Şimdi Ara

ASUS DSL-N66U ADSL'den VDSL'e geçiş sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türk telekom tarafından apartmanımıza t11 kutusu monte edildikten sonra bende dün ttnet müşteri hizmetlerinden fibere geçip geçemeyeceğimi sordum. geçebileceğim söylendiği için bende geçiş yaptım. ama resimde de görüldüğü üzere bağlantı şeklim hala adsl2+ olarak gözüküyor ve değerler resimdeki gibi. ayrıca bu geçişten sonra telefondan çevir sesi de gelmemeye başladım. türk telekom yetkililerini arıyorum arıza kaydı bırakıyorum sürekli sorun yok deyip geri dönüş maili atılıyor tarafıma.

Asus DSL-N66U modemim her türlü bağlantı çeşidini desteklediği için o konuda bir problem yok. dsl ayarlarından vdsl bağlantı şeklini seçsem bir türlü bağlantı sağlanmıyor. automatic bağlantı dediğimde adsl2+ bağlanıyor.bu nasıl fiberdir açıklayacak birileri var mı acaba?
     ASUS DSL-N66U ADSL'den VDSL'e geçiş sorunu?

• Tarifem fiber 20mbit ama hattim hala adsl2+
    klasik ttnet iste. siz ille de vdsl istiyorsaniz arayin soyleyin olmadi mudurluge gidin.
    hizi artiriyorlar , adina da fiber diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukkilic kullanıcısına yanıt
    8778 tane crc hatasi da fazla gibi geldi bana. (eklediginiz fotoda gordum)

• Tarifeniz nedir? Eger 24mbit ve alti ise belki de size Alier in dedigi gibi adsl veriyorlar fiber diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Tarifeniz nedir? Eger 24mbit ve alti ise belki de size Alier in dedigi gibi adsl veriyorlar fiber diyorlar

20mbit'lik (Dönüşüm)FIBERNET LIMITSIZ BASLANGIC (NH)

TTNET online işlem merkezinde böyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukkilic

quote:

Tarifeniz nedir? Eger 24mbit ve alti ise belki de size Alier in dedigi gibi adsl veriyorlar fiber diyorlar

Evet size adsl veriyorlar anlasilan cunku bi alt topikte modem onerisi isteyen arkadasin da 20mbps fiber i var ve tplinkin adsl bir modemini kullaniyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Tarifem fiber 20mbit ama hattim hala adsl2+
    klasik ttnet iste. siz ille de vdsl istiyorsaniz arayin soyleyin olmadi mudurluge gidin.
    hizi artiriyorlar , adina da fiber diyorlar.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucukkilic

quote:

Evet size adsl veriyorlar anlasilan cunku bi alt topikte modem onerisi isteyen arkadasin da 20mbps fiber i var ve tplinkin adsl bir modemini kullaniyormus.

Kesinlikle doğru söylüyormuşsunuz. fiber internet geldi diye kandırılıyoruz. apartmana kadar fiberle gelip ordan bakır kablolarla dağıtım olduğu için adına fiber demişler :)) mevcut adsl altyapımızı iyi ettik demiyorlar da adına fiber internet diyorlar. peki dedim 35 mb hıza yükseltmek istiyorum. o zamanda hattınız zaten max. sınırlarda diye cevap verdiler bana. tam bir komedi yaaa. müdürlüğe gitmem gerekiyormuş dediğiniz gibi..upload hızı da 1 mbit olaya bakın :( ah super online ahhh. namerte muhtaç ettin bizi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiberden vdsl'e geçiş sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.