Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.205
Cevap
61
Favori
102.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olur, snr çalışmadığından hattımı 80mbit e sabitletmiştim, ince ayarla kendime göre ayarlayabilirim.

• Merhabalar dsl üzerinden modemi kurdum 2.4ghz kanal kaç olacak oto damı kalsın 5ghz kanal ?wifi testleri düşük çıktı
  • idealistce kullanıcısına yanıt

hocam 2.4 ghz de 6-11 kanallarını 5 ghz 36-44 kanallarını deneyebilirmisin

• gnuton DSL-AC68U ve DSL-AX82U Modelleri için ASUSWRT-Merlin Stabil Yazılım Güncellemesi Yayınladı

Sürüm: 386.02_4-gnuton1

Detaylar (İngilizce)

• webui: display both odmpid and productid on Sysinfo page if they differ
    • webui: fix new FW notification on AiMesh routers
    • Enable jitterentropy-rngd for non-HND models
    • openvpn: don’t set incoming client TLS errors as a local server failure in nvram’s errorno
    • Updated documentation
    • openvpn: Updated to 2.5.2
    • jitterentropy-rngd: fix crosscompiling on older GCC (For non-HND)
    • jitterentropy-rngd: update to 1.2.2 (library 3.0.3)
    • jitterentropy-rngd: build with -O0
    • Set version to 386.2_4 for a point release
    • Updated documentation
    • Merge tag ‘386.2_4’ into dsl-master

Yanıtla

• Slm arkadaşlar alt komşudan internet kullanıyoruz.bu cihazı alsak diğer odalar da interneti kullanabilir miyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahir faik sürer T kullanıcısına yanıt

Alt kattan bir ethernet kablosu çekin. Kendinize bir router alın. En sağlıklısı bu olur. Çekim kalitesi iyi ama normal sıradan bir modeme göre %10 katkı sağlar. Size fazla bir katkısı olmaz diye düşünüyorum

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

snr ayarlaması yok gene kurdum denedim

• memet0864 M kullanıcısına yanıt

Öncelikle kablo çekilecek pozizyonumuz yok.modemin bulunduğu odanın üst katında oturduğumuzda 10&15 mbps gelıyor diğer odaya geçtiğimizde hiç çekmiyor.xaomı pro 300 mpbs alsak fayda sağlamaz mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

snr ayarlaması yok gene kurdum denedim

Ana yazılıma gelmeden geliştiricide çıkacağını sanmıyorum.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Snr ayarlaması hakkında bir bilgi var mı ? Eninde sonunda gelecek mi ? Yoksa sadece kullanıların temenniimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir faik sürer

Öncelikle kablo çekilecek pozizyonumuz yok.modemin bulunduğu odanın üst katında oturduğumuzda 10&15 mbps gelıyor diğer odaya geçtiğimizde hiç çekmiyor.xaomı pro 300 mpbs alsak fayda sağlamaz mı ki

ax82u mu çekmiyor ilginç kapsama ve wifi gücü muazzam bu cihazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 3 Mayıs 2021; 23:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkul20

Snr ayarlaması hakkında bir bilgi var mı ? Eninde sonunda gelecek mi ? Yoksa sadece kullanıların temenniimi ?

Temenni değil 1.öncelikli olarak ilgileniyorlar, Broadcom ekibi ile beraber çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

hocam 2.4 ghz de 6-11 kanallarını 5 ghz 36-44 kanallarını deneyebilirmisin

Bilgi için teşekkürler sıkıntı şu 100mpbs internetimi 69892 göstermesinden kaynaklı wifi 64mpbs gibi çekiyor düşük derken önceki modemle karşılaştırmıştım

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

• quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

ax82u mu çekmiyor ilginç kapsama ve wifi gücü muazzam bu cihazın

Alıntıları Göster

Sanırım henüz satın almamışlar ,satın alırsak diye sormuşlar. Tabi konu çekim alanı olunca cevaplamak zor en iyi çekimi alırsınız desek de ortama göre ihtiyaç daha fazla ise yetmeyebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

Ana yazılıma gelmeden geliştiricide çıkacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    En son Merlin firmware de tivibu konusunda bir gelişme var mı ? Deneyen arkadaş var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hey kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aktif edeckler peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idealistce

Bilgi için teşekkürler sıkıntı şu 100mpbs internetimi 69892 göstermesinden kaynaklı wifi 64mpbs gibi çekiyor düşük derken önceki modemle karşılaştırmıştım

Alıntıları Göster

hocam yazılımSal sıkıntı var snr ayarları çalışmıyor ondan değerler düşük çıkıyor inşallah yeni yazılımla sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: idealistce

Alıntıları Göster

modem arayüzünden bu resimdeki gibi ayarları seçip geri bildirim gönderebilir misiniz ? modeme flash bellek veya disk takmanız gerekecek, 1saatlik logları oraya kaydedip gönderiyor çünkü.

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

hocam yazılımSal sıkıntı var snr ayarları çalışmıyor ondan değerler düşük çıkıyor inşallah yeni yazılımla sorun çözülür

Alıntıları Göster
    Eyvallah sağol
  • hocam vpn de de sıkıntı var elimdeki ax86u router da vpn ile 90 mbit çıkıyor ax82u da 43 mbit çıkıyor hız düşük çıkıyor bu sorunu nasıl anlatabilirim arge ekibine

@hey

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.