Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
61
Favori
102.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizde demi arayüze 192.168.50.1 le giriliyor. Asus default böyle yapmış sanırım. 192.168.1.1 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

43000 ile bağlanıyorken 50000 değer girmişsiniz, orada uyarmıştım yüksek girmeyin diye kalın da yazdım ama gözden kaçmış demekki  

Eski modemimi taktım ac68u ile 50000 hocam, o değerler kararlılık ayarı ile değişiyor, bu modemde kararlılık ayarı değişmiyor malesef sizin verdiğiniz çözümle aynı hızı alabileceğimi sandım yanılmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Hocam sizde demi arayüze 192.168.50.1 le giriliyor. Asus default böyle yapmış sanırım. 192.168.1.1 değil.

evet 192.168.50.1 ile giriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Bu modelde 192.168.50.1 yapılmış ama ben her seferinde 10.1.1.1 yaparım ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

Buradan değiştirebilirsiniz http://router.asus.com/Advanced_LAN_Content.asp

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

• Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Bende değiştireyim alışamadım 192.168.50.1 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacksel

Eski modemimi taktım ac68u ile 50000 hocam, o değerler kararlılık ayarı ile değişiyor, bu modemde kararlılık ayarı değişmiyor malesef sizin verdiğiniz çözümle aynı hızı alabileceğimi sandım yanılmışım.

Alıntıları Göster

Keşke öyle olsa hocam ama bunun kullanım amacı hızı düşürüp stabil hat değeri elde etmek. Sizin hat değerlerinizde biraz düşme var, modem 8 dB de bağlandıktan sonra 7 dB ye düşmüş.

• Işık açıkmı kullanıyorsunuz? elektrik faturasına fazla katkı yaparmı.

@Drahmizm

• Hayır kapattım gerek yok rgb ye zaten modem dolabın içinde benim.
  • snr ayarları ile ilgili merlin grubuna mail atmıştım cevap geldi modem hemen hemen kapalı kaynak kodludur bu yüzden oradaki şeyleri ne kadar değiştirebileceğimizi bilemiyorum biraz zaman gerekli yazmışlar

@Drahmizm @hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 30 Nisan 2021; 23:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Işık açıkmı kullanıyorsunuz? elektrik faturasına fazla katkı yaparmı.

@Drahmizm

Yok hocam, LED zaten onlar ama çok uzun sürede biraz fark eder. LED lerin görseli videolardakinden daha güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

snr ayarları ile ilgili merlin grubuna mail atmıştım cevap geldi modem hemen hemen kapalı kaynak kodludur bu yüzden oradaki şeyleri ne kadar değiştirebileceğimizi bilemiyorum biraz zaman gerekli yazmışlar

@Drahmizm @hey

gnuton a mı yazdınız ? Modemler ile o ilgileniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

gnuton a mı yazdınız ? Modemler ile o ilgileniyor.

Alıntıları Göster

evet Antonio Aloisio @gnuton 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 1 Mayıs 2021; 0:21:24 >
  • Soğutma çözümü arayışında olan var mı bu model için.

Roter modeline göre pasif soğutması biraz fakir olmuş.

Blokların üzerine Noctua usb fanlardan takmak isterdim açıkçası.

• nirvanha kullanıcısına yanıt

fan takmak da uygun değil gibi hocam.

bu üstündeki soğutucuların üstüne yapışkan pasif soğutuculardan takılabilir.

yine gerek var mı söküp takmaya bilemedim.

• Merhabalar ben Asus DLS-AX82U modemi vatan bilgisayardan siparişini vermiştim henüz ürünü teslim almadım kargoda benim kullanma amacım Tv,Tvbox,Tablet,Telefon ve Notebook toplamda 10-15 adet wifi üzerinden bağlantı şimdi sorum şu ben kesintisiz ve kayıpsız bir modem arıyorum bana iss nin verdiği ZTE N168n v2 modem var. Keenetic extra dsl ac1200 işimi görürse Asus DLS-AX82U açmadan iade edecem yok bu modem ileri dönük işinizi görür şuan sıkıntılı diyorsanız geldiğinde açıp kurulumu yapacam siz şuan kullanıcılar ne dersiniz..?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoparAsus

