Şimdi Ara

Asus - Inno3D - ZOTAC RTX 4070 12GB Ekran Kartı 14,999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Muhtemelen sen daha okula bile gitmiyorken ben diablo 3 betadaydım. Senin toplam oyun saatinin en az 10 katı kadar diablo serisini oynamışlığım var diablo 1 den beri.

senin yaşın kadar oyun geçmişim vardır çekirge :) , sen kendi kategorindekilerle kapış. Bana söyleyeceğine kendin arat, ben bizzat 3070ti ile 2k düşük ayarlarda bile stutter sorunu yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 16 Nisan 2023; 20:6:57 >
  • 5000 serisinin beklenenden daha çabuk geleceğini düşünüyorum nvidia bu seride sıvadı.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Hee şimdi belli oldu senin bu kadar zırlama sebebin :)

Sen daha çok shutter yiyeceksin o kart ile sincap, belki bir gün anlarsın sebebini.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

shutter değil stutter cahil çekirge, git a1 ingilizce öğren önce :)

Daha stutter in bile ne olduğundan haberi yok, blocked.

• Dövüşmeyin guzum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 16 Nisan 2023; 21:7:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Hocam TDP zaten belirgin bir metrik değil. Monitör tepki süreleri gibi farklı kıyas teknikleri kullanıp insanları yanıltıyorlar.

Onun dışında 2x8 modeller de var, 1x8 modellerle 400W PSU bile kullanabilirsiniz

• Oruçlu oruçlu keyif vermiyor tartışmalar. Cay çekirdek olacak öyle sabaha kadar okuyacaksın ekran kartı geyiğini. Samimi söylüyorum çok seviyorum nvidia/AMD Intel/ AMD Xbox/ps gibi tartışmaları. Ama siz yine de bu kadsr takmayın kafayı. Bazen dümdüz olmak çok iyi oluyor. The Last of Us’i bitirdim geçen gün. Hiç bir ayar yapmadım bile. Direk girdim bam güm bitirdim. Kaç fps aldığımı bilmiyorum ama çok keyif aldım. Millet ayarlarla ilgili videolar çekmiş. Ekran kartlarını yarıştırmış. Birbirine dalanlar ana bacı sayanlar.

Kasmayın gençler. Harbi diyorum deli olursunuz. Oyununuzu oynayın geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol 15.300 zotac kaptık bir tane kasa itx 22.5 cm olması çok iyi

• Bence 4070 iyi bir kart olmuş. Güç verimliliği açısından çok mükemmel duruyor. 12 GB VRAM koymaları iyi olmuş. Ama fiyatı çok şişirilmiş Max 400$ civarı olmalıydı.

• ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

Ürünü ben de sipariş verdim. Biraz önce iptal ettiler. Üzdün. :)

• Yalan oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.