windows açılışında asscrprolog hatasını asus ekran koruyucuyu kaldırarak çözebilirsiniz.
ATI ekran kartı güncellenme işlemi
1) Microsoft sitesinden aşağıdaki dosyayı indir ve kur ; "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24B7D141-6CDF-4FC4-A91B-6F18FE6921D4&displaylang=en"
2)KUllanıcı hesabı denetimini kapat. Bunun için Denetim masası\Kuanıcı hesapları\KUllanıcı hesap denetimini aç veya kapat ı tıkla ordaki seçeneğin işaretini kaldır ve bigisayarı yeniden başlat.
3)Ekran kartın için uygun driver'ı "http://ati.amd.com/support/driver.html" sitesinden indir.
4)İndirdiğin driver sıkıştırılmış olacaktır onu "c:/ATI/SUPPORT" kalasörüne çıkart. Program klasöre çıkarıldıktan sonra kurma işlemine başlıcaktır, kurma işlemini iptal et.
5)DAha sonra bu adresten "http://www.driverheaven.net/modtool" DH Mobbility Modder.net programını indir ve kur.
6)Programı çalıştır browse kısmından "c:/ATI/SUPPORT" klasörünü göster ve daha sonra modify düğmesine tıkla ve işlem bitince close ile çık.
7)"c:/ATI/SUPPORT" klasörüne gir ve ordaki "setup" dosyasına tıkla ve kurulumu başlat. Vista bu yazılımı yüklemek istiyormusunuz sorusuna evet diyerek kurulumu bitirin ve bilgisayarı yeninden başlatın. Driver'ın güncellenme işlemi tamamlanmıştır.
EC
arkadaslar asus life frame programındaki animasyonları msn de calıstıran var mı ? ben msn deki kamera acıkken denedim olmuor.
yok mu cevaplayan
uzun zamandır uğramıyordum arkadaşlar benim sorun ASUS LİVE UPDATE te iki tane bios güncelemesi görünüyor fakat indirmek istediğimde bir türlü inderemiyorum indirme işlemi donuyor sonlanamıyor.sizlerdede böyle bi sorun varmı.
arkadasım sen o programı nasıl calıstırorsun ? ben tıklıyom failed to connect to asus gibi bir sey diyor.ben birtürlü calıstıramadım da.
beyler bu bios güncellemesi ne işe yarıyo ,, gecen yapm dedim uzun sürdü gece acık bıraktım sabah pc hiç açılmadıservise gönderdim anakartı degiştiler,,yapmak gerekiyomu ve yaparken nelere dikkat etmeliyim
bios güncellemesi bende xp kuruluyken mavi ekran hatası veriyodu ve bi kaç sorun daha vardı bunları düzeltti ben kendim bios güncellemesini yaptım yapılması gerektiği kanısındayım sonuçta güncel yazılım yapılırken bilgisayarın kesinlikle herhangi bi sebeple kapanmaması ve yarım kalmaması gerekiyor indirdiğin bios sürümünü c nin içerisine atacaksın açılışta biosa gireceksin bios update dieceksin dosyanın yerini belirticeksin ve kısa bi süre içinde bios güncelleniyo ilk açıldıgında ethernet i falan sayıcak korkma :D sonra biosu güncellenmiş bilgisayarın olucak:)))))) kolay gelsin bir ara bios tan güncelleme yapıldıktan sonra 1.boot ta network yazıyo onu değiştirirsin daha hızlı açılır.
eyvallah daha dikkatli olurum bundan sonra..
merhaba ben vista gibi bir beladan kurtulup xp yükledim ancak ekran kartı driverında sürekli su sorunla karşılşıyorum bunu nasıll çözebilrim acaba
arkadaslar herkese selamlar önceliklle benim sorunum şu bu resimdeki laptopdan bende de bulunmakda ancak şikayet bitmek bilmiyo boyası gitmesi çatlama kasada sag tarafta var. ancak bi sorun daha var laptopu kapatıyorum ancask fan acık kalıyor birde öndeki ışıkları acık kalıyor ve uyku modundan cıkmıyor ne denediysem olmadı bana bu konu hakkında bir yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen bu konuda bilgisi olan arkadas bana mail dahil ulaşırsa çok sevinirim saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: strangegoodby
merhaba ben vista gibi bir beladan kurtulup xp yükledim ancak ekran kartı driverında sürekli su sorunla karşılşıyorum bunu nasıll çözebilrim acaba
dostum bır arkadasım rıcam ıle bendekı xp atı drıver sorununu halletmıstı tam olarak hatırlamıyorum fakat ekran kartı drıverını modıfıye falan etmen gerekıyo yoksa f3sr normal drıverı kabul etmıyo ''http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/'' burdan arastırırsan sorunun cevabını bulabılırsın bızıde bu sıte yonlendırmıstı. kolay gelsın cok gıcık bır ıslem.
