor; fakat bu SNR değerini daha alta çekip daha yüksek hız almak mümkün mü diye önceki mesajımdaki gibi yurt dışına geri bildirimde bulunur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Daha önce yazdığım gibi Broadcom tarafında otomatik işliyor, belli ki kararlılığı daha öncelikli tutuyor; fakat bu SNR değerini daha alta çekip daha yüksek hız almak mümkün mü diye önceki mesajımdaki gibi yurt dışına geri bildirimde bulunur musunuz?

Alıntıları Göster

hocam bu mesajı dediğin gibi modemden geri bildirimle asusa ve merlin grubuna bildirdim

hello vdsl i am using 100 mbit internet

Although I did the stability setting to 6 db, the snr setting of 8.3 db remains locked

My defined speed is 102398 but I can't pull 6 db because the stability setting is not working.

Speed stays at 92500 as SNR 8.3 db is stuck

Stability settings are not working in vdsl I ask you to fix the problem

• Geldi bugün. Şu an çok memnunum açıkçası. Bu şekilde gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Şu an tek sıkıntı ram kullanımı. 400 mb altına düşmedi daha. Sizde durum nasıl

• hey kullanıcısına yanıt

Aslında fiyat gayet uygun değil mi? 1 dolar 8.3 TL iken 300 liralık modeme 2000 TL veriyoruz. Bunda asusu suçlamak ne kadar doğru bilmiyorum.

• atabey444 kullanıcısına yanıt
    ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Fazla değil mi? Ac68u 250 mb olmasına rağmen %60 boş görünüyordu.

• atabey444 kullanıcısına yanıt
    Yazılım daha yeni, buglar yüzünden fazla ram kullanıyor olabilir. Zamanla buglar düzeltildikçe düşer sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 29 Nisan 2021; 21:39:10 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

hocam cihazda flash bellek takılımı

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam takılı değil.
  • 1 saati geçti 1 crc hatası verdi. Modem güzel beğendim.

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • Konu başlığına ithafen; bir modemin "gaming" olması için ne gerekiyor, normalden farkı ne?

• oklawa kullanıcısına yanıt
    Gaming bölümü var ama daha kurcalamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

hocam bu mesajı dediğin gibi modemden geri bildirimle asusa ve merlin grubuna bildirdim

hello vdsl i am using 100 mbit internet

Although I did the stability setting to 6 db, the snr setting of 8.3 db remains locked

My defined speed is 102398 but I can't pull 6 db because the stability setting is not working.

Speed stays at 92500 as SNR 8.3 db is stuck

Stability settings are not working in vdsl I ask you to fix the problem

Alıntıları Göster

Tamamdır incelesinler baksınlar nasıl bir çözüm bulunabilir. Dediğim gibi manual ayara broadcom izin vermiyor olması mümkün. Ama cihaz default olarak daha düşük SNR ile daha yüksek hız oluşturulabiliyor mu ona bakabilirler.

Bildiğiniz üzere 7nin altında SNR değerleri pek tavsiye edilmez, sanırım sizin hattınız 7nin altında değerlerde yüksek hız ve kararlılığı kaldırabiliyor.

Testlere gelicek olursak mesela benim evdeki hatta, farklı marka ve başka Asus modelde benzer max hız alınıyor manuel ayar yapmadan. Saha testlerindeki kıstas da buydu zaten, her altyapı için max kararlılık,max hız!

Henüz fırından yeni çıktı cihaz, bildirimleriniz sonrası geri dönüş ve düzenlemeler için çalışacaktır yurt dışı Ar-Ge ekibi.

bu arada bu resimdeki gibi log gönderirken sarı dünya yanıp söndü değil mi ?

• Akıllı bağlan ı aktif edince 5ghz için 160mhz yi etkinleştirmek gerekiyormu.

Burdaki kurallarda bir işlem yapmak gereklimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 29 Nisan 2021; 21:54:41 >

• bu snr ayarlamada telnetten giripte komutla yapılıyordu bilen var mı acaba o komutları

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.