Evet ! |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (27. sayfa)
-
-
bende aldım asus dslac 68u dsl sinyal alamama problemi vardı değiştir kampanyasından yararlandım aldım cihaz çok yeni olduğu için evet sorunlar var ama çözülemeyecek sorunlar değil yazılımla çözülür zaten cihazın kalitesi tartışılmaz bence wifi performansı mükemmel zaten bu cihazıda diğerlerinden ayıran özelliklerinden bi tanesi işlemci ram kullanımı gayet iyi 4 portta gigabit ve saymadığım bir çok özellik mevcut zaten dsl ac68u kullanıcısı olduğum için cihaz a yabancı değilim keenetic bende de var 68u gidince almıştım o cihazda fena değil ama bu cihazın sınıfında değil bu d segmentse o b segment gibi özetleyebilirim
@hey hocam surfshark vpn aboneliğim var open vpn konusunda yardımcı olurmusun l2tp pptp çalışıyor ama open vpn kuramadım ondada sorun var mı acaba tşk ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 1 Mayıs 2021; 12:33:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: memet0864bende aldım asus dslac 68u dsl sinyal alamama problemi vardı değiştir kampanyasından yararlandım aldım cihaz çok yeni olduğu için evet sorunlar var ama çözülemeyecek sorunlar değil yazılımla çözülür zaten cihazın kalitesi tartışılmaz bence wifi performansı mükemmel zaten bu cihazıda diğerlerinden ayıran özelliklerinden bi tanesi işlemci ram kullanımı gayet iyi 4 portta gigabit ve saymadığım bir çok özellik mevcut zaten dsl ac68u kullanıcısı olduğum için cihaz a yabancı değilim keenetic bende de var 68u gidince almıştım o cihazda fena değil ama bu cihazın sınıfında değil bu d segmentse o b segment gibi özetleyebilirim
@hey hocam surfshark vpn aboneliğim var open vpn konusunda yardımcı olurmusun l2tp pptp çalışıyor ama open vpn kuramadım ondada sorun var mı acaba tşk ederim
Güzel bilgilendirme yapmışınız çünkü benim veya başka kişiler için öncelik wifi bende wifi6 cihaz var oyun en son aşama belki hiç olmaz 100mbps internetim var ama iss nin verdiği dual modemde duraklamalar oluyor o yüzden bu parayı vererek bu cihazı aldım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeoparAsusGüzel bilgilendirme yapmışınız çünkü benim veya başka kişiler için öncelik wifi bende wifi6 cihaz var oyun en son aşama belki hiç olmaz 100mbps internetim var ama iss nin verdiği dual modemde duraklamalar oluyor o yüzden bu parayı vererek bu cihazı aldım...
Alıntıları Gösterayrıca oyun içinde güzel ayarları var kurcalamak lazım daha çok gelişime açık bir cihaz donanım olarakda destekliyor yani ileriye dönük bir cihaz teknoloji gerçi çok hızlı ilerliyor ama genede şu anda güncelin ötesinde bi cihaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: memet0864bende aldım asus dslac 68u dsl sinyal alamama problemi vardı değiştir kampanyasından yararlandım aldım cihaz çok yeni olduğu için evet sorunlar var ama çözülemeyecek sorunlar değil yazılımla çözülür zaten cihazın kalitesi tartışılmaz bence wifi performansı mükemmel zaten bu cihazıda diğerlerinden ayıran özelliklerinden bi tanesi işlemci ram kullanımı gayet iyi 4 portta gigabit ve saymadığım bir çok özellik mevcut zaten dsl ac68u kullanıcısı olduğum için cihaz a yabancı değilim keenetic bende de var 68u gidince almıştım o cihazda fena değil ama bu cihazın sınıfında değil bu d segmentse o b segment gibi özetleyebilirim
cihazın arayüzünden geri bildirim gönderebilir misiniz ayrıntıları açıklayıp ? PPTP daha önce denemiştim ama Open VPNde tecrübem yok ama Arge ekibi halleder kanımca, gerekirse uzaktan bağlanıp yardımcı oluyorlar.