quote:
Orjinalden alıntı: potada
arkadaslar herkese selamlar önceliklle benim sorunum şu bu resimdeki laptopdan bende de bulunmakda ancak şikayet bitmek bilmiyo boyası gitmesi çatlama kasada sag tarafta var. ancak bi sorun daha var laptopu kapatıyorum ancask fan acık kalıyor birde öndeki ışıkları acık kalıyor ve uyku modundan cıkmıyor ne denediysem olmadı bana bu konu hakkında bir yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen bu konuda bilgisi olan arkadas bana mail dahil ulaşırsa çok sevinirim saygılarımla
dostum boya sorunu cok genel bır problem asagı yukarı herkezde var bende dahıl fakat benı okadar rahatsız etmıyor cunku abartı degıl. çatmaya gelınce bence garantıye gotur eger senden kaynaklanmıyor ıse degıstırırler dıye dusunuyorum.. kapanmama sorununa gelıncede pc dekı ''ATK Generic Function Service'' programını kaldır sorun gecer dıye dusunuyorum cunku aynı sıkayet bendede vardı ve bu sekılde sorundan kurtuldum.. aslında bu soruların cevabı bu baslık altında defalarca kez ıslenmıs okursan hem genel bır bılgı edınırsın hemde daha saglıklı cozum yolları edınırsın
arkadaslar notebook a 5+1 ses sistemini nasıl takabilirim. Pc de 1 ses cıkısı var fakat ses sıstemı ıcın 3 cıkısa ıhtıyac var? bılgısı olan lutfen paylassın cok vahım durumdayız ailecek notebook un kendı cıkardıgı ses ıle kopuyoruz
arkadaşlar ben xp yükledim ancan aygıt yöneticisinde PCI device de soru işareti var.bu sorunu nasıl çözebilirim.teşekkürler
long burak kardesime teskkürlerimi sunuyorum cok sagol dostum yardıma ihtiyacım 0oldgugnda sendeyim teskkrler donanimhaber
Arkadaşlar açık da bakan varmı
RAM lar nasıl 2 adet 512 mi yoksa tek 1gb mı? Bilen varsa sevinirim, yoksa açıp bakmam gerekecek... ona göre sipariş vere4cektim de 1GB çok az geliyor
a
quote:
Orjinalden alıntı: MULAWI
Arkadaşlar açık da bakan varmı
RAM lar nasıl 2 adet 512 mi yoksa tek 1gb mı? Bilen varsa sevinirim, yoksa açıp bakmam gerekecek... ona göre sipariş vere4cektim de 1GB çok az geliyor
f3sr içinse 1gb tek ram vardır,,
quote:
Orjinalden alıntı: potada
1) Microsoft sitesinden aşağıdaki dosyayı indir ve kur ; "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24B7D141-6CDF-4FC4-A91B-6F18FE6921D4&displaylang=en"
2)KUllanıcı hesabı denetimini kapat. Bunun için Denetim masası\Kuanıcı hesapları\KUllanıcı hesap denetimini aç veya kapat ı tıkla ordaki seçeneğin işaretini kaldır ve bigisayarı yeniden başlat.
3)Ekran kartın için uygun driver'ı "http://ati.amd.com/support/driver.html" sitesinden indir.
4)İndirdiğin driver sıkıştırılmış olacaktır onu "c:/ATI/SUPPORT" kalasörüne çıkart. Program klasöre çıkarıldıktan sonra kurma işlemine başlıcaktır, kurma işlemini iptal et.
5)DAha sonra bu adresten "http://www.driverheaven.net/modtool" DH Mobbility Modder.net programını indir ve kur.
6)Programı çalıştır browse kısmından "c:/ATI/SUPPORT" klasörünü göster ve daha sonra modify düğmesine tıkla ve işlem bitince close ile çık.
7)"c:/ATI/SUPPORT" klasörüne gir ve ordaki "setup" dosyasına tıkla ve kurulumu başlat. Vista bu yazılımı yüklemek istiyormusunuz sorusuna evet diyerek kurulumu bitirin ve bilgisayarı yeninden başlatın. Driver'ın güncellenme işlemi tamamlanmıştır.
EC
deneyen varmı yahu bi ekran kartı güncelleme bukadar zor mu