Slm arkadaşlar, elimde asus f3f serisi notebook var ve ben bilgisayarın ram'ini yükseltmek istiyorum.iki adet boş slot mevcut, üzerinde 512 mb ram var, fakat hızı ne kadar bilmiyorum,teknik servisten aldığım bilgiye göre tek olarak 2 gb ram taktığımda sorun oluşturacağını, iki ayrı 1 gb lık ram kullanmam gerektiğini söylediler,hangi rami ve ne kadar hızda almam gerektiği hakkında bilgi vercek olan arkadaşların yardımını beklıyorum.
aynısından bende de var halen F3F kullanıyorum . bu ay icinde bende ram yükselticem. şu anda çift cekirdek performansı yok bilgisayarım da zaten bilindiği gibi core 2 duo larda performans için en az 1 gb ram gerekli. kingston iyi marka bir iki marka daha var bende arastırıyorum.
bende ram taktıracağım.. notebook un içinde 512lik ddr2 667 hızlı ram var bir tane. ben yanına 1 tane 1 gb ram taktıracam.. takdırdıysanız yorumlarınız soledeniz ii olur bana
Arkadaşlar notebooklarınız 533 mhz ramle çalışır yanlız siz alırken 667 mhz alıcaısınız hatta kadıköye yakınsanız ben sizibirine yönleniriym halletsin exa bilg. 2gb 667 mhz alıp takın canavar gibi çalışır hatta aranız varsa 2x2 gb taktırın 4 gb olsun çalıimaz değil çalışır ben çok taktım hepsi çalışıyo DDR1 olursa sorun oluyo DDR2 lerde sorun yok
Arkadaşlar asus f3f ler 2gb ramden fazlasını desteklemiyor boşuna kasmayın kendinizi. ben 2tane 1GB kingston 667mhz aldım taktım şu an gayet iyi çalışıyor. Şunu söyleyebilirim makine uçmuyo tabii ama gayet rahatladı.
arkadaşlar bendede f3f (t5500) 303_ 512 ram 100 gb hardiskli asus var bende ramı yükseltmek istiyorum,ama ram hızını bilmiyorum cpuz adlı programla ögrenmek istedim 333 gibi birşey yazdı bunlar yarısınımı yazıyor bilgisi olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: aspıran
arkadaşlar bendede f3f (t5500) 303_ 512 ram 100 gb hardiskli asus var bende ramı yükseltmek istiyorum,ama ram hızını bilmiyorum cpuz adlı programla ögrenmek istedim 333 gibi birşey yazdı bunlar yarısınımı yazıyor bilgisi olan varmı?
F3F 667 Mhz DDR2 notebook rami destekler.
teşekkürler krst neden bazıları 533 diyiyor ki ? ayrıca arkadaşlar bir sorum notebook ramı ile masaüstü arasındaki ram farklı mı ki, masaüstü ve notebook rami diye ayrılıyor?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _Krst_
quote:
F3F 667 Mhz DDR2 notebook rami destekler.
teşekkürler krst neden bazıları 533 diyiyor ki ? ayrıca arkadaşlar bir sorum notebook ramı ile masaüstü arasındaki ram farklı mı ki, masaüstü ve notebook rami diye ayrılıyor?
667 Desteklediğini biliyorum sadece ve ben 2 Gb 667 alıp taktım, sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca notebookların ramleri SODIMM pinlidir yani normal ramlerden farklıdır.
teşekkürler krst
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme