Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/usb-n53-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-usb-adaptor.html#genel-bakis

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

Ek olarak bu cihaz ile de 5 ghz bağlantı yapılabilmektedir. Ne derece gerekli, çok fark eder mi orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoSeePh -- 1 Temmuz 2014; 5:31:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moustafa

slm herkeze,beim bi sorum olucakti n55u modem ile,evimde kamera sistemi var ve statik ip yok,degisken bi ip'im var,statik ip yaptirmadan baska bi sehirden vpn uzerinden ve bu modemde saglanan url uzerinden cameralarimi izleyebilirmiyim?

İzlersiniz.

xxxx.asuscomm.com dinamikdns hizmeti tam da bu iş için işe yaramaktadır.
    Sadece modemden doğru port yönlendirme ayarlarını yapmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

slm herkeze,beim bi sorum olucakti n55u modem ile,evimde kamera sistemi var ve statik ip yok,degisken bi ip'im var,statik ip yaptirmadan baska bi sehirden vpn uzerinden ve bu modemde saglanan url uzerinden cameralarimi izleyebilirmiyim?

İzlersiniz.

cok tesekkur ederim,peki asus dsl n16u da ayni islemi gorurmu?
    ASUS AiCloud – İstediğinizde Dünya Karşınızda///////////ozelligi mevcut gorunuyo n16u dada?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

İzlersiniz.

cok tesekkur ederim,peki asus dsl n16u da ayni islemi gorurmu?
    ASUS AiCloud – İstediğinizde Dünya Karşınızda///////////ozelligi mevcut gorunuyo n16u dada?

Büyük ihtimal vardır ama siz yine bir topicine sorun.
    Cloud işinin olmazsa olmazı bu hizmet.

• +1

Aicloud olanlarin hepsinde vardir malum aicloud un espirisi ev disindan erisebilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlufer

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

Orijinalden alıntı: xlufer

İnternet hızı gayet iyi olmasına rağmen modemin arayüzü çok yavaş ve donarak çalışıyor.Yani sağlıklı çalışmıyor.Bunun nedeni ne olabilir.

bunun sebebi ni söylüyorum, günlerce uğraşmıştım bu yüzden, eset ; modem arayüzü ile çakışıyor, sisteminizden eset smart security tamamen kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun kalmayacak, virüs programınız eset değilse kullandığınızı kaldırıp deneyin. virüs programı tarafından sanırım bir engelleme söz konusu. güvenlik duvarı ayarlarından engellemeyi bulmak için uğraştım ama bulamadım, tamamen kaldırınca sorun düzeldi

Çok teşekkür ederim.Sorun tamamen eset ile ilgiliymiş...

rica ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

+1

Aicloud olanlarin hepsinde vardir malum aicloud un espirisi ev disindan erisebilmek

pekı son bısey daha sormak ıstıyorum.n55u sadece router olarak kullanabiliyoruzmu
  • quote:

quote:

+1

pekı son bısey daha sormak ıstıyorum.n55u sadece router olarak kullanabiliyoruzmu

evet dual-wan destekli firmware yükleyin yeter
  • quote:

quote:

quote:

+1

cok tesekkur ederim kardesim

• Bu modemi yeni aldım fakat telefon bağlantımız yok ve config ekranında ethernet ve telefon kablosu takılı olmadığı için hata alıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

cok tesekkur ederim kardesim

slm bugun n55u aldim,su anda ayarlarina bakiyorum.elimde wifi hizini olden bir alet var.3 duvar ve 20 metreden olcuyorum, cin mali modemimle (ZTE ZXHN H108L)hemen hemen bi fark goremedim.ikisinide ayni anda olcuyorum ve eski modemim yuzde 20 yeni asus n55u yuzde 30 za kadar sinyal gonderiyor,siz degerli kullanicilar buna bi yorum getirimisiniz.ben cekim gucunu cok hayat ederek aldim bu modemi ama fos cikti.haa bi yerinde cekim gucunu yukseltmek icin bi ayari varsa onu bilmiyorum.eger oyle bi ayar bilirseniz lutfen buraya yazarmisinz??

