Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben vista oan sürümünü indirip kurdum sorunsuz güncelledim

8.6 versionunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

ben vista oan sürümünü indirip kurdum sorunsuz güncelledim

8.6 versionunu

ekran kartı performansında gözle görülür bi artış varmı peki ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ec34

ATI ekran kartı güncellenme işlemi

1) Microsoft sitesinden aşağıdaki dosyayı indir ve kur ;
    "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=24B7D141-6CDF-4FC4-A91B-6F18FE6921D4&displaylang=en"

2)KUllanıcı hesabı denetimini kapat. Bunun için Denetim masası\Kuanıcı hesapları\KUllanıcı hesap denetimini aç veya kapat ı tıkla ordaki seçeneğin işaretini kaldır ve bigisayarı yeniden başlat.

3)Ekran kartın için uygun driver'ı "http://ati.amd.com/support/driver.html" sitesinden indir.

4)İndirdiğin driver sıkıştırılmış olacaktır onu "c:/ATI/SUPPORT" kalasörüne çıkart. Program klasöre çıkarıldıktan sonra kurma işlemine başlıcaktır, kurma işlemini iptal et.

5)DAha sonra bu adresten "http://www.driverheaven.net/modtool" DH Mobbility Modder.net programını indir ve kur.

6)Programı çalıştır browse kısmından "c:/ATI/SUPPORT" klasörünü göster ve daha sonra modify düğmesine tıkla ve işlem bitince close ile çık.

7)"c:/ATI/SUPPORT" klasörüne gir ve ordaki "setup" dosyasına tıkla ve kurulumu başlat. Vista bu yazılımı yüklemek istiyormusunuz sorusuna evet diyerek kurulumu bitirin ve bilgisayarı yeninden başlatın. Driver'ın güncellenme işlemi tamamlanmıştır.

EC

sonunda denedim arkadaslar tereddüt efen varsa benm gibi gönül rahatlıgıyla yapabilir,,ekran kartı performansı 0.2 lik bi artış gösterdi umarım bi faydasını görebilirm ve assassian's creed i oynarım :D

• peki bu notebookta linux kullanan var mı ?
  • arkadaşlar ben kingston 2gb ram ilave ettim ve ekran kartımıda güncelledim ve puanım 3.5 oldu.ram takmadan öncede aynı puandı.puanımı daha nasıl arttırabilirim.teşekkürler.
  • http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html burdan ılgılı drıver lara ulasabılırsınz (xp ıcın)
  • 2 slot var ve 1 tanesinde 1 gb var.diğer slota takabilirsin ram
  • arkadaşlar bu laptop'a xp yükleyen varmı sürücülerini nerden buldunuz. ben baya araadaım ama bulamadım
    servispack3 yükleyince sürücüye falan ihtiyaç duyulmuyomuş. haberi olan varsa beni de bilgilendirirmi?
  • burdan bulabilirisn xp sürücülerini

notebook.gen.tr

asus topicne vede ordan

f3sr xp yükleme topicine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 30 Temmuz 2008; 21:43:11 >

• slm arkadaşlar bende asus f3sr kullanıyorum.1 hafta önce açılışta bir hata vermişti ve full scandisk yapmıştı makina daha sonra takılmalar donmalar başladı. Dün bilgisayar vista açılış ekranında kaldı. artık başlamıyor açılış ekranında harddiskten aynı sesler gelip duruyor. recovery bölümü ve recovery disk te işlev görmüyor. hdd ye kurtarma dosyalarını dahi yükleyemiyor, takılıp kalıyor. hdd yi hdd kasası ile harici olarak başka bilgisayara bağladık fakat 7 gb lık recovery bölümü gözüküyor sadece. yönetimsel araçlarda diğer kısımları görebiliyorum ancak erişime kapalı. içinde önemli belgelerim mevcut bu yüzden garantiye göndermeden belgelerimi kurtarmak istiyorum. hatta içine bir 320 gb alıp bu diski dosyalar kurtulana kadar tutmak istiyorum daha sonra garantiye yollayabilirim. diski gözden çıkardım içindekiler önemli benim için. diğer bölümlere erişip belgelerimi nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

