Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bi turlu yapamiyorum. DDNS ETKIN, AiCloud HDD'te yuklu filan hatta ama AiCloud iPhone app'i ile disaridan giremiyorum. Cok kisa da olsa bi adimlari yazar misin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncellemeyi yapanlar memnun mu arkadaşlar...
  • Pc'de dvd-r yok modemin kurulumunu nasıl yapabilirim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Pc'de dvd-r yok modemin kurulumunu nasıl yapabilirim ki ?

Cd ye ihtiyaciniz yok kurulum icin modemi bagladiktan sonra 192.168.1.1 adresine girin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Pc'de dvd-r yok modemin kurulumunu nasıl yapabilirim ki ?

Cd ye ihtiyaciniz yok kurulum icin modemi bagladiktan sonra 192.168.1.1 adresine girin yeter

Teşekkürler hocam.
  • arkadaşlar alıntıdır, bana çalıştığını söylediler kullanan varsa kontrol edebilir.

ASUS DSL-N55U Tivibu Ayarları

Sol menüden “Yerel ağ “ seçeneğine daha sonra açılan sayfadan IPTV sekmesine tıklıyoruz.
    Burada bulunan IPTV STB bağlantı noktasını seçin bölümünden IPTV cihazı modemin arkasındaki hangi porta bağlıysa o port numarasını seçiyoruz ve uygula seçeneğine tıklıyoruz.
     Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

Daha sonra sol menüden WAN sekmesine tıklıyoruz karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir.
    Buradan ikinci satırın sonunda bulunan “+” seçeneğine tıklayarak ikinci bir PVC oluşturuyoruz .

“+” seçeneğine tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır. Burada VPI “8” , VCI “55” olarak ayarlıyoruz ve “Tamam “ tuşuna basarak uyguluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 25 Haziran 2014; 10:19:36 >

• İnternet hızı gayet iyi olmasına rağmen modemin arayüzü çok yavaş ve donarak çalışıyor.Yani sağlıklı çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

yeni güncellemeyi yapanlar memnun mu arkadaşlar...

Ben alınca direk yap dedim yaptım.
    Bir sorun yok ama download sayacı yanlış çalışıyor.
    Gerçek indirme kaydınızı tutmuyor.
    Onun dışında bir sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlufer

İnternet hızı gayet iyi olmasına rağmen modemin arayüzü çok yavaş ve donarak çalışıyor.Yani sağlıklı çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.

Bende uçarcasına hızlı çalışıyor. Pek normal değil bu.
    Yazılımı güncelleyin temiz bir reset atın ve baştan kurun.
    Muhtemelen düzelir.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler.Gerçekten çok memnunum nazar değmesin alete.Oyunlarda ping sürem düştü ve kopma sorunum ortadan kalktı.

Size bir sorum olacak izninizle ... Evdekilere bağlantıda sınır koyma işinde biraz sıkıntı yaşıyorum.Karışık gibi geldi bana.Mesela annemin tableti sn. de 100 kb.Babamın pc sn. de 100 kb. şeklinde ayarlama şansım var mı ? 3mb kullanıyorum onları sınırlarsam hiç sorun olmayacak.Bir dizi açıyorlar internet normal olarak yavaşlıyor. Asus menü altında ayarlar var buldum ama tam beceremedim..
  • Quattro cevap için teşekkürler. Fakat dediklerinizi yaptım durum yine aynı.Sorun başka galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlufer -- 27 Haziran 2014; 21:40:01 >
  • quote:

Quattro cevap için teşekkürler. Fakat dediklerinizi yaptım durum yine aynı.Sorun başka galiba...

Sanırım cihaz dışında bir problem var.
  • meroboy kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Trafik Yöneticisi bölümüne girin.
    Oradan ayarları size gösterdiğim şekilde yapın.

Bu şekilde ayarlamak çoğu sorunu çözer ama çözmezse manuel olarak şu şekilde çözersiniz:
    Kullanıcı tabanlı Qos ayarları sayfasına giriyoruz ve sınırlamak istediğimiz makineyi hedef kısmında seçiyoruz. Bu kişi sabit ip almalı yoksa sınırlama işe yaramayacaktır. Bunun ayarı ayrı yerdedir.

Sonra Kullanıcı tanımlı öncelik sayfasına giriyoruz ve max. kısmında ayarı yapıyoruz. Burada upload kısmına da kısıtlama verip vermemek sizin elinizde ama olay down kısıtlamaksa sadece buradan yapılabilir.

