dikkat ede3rseniz resime bakın intelle alakalı sanırım
merhaba ben de yaklaşık bir senedir f3sr kullanıyorum fakat bir haftadır problem yaşıyorum ekran donup kalıyor mouse hareket ettiriyorum fakat hiçbir şey yapamıyorum ..recovery cd sinin kullanımını anlatırmısınız???
quote:
Orjinalden alıntı: sadıki
merhaba ben de yaklaşık bir senedir f3sr kullanıyorum fakat bir haftadır problem yaşıyorum ekran donup kalıyor mouse hareket ettiriyorum fakat hiçbir şey yapamıyorum ..recovery cd sinin kullanımını anlatırmısınız???
Bilgisayar açılırken F9 tuşuna basarsanız cd ye gerek kalmadan recovery yapabilirsin.(Tabiki HDD te ayrılmış olan yaklaşık 7 GB lık recovery bölümünü silmediysen...) Bütün bilgilerin gideceğinden yedekleme yapmanı tavsiye ederim...
evet arkadaşlar öncelikle benide derneğin üyesi yapmanızı ricaederim :)
bendede herkeste olduğu gibi f3sr mevcut birkaç sorum olacak
RAM takviyesi yapacağım bildiğim kadarıyla 2 slot var bilmediğim kdarıyla takabileceğim maksimum kaç gb kaç mhz ram? diğer sorum ise hdd yetersiz gelio maksimum takabileceğim kaç gb hdd değiştirmem ne gibi sorunlar başıma açar ve son olarak takan varsa tavsiyeler?
bu iki sorunun cevabı benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
birde bunlar garantiyi bozarmı.
çok sağolasın..hallettim sanırım:)
intel pm965/gm965/gl960 2aA01
ARKADAŞLAR BANA BUNUN DRİVER bulabilir misin mümkünse direk link veya rapid olsun çünkü intelin kend sitesi ing. oldu için pek çakmıyorummm yardımlarınızı bekliyorumm
Bir F3SR kullanıcısı olarak bilgisayarımdan oldukça memnunum. Bir aralar kapanma sorunu yaşadım fakat arkadaşların önderdiği bir program sayesinde onu da hallettim Şimdi ise F3SR'mi tarzıma göre şekillendirdim :) Bir de fotoğrafını çektim bakalım beğenecekmisiniz...
o şekillendirmeleri nasıl yaptın ?
Laptop etiketleri yapan siteler var. Özel dizayn veya hazır kalıplar şeklinde yaptırabiliyorsun.
arkadaşlar bende asus f3se kullanıyorum, asusun bu modellerinde ses kartı 5+1 ses sistemini desteklermi? 5+1 ses sistemi kullanan varmı hiç aranızda, yani böle bi sistem alırsak bütün hoparlörlerden ses gelirmi?
Herhangi bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.Fakat 5+1 ses kartından tam verim alabilirmisin orası meçhul ?
merhaba arkadaşlar bende asus f3sr kullanıcısıyım bir oyun alıcam yarına ama teretdütlerim var çalışırmı diye benim f3 oyunun adı tomraiderunderworld acaba bu oyunu yükleyip oynayan oldumu. teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: daxir
merhaba arkadaşlar bende asus f3sr kullanıcısıyım bir oyun alıcam yarına ama teretdütlerim var çalışırmı diye benim f3 oyunun adı tomraiderunderworld acaba bu oyunu yükleyip oynayan oldumu. teşekkürler.
http://urlal.com/bxa bu linke git. 1.basamakta oyunun adını bul ve seç, 2. basamakta can you run it butonuna bas kısa bir sistem değerlendirmesinden sonra seçtiğin oyun için yeterli olup olmadığını öğrenebilirsin laptop'ın.Başlangıçta activex denetimi gibi bir yardımcı program kurmak isterse kur,bu analiz programının sağlıklı çalışabilmesi için gerekli.
beyler benim ekran kartı güncelleme sorunum var... hd 2400 ekran kartının sürücüleri 7 küsürdeydi, baktım sitesine, 8.12 var. sorun olmasın diye ati catalyst'i kaldırdım, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
sonra atinin sitesinden:
8-12_vista32-64_ccc_lang3_72277.exe ve 8-12_vista32_dd_72275.exe sürücülerini çektim, ikincisi sadece ekran kartı sürücüsü imiş. önce ilkini kurdum, ati catalyst ve visual bilmem ne kuruldu falan.
