arkadaşlar yaklaşık 9 aydır f3sr200dv kullanıyorum. 1150 liraya 10 taksitle almıştım. gayet güzel gayet kullanışlı bi alet. boya sorunu falan yaşamadım hiç. sadece ısınma sorunu var. bunun içinde diz üstünde kullanırken eğer uzun kullanıcaksam altına tahta gibi sert bi sehpacık koyuyorum. kapanma sorunu olmamasını nod32 ye bağlıyorum. şiddetle tavsiye ederim..
arkadaşlar f3sr200dv serisinin şuanki 2. el değeri nedir? fikri olan var mı satmayı düşünüyorum.
Merhaba Arkadaşlar ASUS F3SR T7250 120GB v.s DELL XPS 1530 T5450 160GB Bu iki PC den birini tercih etmem gerek yardımlarınızı bekliyorum. ASUS 600TL DELL 800TL
Arkadaşlar bende f3sr 200dv kullanıcısıyım. geçen gün 5+1 ses sitemi aldım. S/PDIF Çıkışınla daha ii sonuç verir diyorlar. bu laptopta öyle bir çıkış varmıdır acaba.
tsk
arkadaşlar merhaba bende f3sr kullanıcısıyım. ama sorunlarım war. bilgisayardanda pek anlamam baştan söyleyeyim:). *pc geç açılıp, kapanıyor. *genelde kapanmada sorun yasıyorum. ccc programı kullanımda diyor. *pc her açıldığında asc prolog(galiba böyle yazıyordu) çıkıyor. *bazen fişe taktığım zaman kapagını bile kaldırmama rağmen pc kendiliğinden açılıyor. *1-2 defada sarjı dolduğunda kendiliğnden açıldığına sahit oldum.
bayaa sorunlu biriyim galiba:)). yardımcı olursanız sewinirim. pc'yi servise(boğaziçi elektronik) gönderdim ama sorun yok dediler, nasıl sorun yok anlamadım. sizce tekrar göndereyim mi?
arkadaşlar sorularıma cevap alabilir miyim?
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Asusun kasa olarak en berbat notebook'u çok kaba ya bu notebook full özellikli olsa ne olcak :D görünüşü çok kaba
arkadaşlar kız arkadaşımda asus f3sr 200dr notebook var,
left4dead aldım ona, birlikte oynayacaz steamden ama formattan sonra ati hd2400 ekran kartı sürücüsünü kuramadı. bios vga olarak kullanıyo ekranı, doğal çözünürlüğüne de getiremiyor. biri hayrına elindeki son güncel o karta özel sürücüyü yükleyebilir mi? ne atinin sitesindekiler uyuşuyor, ne de asusun sitesindekiler. yüklediklerim yüklemeyi yapıyor, uyumsuz demiyor ama dxdiagdan ekrana baktığımda yüklenmemiş gözüküyor nedense, oyunu da açmıyor.
atiyi nvidiaya karşı severdim ama tek taraflı sevgi, hep cefa gördüm nedense
merhaba arkadaşlar; benim sorunum f3sr kullanıyorum ve windows 7 işletim sistemi kurdum ancak asus kendi site ve forumunda paylaşmamış driverlerini. ASUSun yetkili ana servisine gittim genel merkezlerine ancak onlarda gidin microsoft ile görüşün diyolar... bu işten muzdarip olupta çözüm bulan var mı?
(ASUS F3Sr Windows 7 Driver)
Ya hocam gir asus un sitesine son modellerin driverlarina bak istedigin surucuyu indir kur mesela,n61 in cogu driveri benim asus a uyuyor 2008 haziranda almistim
Merhaba,
2007 yılının sonlarına doğru ASUS F3SR-AP029C serisi notebook'u satınalmıştım. 1 sene sonra görüntü gelmeme şikayetim üzerine notebook'u yetkili servise yolladım ve anakartının değişmesi gerektiğini bildirdiler ve garantiden değişimini yaptılar. Notebook servisten geldikten 1 sene sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Tekrar görüntü gelmeme problemi var ve ürün tekrar servise girdi. Şu an inceleme yapmalarını bekliyorum ve umarım tekrar anakart problemi değildir. Notebook garanti dışı durumunda (satınalalı 2 seneyi geçti) ve anakart değişiminin tutarı $400.
Eğer anakartın değişmesi gerekiyor derlerse ne yapmalıyım? Dışarda tamir ettirmeye mi çalışayım? Tanıdığınız bir Asus servisi var mı?
Yardımınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
selam arkadaslar f3sr da driver cd'sinin hali içler acısı oldugu için ki kendisinin ustunde driver&utility ver.1.0 f3sr n2403 yazıyor driverları yukleyemiyorum asusun sitesinde de driver versiynları 1.0 değil bikac siteden asusun kendi sitesi de dahil buldugum driverların bazılarını indirdim bi iki kere tamamını indirdim ama cdyi her seferinde ger çıkarıyor ve ekranda can not open the file falan fişman insert the cd yazıyor bu bana verilen cdnin aynısını bulabilecegim bi site var mı. yardımlarınızı bekliyorum
victory evet arkadaslar zımpara atagına ugramıs ardından da offroad şampiyonasıan katılmıs haldeki driver cdsinin çiziklerini ipana saglıklı gulusler yesil elma diş macunuyla bikac kere temizleyerek ilk gunki haline kavusturdum ve calıstı kesinlikle tavsiye ediyorum tertemiz yapıyor cdyi. dişlerimdeki etkisinden ise o kadar memnun degilim
arkadaşlar bende f3sr serisi bilgisayar kullanıcısıyım.vistayı kaldırıp xp pro kurdum ,herşey normal,tek sorunum fn+f2 tuşuna bastığımda interneti açıp kapatmıyor.internetim var.sadece wireles ışığı sönüp yanıyor .yardım edebilirmisiniz
arkadaşlar acil asus f3sr anakart marka ve modelini ögrenmem lazım ? yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ben f3sr kullanıyorum. DVD-RW sorunu yaşıyorum. Kafasına göre dvd veya cd okuyo. Dvd yazıo ama cd yazmıo vs. Bana yardımcı olursanız sevinirim...
nero express kullan derim güzel bir yazma programıdır. tavsiye olunur.
quote:
Orijinalden alıntı: lanclayr
Merhaba ben f3sr kullanıyorum. DVD-RW sorunu yaşıyorum. Kafasına göre dvd veya cd okuyo. Dvd yazıo ama cd yazmıo vs. Bana yardımcı olursanız sevinirim...
win7 kurarken tam bitirirken bembeyaz ekranda kocaman ERROR! yazısı ile karşılaşan oldu mu ?