• sm arkadaslar.ben asus f3 sc 220 kullanıyorum.bu ekran kartı wirelens gibi güncellemeleri nasıl yapıyoruz.sag alt kösede asus live update var (pil gösteregesinin yanında)onu çalısıtırabiliyor musunuz? cevabınızı merakla bekliyorum
  • arkadaşlar aygıt yöneticisinde bluetooth peripheral device hatası veriyor.bunu nasıl düzeltebilirim.yardım edin lütfen
  • slm arkadaslar bende de asusu lap top var ama sevıse gıtıııı ve bende yapapn bı hata var dı gene aynı soyle bı hata var bende lap topu actıgımda sıyah ekranda ccc.exe dıye bısey cıkııyor ve vıstayı masa ustunu acamıyor kapanıyor ve ben tekrar acıyorum bunun ıcıın ne yapammam gerekıyoo bana yardımcu olursanız sevırınım cunku yarın bılgısayarımı servıse gonderecem yada bakackaklar artık sorun neyse
  • arkadaşlar yaklaşık 6 aydır bu laptopu kullanıyorum kapağını bile açmadan direkt xp yi çaktım .. o gün bu gündür bir kere bile tık demedi.. bütün sürücüleri var.. kim demiş yok diye.. hala vistada ısrar eden arkadaşlar varmı yahu?????

alın size linkide vereyim:

http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html

(yıldızlı yere notebook gen tr) yazın

oyun performansı mükemmel oynatmadığı oyun yok ..s adece ram ini 2 gb yapmanızı öneeririm.. yok ısınmaymış yok boyası silinmeymiş.. yok kardeşim... canavar gibi laptop... yeri geliyo 24 saat oyunda kalıyo bugne kadar hernagi bir sorun görmedim ( maşallah) ben istanbul kıyamet vakti oynuyorum 24 saat pc açık ( inanın bana o kadar basit bir oyun değil)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 8 Ağustos 2008; 23:31:13 >

• arkdşlar merhaba bnm alternatif olarak asus f3sr kullanıcısıyım. birincisi klavye boya veriyor
    ayrıca etiketleri de çıktı.
    Garantisi devam ediyor, servise versem birşey olrmu?
  • merhaba
    ben de 9 aydır kullanıyorum.
    ama 3-4. ayda sol menteşenin altı kırıldı, ekranı tutan vidalar falan ortadaydı.
    önce ben yanlış kullandım sandım üzüldüm. sonra nette araştırınca "f3 serisi çatlakları" diye onlarca yazı gördüm.
    şikayet sitelerinde de aynı sorun f3 serisi için defalarca dile getirilmiş. benim menteşenin altı kırıldı ama bazılarının
    da klavyenin köşelerden çatlaklar oluşuyormuş. ben garantiye gönderdim, kasa değişti geldi, tabi etiketleri yok artık.
    vista kullanıyorum ve ben memnunum, ayrıca kapanma sorunu var bende de. daha önceki mesajlarda bunun için verilen linkler çalışmıyor.
    yenilerseniz sevinirim.
  • evet aynı sorun bende de var laptopu (f3sr200dr) aldığım 6ay oldu genelde bilgisayarı kapat'a bastığımda pc kapanmıyor power düğmesine uzun basıp kapatıyorum, ancak çok nadir zamanlarda normal kapanıyor, ilk aldığı zmnlarda okuduğum forumlarda vistanın açığı olduğu sp ile düzeleceği yazıyordu ancak sp1 yüklememe rağmen düzelmedi, bunu çözen arkadaşlar var mı acaba?
  • ben burdan indirdim, işe de yaradı, kapanma problemi çözüldü.

http://www.sakinkafa.com/asus-f3sr-kapanma-problemi/
  • Benim cihazda ise şöyle bir sorun var; uyku moduna geçtikten sonra cihazı tekrar açıp kullanmaya başlıyorum bir süre çalıştıktan sonra mavi ekran hatası veriyor. Normal başlatıp çalıştığımda bir sıkıntı yok uzun süre çalışabiliyorum.
    İşletim sistemim Türkçe Vista Buss.
  • Arkadaşlar selam
    Bende Asus f3sr kullanıcısıyım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ama (ASUS F3SR200DR) ne demek anlamadım benim Bilgisayarım Sadece f3sr yada benmi öyle sanıyorum????

Bende sizlerden bir yardım istesem..
    Benim bios XP sevdasına çok bilmiş birisi tarafından çökertildi servise gitti ve yanlış hatırlamıyorsam 209 olan bios 211 olarak yeniden yüklendi şimdi benim bilgisayarda xp kurulu driver'larını internetden aldım herşey normal ama kamerayı görmüyor sanki üzerinde hiç böyle bir donanım yokmuş gibi..
    Ayrıca Aygıt yöneticisindede "1394 Net Adapter" yanında ! işareti var..

bu konularda yardımcı olabilirmisiniz..
    şimdiden teşekkürler.
    NOT.
    Yardımcı olacak arkadaşlar fazla teknik yazmazsa memnun olurum pek uzman sayılmam :)

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.