Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen bütün yorumları ve problem içerikli yazıları okudum ve şaşırdım.Bendede f3sr 200dr modeli var hemen hemen 2 yıl olacak alalı fakat ne bu bahsedilen sorunlar nede başka bir sorun ile hiç karşılaşmadım.Sadece boya sorunu olabileceği ihtimalini düşünerek sticer yapıştırdım alır almaz.Şu anda windws 7 ye çevirdim ve makinam uçacak diyebilirim.Ve makinada aynı anda 3 tane msn,format factory film çevirme programı ki aşırı ram kullanan bir program,facebook açıkken aynı zamanda internetten film indirip pess 2010 u oynuyorum ve hiç bir şekilde kasılma,ısınma veya takılma olmuyor.(f3sr 200dr santarosa 3 gb kingston ram,500 seagate hdd)toshiba ve sony waio makinalarla karşılaştırmada yaptık ve oldukça yüksek modelleri olmasına rağmen tırtladılar.ASUS tan vazgeçmeyin.
  • Windows 7 kurulumundan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.Önce hdd ni tamamen sil C yide D yide.En az 2 defa Biçimlendir çünkü win 7 hdd içinde daha önceden bir şey kalmışsa hata veriyor,ister sistemde ister depolamada hiç fark etmiyor.Muhtemelen düzelecektir ve unutmadan söyleyeyim win 7 ye çevirirken internete sürekli bağlı olmalısın ki sürücüleri otomatik yükleyebilsin aksi taktirde çok uğraştırır,mümkünse kablosuz bağlıyken yap.
  • Sürücü aramana gerek yok win 7 ye çevirirken internete bağlı isen herşey otomatik yükleniyor.
  • zaten sistem olarak kimse asus f3sr ye kötü bir şey söylemiyor. ben ce sistem 10 numara ama kasa kalitesi çok kötü. şimdi daha küçük ekranlı asus k40ie aldım adamlar malzeme ve işçilik için gerçekten uğraşmışlar hem sistem hem malzeme açısından çok güzel bir bilgisayar yapmışlar. keşke kasa kalitesi iyi olsaydı o zaman efsaneler arasına girerdi. hem fiyat, hem performans yönünden. sırf sistem çok güzel diye yeni aldığım laptopda asus...

quote:

Orijinalden alıntı: SEZER73

Arkadaşlar hemen hemen bütün yorumları ve problem içerikli yazıları okudum ve şaşırdım.Bendede f3sr 200dr modeli var hemen hemen 2 yıl olacak alalı fakat ne bu bahsedilen sorunlar nede başka bir sorun ile hiç karşılaşmadım.Sadece boya sorunu olabileceği ihtimalini düşünerek sticer yapıştırdım alır almaz.Şu anda windws 7 ye çevirdim ve makinam uçacak diyebilirim.Ve makinada aynı anda 3 tane msn,format factory film çevirme programı ki aşırı ram kullanan bir program,facebook açıkken aynı zamanda internetten film indirip pess 2010 u oynuyorum ve hiç bir şekilde kasılma,ısınma veya takılma olmuyor.(f3sr 200dr santarosa 3 gb kingston ram,500 seagate hdd)toshiba ve sony waio makinalarla karşılaştırmada yaptık ve oldukça yüksek modelleri olmasına rağmen tırtladılar.ASUS tan vazgeçmeyin.

• kardeş bende bu notebook aynısı var vista iken xp yaptım pc'yi fakat şimdi kendi orjinal cd'si çalışmıyor driverlerini yükleyemiyorum bunun için bir çözüm yolu önerir misiniz ???
  • merhaba arkadaşlar bende asus f3sr kullanıcısıyım, pc i ilk aldığımda vistaydı xp ye çevirttirdim..ama bir türlü track cd yapamıyorum sürekli hata veriyor. yeniden vistaya geçiş yapacam.bana verdikleri cd ile yapsam olurmu. bugüne kadar hiç yapmadım şimdi pc i berbat etmek istemiyorum...
  • Benim de bir asus f3sr laptop um var şifte nkoyarken tesadüf olarak 2 şifreyi de yanlış koydum şifre kırmak için iso yu cd ye yazdım cd yi görmüyor flash bellek ten de görmüyor asus un progranmı ile bios u upgrade etsem düzelir mi? ayrıca cd okuyucum dan dın dın dın dın dın dın diye sesler geliyor cd dvd okumuyor yardımlarınız için şiimdiden teşekkür ediyorum
  • Varmi satilik f3sr ciziksiz temiz.
  • Konuya hort yapayım :D

Evde yatan FS3R'a 2013 senesinde 4gb ddr2 Ram bi de 60gb SSD takıp Windows 10 yükledim.
    Annem sürekli kullanıyor, youtube'dan çıkmıyor, DVD'lerden de evde olan Belgesel koleksiyonunu izliyor.
    Kendim de bir Bilgi İşlemciyim. 10 Senelik alet için performansı inanılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.