Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm F3SR Kullanıcıları Bu Başlık Altında Toplanalım...Sorularımızı Sorunlarımızı Burada Tartışalım...Topiğimiz Hayırlı Olsun...

F3SR-200DR SANTA ROSA GENEL ÖZELLİKLERİ

Core 2 Duo T7250 2.0Ghz 800Mhz 2Mb Cache
    1Gb ddr2 667Mhz Ram
    120Gb 5400Rpm Harddisk
    15.4 WXGA 1280x800 Ekran
    Ati Radeon HD2400 128Mb Dx10 Ekran Kartı
    Double Layer Dvd-Writer
    6 Cell 4800mAh Pil
    1.3mp Webcam|||5.1 Card Reader|||Bluetooth

Piyasada 2 Farklı Opsiyonda F3SR Modeli Var.Santa Rosa Modeli Ve Normal Core 2 Duo Modeli.Benim Aldığım Model Santa Rosa(F3SR-200DR).
    Ürünü Daha Detaylı Test Etme Fırsatım Olmadı En Kısa Zamanda Detaylı Test Ederim.Ürün Gayet Güzel Ama Ben xp pro Kullanıcısı Olduğum İçin Ve İlk Notebook'um Olduğu İçin Vista Biraz Bana Karmaşık ve Zor GeldiŞu ana Kadar Oynadığım Oyunlar M.O.H Airborne Demo,Ghost Recon A.W 2,C.S 1.6,

CS Zaten Her PC de ÇalışıyorG.R.A.W 2 ve M.O.H Airborne Demo 800x600 Medium Detayda Çok Rahat Çalıştı...Ürünü Test Ettikçe Buraya Yazmaya Devam Edicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 26 Kasım 2007; 23:15:19 >

• KARDEŞ SAĞOL YA BÖYLE BİŞEY ŞARTTI GERÇEKTEN BENDE BİR F3SR-200DR KULLANICISIYIM SANTAROSA MODELİ BENİMKİ AMA BEN ASUSUN F3SR MODELİNİN SANTAROSA OLMAYANINI BİLMİYORUM VARMI BÖYLE BİR MODELİ VARSA MODEL NUMARASI NEDİR MERAK ETTİM VALLA ÇÜNKÜ BU MAKİNEYİ ALMADAN ASUSUN MODELLERİNİ UZUN SÜRE ARAŞTIRDIM BİLGİM ORDANDIR BU ARADA BÜTÜN F3SRCİLER BEKLİORUM SİZİ BURAYA EN AZINDAN TEK BİR ÇATI ALTINDA BULUŞURSAK DAHA KOLAY İLETİŞİMİMİZ VE PAYLAŞIMIMIZ OLUR HERKESE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR........
  • BİRDE BU KASALARDAKİ BOYA SORUNLARINI DUMUŞSUNUZDUR AMANNN DİKKAT UZUN SÜRE LAPTOP KALVYESİNİN KULLANIMINDA ELİNİZİN ALTINA İNCE BİR BEZ GİBİ BİŞEY KOYUN İLERİDE PİŞMAN OLMAYIN ÇÜNKÜ DÖNÜŞÜ YOK BU İŞİN
  • BOYA SORUNU DIŞINDA MAKİNA SÜPER ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

İŞTE BU FOTORAFI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya_alaattin -- 2 Kasım 2007; 3:13:25 >
  • selam arkadaslar bende bi f3sr kullanıcısıyı cok memnunum gercekten asusa guvenmekte fayda var güzel notebook buna bi 1gb ram daha lazım onuda aldıgm zaman cok daha ii olcak!
  • Arkadaşlar Everest Programında L2 Cache 2mb Olarak Gözüküyor Aldığım Yere Götürdüm Durumu Anlattım...Ve Onlar CPU-Z Programı İle Baktılar...
    2Mb 1.Çekirdek 2mb 2.Çekirdek Toplamda 4mb Sorun Yok Dediler Ben Dedim İntel'in Sitesinde 2mb Yazıyordu...Onların Yanıtı İse Şu Oldu İntel 1 Çekirdeğe Göre Değerlendirmiştir Dedi...Arkadaşlar Sizce L2 Cache Bellek 2mb'mi 4mb'mi?
  • bende urunu aldıktan sonra bu durumu farkettım ama urunun 4mb onbellek oldugunu soyledıler sonradan!arastırdıgımda arkadsın dedgi gbi intelde 2 mb gozukuyo

