Şimdi Ara

Asus F3s ilginç bir arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptop da çok ilginç bir arıza meydana geldi makina soğudumu ekran 6 ya bölünüyor yada matrix filmindeki çizgiler gibi şeyler çıkıyor ,fakat makina ısındığında sorun hal oluyor bilgisi olan varsa bir yardımda bulunsa en azından bu tip bir arızaya ne sebep olur ilginiz için teşekkürler

• Merhaba,

İş yerindeki bir abinin laptopunda benzer bir arıza oldu. Asus teknik servisi 700tl istemiş onarım için(anakart değişimi gerekir demiş)(garanti süresi dolmuş).

Sonra abi notebook hastanesi mi nedir öyle bir yere götürmüş; 150tl ye, ekrankartı çipini söküp(öyle ifade etti), yeni bir tane takmışlar. Şuan sorunsuz kullanıyor.

Bugünlerde sık sık meydana gelen bir arıza gibi, forumda araştırdım bir kaç kişininde başına gelmiş aynı arıza durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin929496

Benim laptop da çok ilginç bir arıza meydana geldi makina soğudumu ekran 6 ya bölünüyor yada matrix filmindeki çizgiler gibi şeyler çıkıyor ,fakat makina ısındığında sorun hal oluyor bilgisi olan varsa bir yardımda bulunsa en azından bu tip bir arızaya ne sebep olur ilginiz için teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_34533273/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34533273

bende datron var aynı sorunu yaşıyorum bu başlıkta geçici olarak kullanabileceğin çözümler var

bu arada @ehaluk
    abim notebook hastanesinde yaptırdı demişsin biraz daha ayrıntı ve telefon numarası falan verebilir misin

• teşekkür ederim ilginiz için sanırım servis yolu gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin929496

teşekkür ederim ilginiz için sanırım servis yolu gözüktü

garantisi varsa servise git yoksa çok ciddi rakamlar sözkonusu laptopu satsan isteyecekleri parayı etmez

ve kesin bir çözümü yok maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir acayip Asus servis sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.