Merhabalar ben Asus DLS-AX82U modemi vatan bilgisayardan siparişini vermiştim henüz ürünü teslim almadım kargoda benim kullanma amacım Tv,Tvbox,Tablet,Telefon ve Notebook toplamda 10-15 adet wifi üzerinden bağlantı şimdi sorum şu ben kesintisiz ve kayıpsız bir modem arıyorum bana iss nin verdiği ZTE N168n v2 modem var. Keenetic extra dsl ac1200 işimi görürse Asus DLS-AX82U açmadan iade edecem yok bu modem ileri dönük işinizi görür şuan sıkıntılı diyorsanız geldiğinde açıp kurulumu yapacam siz şuan kullanıcılar ne dersiniz..?

Bence tek cevap yerine tüm aklındaki sorulara cevap olarak 10-15 sayfa geriye okursan tüm kafandakilere cevap bulursun. Tabiki cevap veren arkadaşlar olucaktır. Kendi adıma ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 1 Mayıs 2021; 10:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Arayüzden geri bildirim yapar mısınız? Saha testleri nde Tivibu çalışıyordu, farklı problem mi var bakıp dönüş yapsınlar  

Alıntıları Göster
    • En son çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_42438 (2021/04/20)) tivibu çalışmıyor.
    • İlk çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_40058 (2020/10/13 1)) çalışıyor fakat sorunlu çalışıyor, tv yayınında takılma oluyor ve internet çalışmıyor....
    • VDSL + Eski Tivibu ve VDSL + Yeni Tivibu ikisinde de çalışmıyor... Eski modemimi takınca (DSL-AC56U) sorunsuz , akıcı bir şekilde çalışıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: truecupper

• En son çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_42438 (2021/04/20)) tivibu çalışmıyor.
    • İlk çıkan firmware'de (3.0.0.4.386_40058 (2020/10/13 1)) çalışıyor fakat sorunlu çalışıyor, tv yayınında takılma oluyor ve internet çalışmıyor....
    • VDSL + Eski Tivibu ve VDSL + Yeni Tivibu ikisinde de çalışmıyor... Eski modemimi takınca (DSL-AC56U) sorunsuz , akıcı bir şekilde çalışıyor....

Alıntıları Göster

Bu bilgileri iletiniz mı?ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoparAsus

Merhabalar ben Asus DLS-AX82U modemi vatan bilgisayardan siparişini vermiştim henüz ürünü teslim almadım kargoda benim kullanma amacım Tv,Tvbox,Tablet,Telefon ve Notebook toplamda 10-15 adet wifi üzerinden bağlantı şimdi sorum şu ben kesintisiz ve kayıpsız bir modem arıyorum bana iss nin verdiği ZTE N168n v2 modem var. Keenetic extra dsl ac1200 işimi görürse Asus DLS-AX82U açmadan iade edecem yok bu modem ileri dönük işinizi görür şuan sıkıntılı diyorsanız geldiğinde açıp kurulumu yapacam siz şuan kullanıcılar ne dersiniz..?

İhtiyaçlarınıza göre tabi ki daha uygun çözümleri düşünebiliriz ama birkaç sayfa yazıda sanırım cihazda sıkıntı varmış gibi algı oluştu. Lütfen kullananlar yazsın bu cihaz sıkıntılı mı?

Şuan iki şey var birisi SNR manual ayarı çalışmıyor ki bu birçok kullanıcının kullanmadığı birşey cihaz zaten 8db üzeri kararlı performans sağlıyor sıkıntısız. Ama gerekli geri dönüşler yapıldı SNR ayarını isteyen kullanıcılar için bu düzeltilecektir.

İkinci kısım da Tivibu da sanırım sıkıntı yaşayan var bir üstteki arkadaş mesea, onun için de bildirim yapıldı. Hiç çalışmıyor değil, çalışırken sıkıntı çekiliyormuş yani ayarsal birşey olmalı

100Mb/s kablosuz hız, gigabit portlar, yüksek performansı, WİFİ6, broadcom chipset size gereksiz ise zaten daha uygun çözümleri alın piyasadan neden bu cihaza daha fazla ödeyesiniz ki?ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 1 Mayıs 2021; 11:57:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hey kullanıcısına yanıt

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.