Bildirim
Asus F3s ilginç bir arıza
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
İş yerindeki bir abinin laptopunda benzer bir arıza oldu. Asus teknik servisi 700tl istemiş onarım için(anakart değişimi gerekir demiş)(garanti süresi dolmuş).
Sonra abi notebook hastanesi mi nedir öyle bir yere götürmüş; 150tl ye, ekrankartı çipini söküp(öyle ifade etti), yeni bir tane takmışlar. Şuan sorunsuz kullanıyor.
Bugünlerde sık sık meydana gelen bir arıza gibi, forumda araştırdım bir kaç kişininde başına gelmiş aynı arıza durumu. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin929496
Benim laptop da çok ilginç bir arıza meydana geldi makina soğudumu ekran 6 ya bölünüyor yada matrix filmindeki çizgiler gibi şeyler çıkıyor ,fakat makina ısındığında sorun hal oluyor bilgisi olan varsa bir yardımda bulunsa en azından bu tip bir arızaya ne sebep olur ilginiz için teşekkürler
http://forum.donanimhaber.com/m_34533273/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34533273
bende datron var aynı sorunu yaşıyorum bu başlıkta geçici olarak kullanabileceğin çözümler var
bu arada @ehaluk
abim notebook hastanesinde yaptırdı demişsin biraz daha ayrıntı ve telefon numarası falan verebilir misin
-
teşekkür ederim ilginiz için sanırım servis yolu gözüktü -
quote:
Orijinalden alıntı: metin929496
teşekkür ederim ilginiz için sanırım servis yolu gözüktü
garantisi varsa servise git yoksa çok ciddi rakamlar sözkonusu laptopu satsan isteyecekleri parayı etmez
ve kesin bir çözümü yok maalesef
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X