|
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (25. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Snr margin 6 da hat kopmuyormu, benim bildiğim 9-10 altına düşmemesi gerek.yok hocam sıkıntı olmuyor hatta son 1-2 aya kadar 3.8 db ile kulandım 15 ay
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmŞifreyi yazar ama yazdığını ve karakterlerinin sayısını göstermez, çünkü şifre ;)
Şifreyi yazıp enter yapın o giriş yapacaktır.
hay allah razı olsun deli etti beni ya
-
Bende vr2800 kullanıyordum. Tplink modemler genelde tak unut cihazlardir. Allah var sağlam ama kullanıs özellik ve performans olarak Asus daha önde. Mesela Asus da benim için olmazsa olmaz torrent indirici var. Birde medya sunucusu olarak Asus daha performanslı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef benim hızımda bir değişiklik olmadı eski modemimle 50mbps download hızı alırken şimdi 41mbps hız alıyorum sizin çözümünüz bende işe yaramadı kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra sizin yazdığınız değerleri yazıp enter a basıyorum hiçbirşey olmuyor nerede yanlış yapıyorum -
Yazdıktan sonra DSL gidip geliyor mu ?
Evet malesef değişmiyor. -
Dün modemi bağladığımdan şuana kadar 203 crc vermiş. Sorun nedir arkadaşlar ne yapmam gerek bilenler aydınlatabilir mi?
Crc bir tek modem ile alakalı bir durum değil ki. Telekom dan santrale. Santralden binaya. Oradan eve hatta evdeki hattan modeme geçen kabloların bile rolü var. Kim crc modem ile alakalı dedi ki. Açıklama yapsın merak ettim
Ayrıca ben 20 dakika da 200 alıyorum gayet te mutluyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 30 Nisan 2021; 21:6:8 >
Ben de bilmediğim için sordum zaten. İç tesisattan kutuya kadar bütün kablolarda yeni çekildi yani onlarda da sıkıntı olma ihtimali yok. -
Şimdi kontrol ettim 2 saat den beri 409 crc hatası yazıyor ama beni etkileyen tarafı 0. Hocam boş verin lütfen keyfinize bakın hayat kısa böyle şeyleri dert etmeyin
Yok hocam dert ettiğimden değil açıkcası burda bu muhabbetler çok döndüğü için sormak istedim yoksa benim de pek umrumda değil. Sadece cihaz yeni diye kurcalıyorum o kadar:) -
tivibu maalesef sorunlu !
- En son çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_42438 (2021/04/20)) tivibu çalışmıyor.
- İlk çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_40058 (2020/10/13 1)) çalışıyor fakat sorunlu, tv yayınında takılma oluyor ve internette sorunlu....
- VDSL + Eski Tivibu ve VDSL + Yeni Tivibu ikisinide denedim....Maalesef bu nedenle tekrar eski modemine (DSL-AC56U) döndüm.
- Ama şundan eminim Asus bu sorunu kısa sürede çözer....
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61
Yok hocam dert ettiğimden değil açıkcası burda bu muhabbetler çok döndüğü için sormak istedim yoksa benim de pek umrumda değil. Sadece cihaz yeni diye kurcalıyorum o kadar:)İftara kadar cod atayım dedim. baktım maç ararken üste ms ping yazıyor hiç dikkat etmemiştim. 65 ms ping le maça başladım 140 killden 55 kill ben aldım oyun içi ms ping takılma 60-70 efsaneler yaratıyor.
Oyunda önceki kullandıgım modeme nazaran bariz fark var hızda.
Modemin öndeki ışık renkleri vs degişiyor yazılmıştı nerden yapıldıgını bulan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 30 Nisan 2021; 21:58:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacksel
Evet malesef değişmiyor.hat değerlerinin ekran görüntüsünü ve yazdığın kodun ekran görüntüsünü atabilir misin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Easy Iceİftara kadar cod atayım dedim. baktım maç ararken üste ms ping yazıyor hiç dikkat etmemiştim. 65 ms ping le maça başladım 140 killden 55 kill ben aldım oyun içi ms ping takılma 60-70 efsaneler yaratıyor.
Oyunda önceki kullandıgım modeme nazaran bariz fark var hızda.
Modemin öndeki ışık renkleri vs degişiyor yazılmıştı nerden yapıldıgını bulan varmı?
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drahmizmhat değerlerinin ekran görüntüsünü ve yazdığın kodun ekran görüntüsünü atabilir misin ?
Alıntıları Göster
-
43000 ile bağlanıyorken 50000 değer girmişsiniz, orada uyarmıştım yüksek girmeyin diye kalın da yazdım ama gözden kaçmış demekki
60-70 ping zaten iyi seviye şu halde hocam Warzone'da 60-70 ping gelince şükrediyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X