Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MAS207

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

MAS207 hocam sannırım f3sc modeli gforce 8400 m ekran kartı var üstünde 128 mb lık nivedianın sitesinde gir ordan driverlrden netebk bölümüne girip 8400 m nin vista kulanıyorsan vista xp ise xp driverinii indir

fabrikasyon işletim sistemini baaş almak istiyorsan pc reset

sana bi yöntem daha leptopun o çiziğinin leptopun kendi ekranındamı yoksa driverden olduğunu anlamak için

vga çkışını her hangi bir lcd ekran bağal yani leptuun vga çkışını başka bir ekraan bağla kablo ile orda ekranda hera hangi bir çizik filan gelmez ise uyku modu ve senin tabir etiğin den o zamn leptopun ekranında bir sorun var şayet ordada gelir ise ekran kartından dır işte layın en kısa anlamnın mantıklı yolu budur

leptopu başka bir lcd ekraan bağla vga kablo ile vga çkışından ve servisede götürdüğün zamn onalrda denesinler başka bir lcd ekranıan bağlasınalr leptopu

kardeş bu dediklerin aklıma gelmedi hiç çok mantıklı keşke deneseydim ama direk gönderdim aldıgım yere bakalım ne olacak umarım 1ay bekletmezler

servis sorun yok diyip geri gönderdi

• MAS207 hocam benim dediğim yapmışlarmı servis başak bir mönütöre bağlamışalrmı veya sen bağlayıp denedinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

MAS207 hocam benim dediğim yapmışlarmı servis başak bir mönütöre bağlamışalrmı veya sen bağlayıp denedinmi

ben şimdi denedim malesefki monitörde yok bu cizik sorun besbelli lcd panelinde serviste denememiş ayak üstü bakmışlar ben artık sogumaya başladım bu modelden çatlıyor renk atıyor ekran sorunlu az daha kullanıp elden çıkaracagım temmuzda almanyaya gidecegim ordan adam gibi bişeyler alacagım

ilgin için teşekkürler tekno2007 neyseki ölü piksel yok o daha can sıkıcı bunda hiç degilse kapanınca oluyor ama ilerde çalışırken ekranın ortasından dümdüz bir çizgi çıkarsa yakında şaşmam perşemenin gelecegi çarşambadan bellidir

• arkadaşlar benimde kart okuyucu çalışmıor recovery cd ile yeniden yükleme yaptım ama gene çalışmadı sanırım donanımsal bir arıza var herhalde.
  • arkadaşlar sadece winamp ve internet explorer açık olmasına rağmen cpu sıcaklığı 85 dereceyi görüyor bana yardım edin makinenin fanı susmuyor neler oluyor buna
  • arkadaşlar merhaba bilgisayarı açtığımda c:\windows\ASScrProlog.exe diye bir sayfa açılıyor bu neyin nesidir bir bileniniz varmı?
  • Arkadaşlar ASUS F3SR200DV ile Asus F3SR200DR modelleri arasındaki farklar nelerdir?

ASUS F3SR200DV bilgisayarın her şeyi çok iyi fakat ekrar kartının 128 mb ve ati olması düşündürüyor, sizce bu pc yi almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metu9 -- 21 Mayıs 2008; 22:06:10 >
  • iki ürünü de incelemişsen (ki incelemişsindir) aradaki rem ve hdd farkını görmüşündür onun dışında ikisi de ati 128 mb ekran kartı kullanıyo çok fazla oyun oynamıyosan fazlasıyla iyi bi ekran kartı, tabi ne amaçla kullanacağına bağlı.
    quote:

Orjinalden alıntı: metu9

Arkadaşlar ASUS F3SR200DV ile Asus F3SR200DR modelleri arasındaki farklar nelerdir?

ASUS F3SR200DV bilgisayarın her şeyi çok iyi fakat ekrar kartının 128 mb ve ati olması düşündürüyor, sizce bu pc yi almaya değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogzhan

arkadaşlar merhaba bilgisayarı açtığımda c:\windows\ASScrProlog.exe diye bir sayfa açılıyor bu neyin nesidir bir bileniniz varmı?

Asus webcam ekran koruyucu :)
  • Yeni çıkan Catalyst 8.5 sürücüsünü laptopumuza nasıl yükleyebiliriz?
  • Asus'un sitesinde f3sr modeli için neden xp driverları yok. nasıl bulabiliriz arkadaşlar yardım. teşekkürler
  • cok ısınıyor bu alet berbat bırsey verdıgım para haram zıkkım olsun
  • arkadaşlar ben f3sr200dv aldım sormak istediğin granti kapsamında ne yapabilirim format attırmadan benden para istedi makinayı aldığım yer bunda haklılar mı?
  • Arkadaslar size bı kac sorum olcak.
    Bu boya sorunu genelmı??
    Duyduguma göre baya bi sorunlu laptopmus.Sizler ne diyeceksiniz..
    Tavsiye Edermisiniz??
    Yukarda bı kac arkadas ısınma sorunu oldugnu soylemıs ne kadar dogruluk payı var??
    merak ettım sımdıden yorum ve cvplarınız ıcın tskler...
  • boya sorunu yasayan cok var ama f3sr yi ilk alanlardanım diyebilirim daha herhangi bir ufak sorunla bile karşılaşmadım su anda laptopumda yazıyorum bu msjı ve su an itibarıyle 10 gündür 1 dakika bile kapatmadım sınav tatilinde oldugum içinde aşagı yukarı 10 saat kullanıyorum genelde fazla tabikiama ne ısınma sorunu var ne de başka sorun ama bu sorunsuz demek değil sonucta elektronık alet mutlaka sorun olcak ama benim için asıl önemlisi stabilite yani boya sorunu falan önemli değil ve diyebilirimki f3sr dizisi bu konuda çok iyi hiç çekinmeden bir çok arkadasımada aldırdım bi sorun yok
  • arkadaşlar modemin ve ve ekran kartının xp driver ını nerden bulabilirim?
  • arkadaşlar asusun sitesinden bios güncellemesini indirdim lakin .211 uzantılı bir dosya çıktı indirdiğim rar'dan bu 211 uzantılı dosyayı nasıl açacağım bilenler yardımcı olabilirmi
  • beyler f3sr power for phone özelligi hakkında bilgisi olan varmı,nasıl kullanılır??
  • arkadaslar benide forma alırmısınız..asus f3 sc 220 kullanıyorum 5 aydır ..hiç poroblem yok su an için
  • Arkadaşlar bende f3fseries 1024 mb ir note bookum var ve silkroadı açtıgımda sürekli bi tıkanıyor kararıp tekrar açılıyor 1-2 sn sonra aynı işlem tekrar ediyor bi yardım edin lütfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.