Şimdi Ara

Asus Express Gate Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben de Asus P5QP45 Pro anakart var ve bildiğiniz gibi bu seri de express gate özelliği bulunuyor(bilmeyenler için: windowsu açmadan hemen pc nin açılışında internete girebiliyor,msn ve skype gibi programları kullanabiliyorsunuz. Kısacası power tuşuna bastıktan 2-3 saniye sonra nete girebiliyorsunuz)
    Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi Express Gate'i kullanamamam nette aradım biraz bulamadım. Bilen ve yardımcı olmak isteyen varsa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• http://www.thgtr.com/motherboard/20080421/x48_anakart_karsilastirma-02.html

anakartın içine usb disk entegre edilip linux işletim sistemiyle çalışıyor dediğin gibi 5-6 saniye sürmüyor ilk açılış ekranın seçim yapacağın bişiler gelmiyomu yazıda ayrıntılı var deneyip yorumlarını paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonball

http://www.thgtr.com/motherboard/20080421/x48_anakart_karsilastirma-02.html

anakartın içine usb disk entegre edilip linux işletim sistemiyle çalışıyor dediğin gibi 5-6 saniye sürmüyor ilk açılış ekranın seçim yapacağın bişiler gelmiyomu yazıda ayrıntılı var deneyip yorumlarını paylaşırsan sevinirim

Tamam ben bi araştırayım yalnız kısa sürmüyorsa bi numarası olmaz. Ben de açılışta hemen açılış düğmesine bastıktan sonra express gate yazısı çıkıyor altında da bir hata kodu çıkıyor.
    Yazıyı okudum fakat o gösterdiği ekran çıkmıyor ve seçimde yapmam gerekmiyor hata kodunu gösterip normal açılışa devam ediyor. Ben hata kodunu bir araştırayım neyle ilgiliymiş. Bir de yazıda dediği gibi kötü amaçlı yazımlardan koruyun diyor mutlaka o da korkuttu biraz beni, anakartı pert etmeyeyim sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 7 Kasım 2008; 11:13:09 >

• hata kodunu yaz bakiym bende bakim merak saldım anakartına :)
  • Hata kodu: 8C0000002
    Ben şimdi işe gidiyorum artık akşam gelince kontrol edecem. Sen bak hocam bakalım bi şey bulabilecek misin? Bu arada teşekkür ederim ilgilendiğin için
    Bir de sıfır sayısından tam emin değilim 5 ya da 6 tane var(hata kodundaki sıfırlardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 7 Kasım 2008; 11:26:43 >
  • http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?p=200946&sid=2207b1cdbe80817b18f770a56eeeba6a

burda aynı sorunla karşılaşan biri var ama bios güncellemesiyle çözün diyorlar ne kadar işe yarar bilmiyorum ..

http://forum.donanimhaber.com/m_25482493/tm.htm

bide burda biosta satayı ide ye cevirin diyo belki bu işe yarar asus forumlarında mesaj yazdım hatayla ilgili cevap gelirse göndercem sana hemen

• Hocam çok sağol yav sana da zahmet oldu. Bakalım artık eve gidince denerim bios güncellemesini. Sata'yı ide'ye çevirirsem yavaşlama olmaz mı yav?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim letopdada bu var. n53jf-sx210 v ben bu proğramı kaldırırsam herhangi bi problem yaşarmıyım acil yardım express gate cloud proğramı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredi...

arkadaşlar benim letopdada bu var. n53jf-sx210 v ben bu proğramı kaldırırsam herhangi bi problem yaşarmıyım acil yardım express gate cloud proğramı

2 sene önceki konuyu hortlatmışsın hocam Kaldırabilirsin sorun olmaz lakin çok kullanışlı bir program.
  • kaldırdım kardeş de ses açma dümesi çalışmaz oldu bi anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredi...

kaldırdım kardeş de ses açma dümesi çalışmaz oldu bi anlam veremedim

Ses açma düğmesi derken hoparlörün üzerindeki mi yoksa klavyedeki falan mı?
  • arkadaşlar bu asus express gate cloud'un setup ismi nedir?programı revo uninstaller'dan kaldırcamda bi türlü bilamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcepkaya

arkadaşlar bu asus express gate cloud'un setup ismi nedir?programı revo uninstaller'dan kaldırcamda bi türlü bilamadım

kapamayı bios'tan yapıyorsun
  • BENIM ANAKARTTA DA WAR BU ASUS M3N HD*HDMI
    BIOS DA AYARLARLA UGRASIRKEN GORDUM BI ARA ACTIM NE ISE YARIOR DIE HIC BISE OLMADI GERI KAPATTIM ...

BU HIZLI ACILMA OLAYI NASIL OLUOR ACABA ? AKSINE BENIM PC COK GEC ACILIYOR KAPATIRKEN BILE BEKLIORM KAPANMASINI :s:s:s
  • Bilgisayara yeni format attım açılışta Express Gate Cloud yeni geliyor dil ve klavye dilini seçiyorum lisansı kabul ediyorum Need to reboot system for applying the new Settings. Yaziyor. Nasıl duzeltirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dragonball

• Konuyu Hortlattık Ama

Asus N51Vn280Dv Modeli Notebook Kullanıyorum

İhtiyarın Express Gate için Ayrı Bir Tuşu Var

HDD değişip 1 tb yaptım

Diyorum ki acaba Android Kurup O Tuş İle Eşleştirme Durumum Olabilir Mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.