dxdiag'dan bi baktım ekran kartım standart vga grafik bağdaştırıcısı olarak gözüküyor, sürücü de 6 küsür bi sürümde. dumur oldum kaldım. alttaki sade driver olanı yüklüyorum, yeni bişi yok diyo yüklemiyor catalyst update manager'da restart falan ettim ama düzelmedi... pc şu an world of goo bile açmıyor. could not find any compatible direct 3d devices diyor... neden böyle oldu anlamadım.
notebookta vista home premium yüklü. 2 gb rami var, başka farklı bir durum yok gözlemlediğim. vista sürücünün kurulmasına mı izin vermedi ne oldu, fikri olan var mı acaba?
up
bu sorunu kimse yaşamadı mı yaw? asusun kendi sitesinden kurdum tekrardan kurtardım. ama 7küsür bir sürüm. atinin sitesinde 8küsürü var ama yüklenmedi işte. bu sorunu yaşayan yok mu yaw? siz hangi sürücüleri kullanıyorsunuz ekran kartınız için? oyun oynuyor musunuz? left 4 dead'i minimum grafikte zor kaldırdı benim pc, 2 gb ram ile.
bluetooth peripheral device driver hatası veriyor asus f3sr kullaniyorum asus un sitesnden bluetooth driverini indirdim yine hata devam ediyor bu hata ne hatası driver ini nerden bulabilirim acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: zurrani
up
bu sorunu kimse yaşamadı mı yaw? asusun kendi sitesinden kurdum tekrardan kurtardım. ama 7küsür bir sürüm. atinin sitesinde 8küsürü var ama yüklenmedi işte. bu sorunu yaşayan yok mu yaw? siz hangi sürücüleri kullanıyorsunuz ekran kartınız için? oyun oynuyor musunuz? left 4 dead'i minimum grafikte zor kaldırdı benim pc, 2 gb ram ile.
Ati nin sitesindekiler büyük ihtimal Masaüstü bilgisayarlar için olan ekran kartlarının driverlerı laptoplarda genelde problem oluyor..Asus servisi ile bu konuda görüşmüştüm..Yazılım güncellemelerini ASUS sitesi üzerinden indirmemizi tavsiye etti...ATI üreticiye göre yazılım yapıp gönderiyormuş..
quote:
Orjinalden alıntı: inertiacreeps
bluetooth peripheral device driver hatası veriyor asus f3sr kullaniyorum asus un sitesnden bluetooth driverini indirdim yine hata devam ediyor bu hata ne hatası driver ini nerden bulabilirim acaba ?
Kullandığın işletim sistemi nedir?? Bluetooth driver ını yüklerken bluetooth u açarsan kendi otomatik olarak bulup yüklemeye devam ediyor..Belki ondan kaynaklanabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: seke
quote:
Orjinalden alıntı: inertiacreeps
Kullandığın işletim sistemi nedir?? Bluetooth driver ını yüklerken bluetooth u açarsan kendi otomatik olarak bulup yüklemeye devam ediyor..Belki ondan kaynaklanabilir..
vista 32 bit.denedim onuda bluetooth açık yükledim farklı bi yükleme işlemi yapmadı aynı hata yine duruyor başka bişeyle alakası olabilir mi acaba ?
* * * * Arkadaşlar merhaba,
benim asusa XP yükledim. bir kaç sorunum var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
öncelikle FN + Ins tuşlarına basarak klavye üstünde "u" "m" gibi harflerin rakama dönüştürüldüğünü biliyosunuz. xp yükledikten sonra ben her kapanış açılışta fn+ıns tuşuna basıp düzeltiyorum. bunu bir kere ayarlamak ve birdaha ben değiştirene kadar öyle kalması için ne yapmalıyım?
daha sonra xp bir çok donanımı tanımamış. aygıt yöneticisinde görünüyor. laptopun driverlar dvdsi vistaya göre yapılmış ve xp de açılmıyor. vistada çalışır hatası veriyor. ben bu tanınmayan aygıtları nasıl tanıtıcam?
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.... * * * * *