-
Merhabalar
Cihazı bende aldım. Az önce kargodan aradılar. Gün içinde teslim edeceklermiş. Kurulum için neler yapmamız gerektiğini kabaca anlatabilir misiniz acaba? Ben bu konuların biraz (Gerçekçi olmak gerekirse birazdan da fazla) acemisiyim. Saygı ve selam ile …
-
quote:
bana özelden ulaşırmısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdal73Merhabalar
Cihazı bende aldım. Az önce kargodan aradılar. Gün içinde teslim edeceklermiş. Kurulum için neler yapmamız gerektiğini kabaca anlatabilir misiniz acaba? Ben bu konuların biraz (Gerçekçi olmak gerekirse birazdan da fazla) acemisiyim. Saygı ve selam ile …
Aslında bu modemi yeni kurulumunu yapan kullanan arkadaş lar ilk kurulum aşamasında neler yapılacağına dair bir pratik klavuz bilgisi hazırlayıp paylaşım yapsalar iyi olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealistce -- 1 Mayıs 2021; 13:55:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: idealistceAslında bu modemi yeni kurulumunu yapan kullanan arkadaş lar ilk kurulum aşamasında neler yapılacağına dair bir pratik klavuz bilgisi hazırlayıp paylaşım yapsalar iyi olur...
Alıntıları Gösterhocam aslında zor birşey yok modem yönlendiriyor zaten
-
2 günlük gözlemim wifi performansı süper. Dsl performansı ac68u kadar iyi değil. İnşallah yazılımla çözerler. -
quote:
Orijinalden alıntı: idealistceAslında bu modemi yeni kurulumunu yapan kullanan arkadaş lar ilk kurulum aşamasında neler yapılacağına dair bir pratik klavuz bilgisi hazırlayıp paylaşım yapsalar iyi olur...
Alıntıları GösterDSL için Operatörünüz ne olursa olsun Türk Telekom u seçin kurarken, sıkıntı olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Mayıs 2021; 22:50:19 > -
Bilgi için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmDSL için Operatörünüz ne olursa olsun Türk Telekom u seçin kurarken, sıkıntı olmaz
Alıntıları Göster -
-
arkadaşlar bu nedir fec sürekli artıyor crcde artma yok ama birde dsl ayarlarında ac68u ya kadar baya eksik var ayarlarda upbo falan yok ileride daha stabil hale gelir inş
-
Geldiği ilk gün aldım kurdum bir sıkıntı çıkarmadı şükür 10+ cihaz bağlı çalışıyor genelde. Wifi çekim mesafesi DSL-AC88U'dan çok daha iyi kesinlikle 2.4 Ghz ile 5 Ghz arası da duruma göre kendisi otomatik geçiş yapıyor. DSL-AC88U ile 5 Ghz ile sinyal dahi yakalayamadığı odada 5 Ghz ile rahat rahat bağlanıyor.
Sadece modem+wifi olarak kullanıyorum tivibu vs. yok, ethernetlerinin 1'i dolu o da routera giden kablo dağıtımı router yapıyor. Belki ram kullanımı bu yüzden daha düşüktür bende.
Henüz cihazı karıştırmadım bu halde de yetiyor açıkçası. Yazılımı biraz daha otursun daha da güzel olacaktır.
Bendeki FEC durumu da bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Bahçıvan -- 2 Mayıs 2021; 23:17:9 >
-
-
Modem ilk geldiği yazılımla ram kullanımı daha düşüktü. Sonraki yazılımlarla yükseldi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark ReaverSüper :)
Bu arada manual ayar için çalışıyorlar, kısa zamanda düzenlerlerse istediğiniz SNR değerini ayarlıyor olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X