• su andaki tam olcumum,%21 eski modemim(ZTE ZXHN H108L)asus n55 u da ise %31.
  • quote:

su andaki tam olcumum,%21 eski modemim(ZTE ZXHN H108L)asus n55 u da ise %31.

Bi custom firmware vardi cekim icin eski konulardan bulursunuz belki, cekim gucunu dis olarak degil de hiz olarak test ederseniz o zaman farki gorebilirsiniz bekli sonucta bu cihazlar kAnunen sinirli olduklari icin cokvfark olmaz sadece custom firmware ile vs hacklerseniz olabilir bazi modelleri

• arkadaşlar ben de n55u ya bakıyorum. verdiğim paraya değecekse parası çok önemli değil. aynı anda 2 3 telefon ipad ve kablolu olarak da digiturk ve samsun tv bağlanıyorum. bu durumda n14 mü n55 mi tavsiye edersiniz. ev dublex kapsama alanı önemli yani. son olarak fiber e geçersem bu modemi kullanabilir miyim?

• teşekkürler eksik olma alıyorum bugün o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

rica ederim hocam , kurulumda vs sıkıntı olursa buraya yazman yeterli çoğu arkadaş yardımcı olacaktır

kurulum ya da diğer özelliklerinin nasıl kullanıldığına dair videolar youtube da var aratırsanız bulursunuz

mesela kutu içeriği ve ilk kurulum

http://www.youtube.com/watch?v=7Gk74RRGgZc

3g kurulumu

http://www.youtube.com/watch?v=yqTTlMznMDs

• quote:

su andaki tam olcumum,%21 eski modemim(ZTE ZXHN H108L)asus n55 u da ise %31.

ASUS cihazlarının çekim güçleri anladığım kadarıyla öyle çok mucizevi derecede yüksek değil.
    Yani cihaz çok aşırı güçlü yayın yapmıyor.

Tp-Link gibi firmalar bu konuda biraz daha sınırları zorluyorlar. Eski tplink 1043nd router'ımın sinyali bundan kuvvetli idi.
    Gerçi 300 mbit olmasına rağmen 130 üstüne çıkamıyordu bilgisayar ile bağlantılarda o da ayrı.

Stabilite ve bağlantı kalitesi konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum. Yok flash şu kadar şu işlemcisi Ralink yaramaz diyenler bence bu cihazı fazla hafife alıyorlar.

Alet 11 gündür uptime sağlamış ve 11 gündür 16 mbit adsl bağlantısını kopmadan vermiş. Hala en ufak şişme yok. Bu haliyle 1 aya dayanmaması için de sebep yok.
    Daha ne yapsın?

Şimdilik iyi ki almışım diyebiliyorum. Umarım memnuniyetim devam eder.

• Tatile çıkıyorum 3 hafta, dönüşte büyük ihtimalle sitemizdeki superonline altyapı çalışması tamamlanır ve fibere geçerim. O zaman dual wan'ı test etme fırsatı bulucam.

Bu cihazın olayı 5GHz. Kablosuzdan saniyede 13MBps indirme yapamamıştım daha önceden ilk defa bu cihazla ulaşabildim bu hıza. Şimdiye kadar denediğim 300Mbps diyen hiçbir modem bu hızlara çıkamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

Arkadaşlar bu modemde MTU kısıtlaması varmı?
    Geçen sene asus dsl-n12e almıştım ve mtu minimum 576 kısıtlamasını aşamadım telnet ile bile.

Eğer n55 n66 serisinde bu yoksa almayı düşünüyorum.

cevap verecek yok mu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu modemde MTU kısıtlaması varmı?
    Geçen sene asus dsl-n12e almıştım ve mtu minimum 576 kısıtlamasını aşamadım telnet ile bile.

Eğer n55 n66 serisinde bu yoksa almayı düşünüyorum.

cevap verecek yok mu

n12e nin mtu ayarları aşağıdaki gibi ama dsl-n55u yu kullanan arkadaşlar söyleyebilir belki

http://forum.donanimhaber.com/m_80327632/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.