Önemli: Şimdi biz burada en düşük için sınırlama yaptıysak ilk sayfada en düşük verdiğimiz diğer uygulamalar atıyorum ftp protokolü için de max. hız olacaktır. O yüzden onları ayrı bir bölüme örneğin en düşük yerine düşük vermeliyiz ki o bilgisayara verdiğimiz sınır diğer uygulama için de geçerli olmasın.

• quote:

İnternet hızı gayet iyi olmasına rağmen modemin arayüzü çok yavaş ve donarak çalışıyor.Yani sağlıklı çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.

bunun sebebi ni söylüyorum, günlerce uğraşmıştım bu yüzden, eset ; modem arayüzü ile çakışıyor, sisteminizden eset smart security tamamen kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun kalmayacak, virüs programınız eset değilse kullandığınızı kaldırıp deneyin. virüs programı tarafından sanırım bir engelleme söz konusu. güvenlik duvarı ayarlarından engellemeyi bulmak için uğraştım ama bulamadım, tamamen kaldırınca sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 28 Haziran 2014; 17:45:01 >
  • Bende bu modemi almak istiyorum ancak bilgisayarım 4 yıllık filan bir sıkıntı yaratırmı tanıma tanımama gibi. tek aradığım özellik iyi derecede internete bağlansın, sayfalarda kasma filan olmasın ve hd videolar gibi, büyük online oyunlarda filan internet sıkıntısı yaratmasın yavaşlık olmasın. ve en ucuz nerde alabilirim ???

ve diğer bilgisayarıma kablolu yoluyla internet vericem acaba bir sıkıntı yaratırmı diğer pc'de bir ayar yapmam gerekirmi ? yani iki tane pc bağlı olacak. internetimde ttnet 8 mb.
  • Arkadaşlar bu modemde MTU kısıtlaması varmı?
    Geçen sene asus dsl-n12e almıştım ve mtu minimum 576 kısıtlamasını aşamadım telnet ile bile.

Eğer n55 n66 serisinde bu yoksa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

bunun sebebi ni söylüyorum, günlerce uğraşmıştım bu yüzden, eset ; modem arayüzü ile çakışıyor, sisteminizden eset smart security tamamen kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun kalmayacak, virüs programınız eset değilse kullandığınızı kaldırıp deneyin. virüs programı tarafından sanırım bir engelleme söz konusu. güvenlik duvarı ayarlarından engellemeyi bulmak için uğraştım ama bulamadım, tamamen kaldırınca sorun düzeldi

Çok teşekkür ederim.Sorun tamamen eset ile ilgiliymiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Öncelikle Trafik Yöneticisi bölümüne girin.
    Oradan ayarları size gösterdiğim şekilde yapın.

Bu şekilde ayarlamak çoğu sorunu çözer ama çözmezse manuel olarak şu şekilde çözersiniz:
    Kullanıcı tabanlı Qos ayarları sayfasına giriyoruz ve sınırlamak istediğimiz makineyi hedef kısmında seçiyoruz. Bu kişi sabit ip almalı yoksa sınırlama işe yaramayacaktır. Bunun ayarı ayrı yerdedir.

Sonra Kullanıcı tanımlı öncelik sayfasına giriyoruz ve max. kısmında ayarı yapıyoruz. Burada upload kısmına da kısıtlama verip vermemek sizin elinizde ama olay down kısıtlamaksa sadece buradan yapılabilir.

Önemli: Şimdi biz burada en düşük için sınırlama yaptıysak ilk sayfada en düşük verdiğimiz diğer uygulamalar atıyorum ftp protokolü için de max. hız olacaktır. O yüzden onları ayrı bir bölüme örneğin en düşük yerine düşük vermeliyiz ki o bilgisayara verdiğimiz sınır diğer uygulama için de geçerli olmasın.

sırf bu yuzden bile alınabilir modem.

az mı ugrasım zyxel ve airtiesde bu ayarları yapmak için ama beceremedim

yanlız sabit ip yerine MAC adresinden filtre gibi bi olay yokmudur ?

100 kb cok bile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

sırf bu yuzden bile alınabilir modem.

az mı ugrasım zyxel ve airtiesde bu ayarları yapmak için ama beceremedim

yanlız sabit ip yerine MAC adresinden filtre gibi bi olay yokmudur ?

100 kb cok bile :)

IP or MAC diyormuş MAC yazıldığı zaman sabit ip vermeye de gerek yok.
    Ip kısmı önceki routerdan aklımda kalmış.
  • slm herkeze,beim bi sorum olucakti n55u modem ile,evimde kamera sistemi var ve statik ip yok,degisken bi ip'im var,statik ip yaptirmadan baska bi sehirden vpn uzerinden ve bu modemde saglanan url uzerinden cameralarimi izleyebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.