http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/319641.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 4 Kasım 2007; 10:25:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu boya sorununu bende duymustum ama g1s dede oluyomu böle bi sorun?? yani bitek asuslardmı yoksa f3 serilerindemi??çünkü bende hep elimin altına bez koyuyorum ne olur ne olmaz die ama zavki çıkmıyo ölede bilgisayarın bir bilgisi olan varmı??

quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

BİRDE BU KASALARDAKİ BOYA SORUNLARINI DUMUŞSUNUZDUR AMANNN DİKKAT UZUN SÜRE LAPTOP KALVYESİNİN KULLANIMINDA ELİNİZİN ALTINA İNCE BİR BEZ GİBİ BİŞEY KOYUN İLERİDE PİŞMAN OLMAYIN ÇÜNKÜ DÖNÜŞÜ YOK BU İŞİN

(süper bunlar yaa)

• arkadslar yarın ben bu aletten alıyorum bırde 1gb ram daha takıcam alıdıgım gıbı tanıdık vasıtasıyla alcam bu aletı lg500e-22 bulsam onu alcaktım boya sorunu umrumda bıle degıll yakınad kafayı yıcem 2haftadar notebook ıncelıyorum. yeter ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black87 -- 4 Kasım 2007; 19:47:44 >
  • Ekteki cpu değerleri bakarsak herşey ortada T7250 işlemcinin önbellek kapasitesi 2mb yani zaten eğer böyle olmasa T7300'ü yapmazlardı
    T7300'de önbellek 4mb karıştırmayalım bizim makilerimizde 2mb ok to.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

Ekteki cpu değerleri bakarsak herşey ortada T7250 işlemcinin önbellek kapasitesi 2mb yani zaten eğer böyle olmasa T7300'ü yapmazlardı
    T7300'de önbellek 4mb karıştırmayalım bizim makilerimizde 2mb ok to.

Peki niye 4mb diye satıyorlar?

• Öyle satanlar bence bilmdiklerinden öyle satıyorlardır. Yoksa bu şekilde satmaları tüketici kanununa göre direk iade sebebi.
  • herkese selamlar....
    ben alalı 2 gün oldu f3sr mi ...ilk düşündüğüm vistadan xp ye geçmek yada ram i 2 gb yapmak oldu...ne dersniz? hangisini ve nasıl yapsak?
  • xp ye geçmek içinhttp://www.dizustu.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html bu adrestekileri yapmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 19 Mart 2008; 11:15:59 >
  • dikkat... teknosadan aldığım f3sr de wifi 4965 AGN DEĞİLL!!!! ne yapmam lazım???
  • wifi 4965 AGN ne oluyor ya bende vatandan aldım yoksa benimkidemi öyle değil???
  • Öyle satanlar bence bilmdiklerinden öyle satıyorlardır. Yoksa bu şekilde satmaları tüketici kanununa göre direk iade sebebi.

kardeş sana katılıyorum sonuç olarak f3sr-200dr lerin ön bellekleri 2mb kimsenin aklında soru işareti kalmasın buradan duyurulur....
  • Arkadaşlar Notebook'u Geri İade Ediyimmi Sizce 2mb ile 4mb Arasında Nasıl Bir Fark Olur?
  • arkaslar bende aldım aletten aldııgm gıbı 1gb daha ram taktım memnunuum ıyı calısıyor bence bıraz ısınma sorunu var odar dızınızın ustune koyunca rahatsız edıyor ısı alt tarafında onun dısında sorun yok alet ıyı alınabılır 1gb kıngton ram fiyata dahıl 1650 ytl verdım 6 taksıt fıyat ıszce ıyımı sız ne kadara aldınız
  • Boya sorunu derken ne demek istediniz arkadaşlar?

Klavyedeki harflerin üstündeki yazılar mı?Yoksa toptan klavyenin boyaları mı aşınıyor?

Nasıl bez koyabiliriz ki yani?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.