Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olduğunu bilmiyorum ama bilgisayar açılırken f9 a barasak sistemi yeniden kurabilirsin. Bir dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djagatai

Arkadaşlar ben de bu bilgisayarı aldım bugün teknosadan ama açılışta Asscrprolog.exe diye bir dos ekranı geliyor, nedir bu, bilen var mı??

Asscrprolog.exe diye bir dos ekranı bende de çıkıyor, neyi ifade ediyor bende bilemedim.
    Bilen bir dostumuz varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Nfs Pro Street ve Pes 2008 performansından oldukca memnunum.

2Gb Ram ile.

Her iki oyunuda 1280x800 çözünürlükte Nfs'yi medium detay Pes ise high detayda oynadım.

@visualize 2400 de bunu nasıl başardın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 30 Kasım 2007; 23:54:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Nfs Pro Street ve Pes 2008 performansından oldukca memnunum.

2Gb Ram ile.

Her iki oyunuda 1280x800 çözünürlükte Nfs'yi medium detay Pes ise high detayda oynadım.

@visualize 2400 de bunu nasıl başardın??

Vallahi bende anlamadım ama söyle ki Pes'te direk ayarlardan high yapıp actım sorun yok, Nfs icinse deneme amaclı baktıgım icin medium detay secip oynadım, detaylı ayarlamalar falan yapmadım belkide ondandır.
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım kapanırken zorlanıyor ati'nin "catlyst control centre"ı için "bu program bilgisayarın kapanmasına izin vermiyor" diyor, eer bilgisayarı kapat demeden önce görev yöneticisine girip CCC.exe yi kapatırsam bilgisayar normal kapanıyor.

Catalyst Contorl Centre'ı açılışta çalıştırmamanın bir yolu yok mudur?
  • Bir yeni problem daha,bilgisayar kendiliğinden açılmaya başladı arkadaşlar.Akşam kapatıyorum sabah kalktığımda uyku durumunda-açık buluyorum,fanı çalışmaya başlamış oluyor.Ne olabilir bunun sebebi ???

Bilgisayarı kapattıktan sonra kapağı da kapatınca bilg. bunu uyku durumuna geçme olarak mı algılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djagatai -- 2 Aralık 2007; 9:41:59 >
  • Djagatai :
    çalıştır bölümüne gelip, msconfig yaz. Oradaki menülerin en solundakinde başlangıçta açılan programların listesi var. Gerekli olmadığını düşündüklerinin tikini kaldırabilirsin.

Bu arada vista kapanmama sorununu çözmek için iki yöntem var.

1.http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104.html bu adresteki yamayı kurarsan kesin çözülür.

2. Bu yöntem xp de çalışıyor.

a-başlat menüsündeki çalıştır bölümüne regedit yazıp çalıştırıyoruz.
    b-regedit teki HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon kısmına geliyoruz.
    c-sağ taraftaki bölümde PowerdownAfterShutdown anahtarına çift tıklıyoruz.açılan bölümdeki alt basamakta olan 0 anahtarını 1 yapıyoruz.regedit i kapatıyoruz.windowsu kapatıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Djagatai :
    çalıştır bölümüne gelip, msconfig yaz. Oradaki menülerin en solundakinde başlangıçta açılan programların listesi var. Gerekli olmadığını düşündüklerinin tikini kaldırabilirsin.

Sağolasın söylediklerin için, işe yaradılar ama bu dediğini yaptıktan sonra da her bilgisayarı açışımda bu sefer msconfig açılıyor ??
  • Bilgisayarın ilk açılınca açılan pencerede tıklanacak biryer var. Onu bir kere tıklarsan bir daha açılmaz. Denemekten korkma :)
  • arkadaslar bende gecen hafta asus f3 sr aldım yalnız bikaç sorum olacak
    birincisi hdd'den ses geliyor
    ikincisi alet şarjda iken sağ arka kısımda bir ısınma meydana geliyor
    üçüncüsü ise bu nedenlerden dolayı servise gitsem iade alırlarmı
    dogruyu söylemek gerekirse performans olarak alet iyi yalnız işçilik ve malzeme olarak pek sevmedim.
  • arkadaşlar benim ir sorum olacak 1.5 ay önce aldığım f3sr-200dr modeline ekstradan 1gb ram daha ilave etmek istiyorum fakat hangi rami tercih etmeliyim şuan benim bilgisayarımın içinde ram kaç mhz ? sadece ddr2 olduğunu biliyorum kaç mhz lik bir ram almam gerekiyor bu konuda beni hızlı bir şekilde aydınlatan arkadaşlara minnettar olurum çünkü vatanın finansa %20 kampanyasından yararlanmak istiyorum şimdiden tşk.
  • gelen ses hdd den geliyor. Normaldir. hemen her asusda var.
    sürekli fişe takılı ise ısınma normal. iade alacakalrını sanmam ama şansını denemek sana kalmış.

bu cihaza takılacak ram ddr2 667mhz kingston yada aynı özelliklerde başka bir kaliteli ram.
  • notebook.gen.tr tşk ederim ram yardımın için siparişi verdim 1gb 667mhz
    fakat ram i kendim takmak istiyorum bunun için bildiğin bir resimli kaynak varmı? birde ram i makineye taktıktan sonra bios dan yapmam gereken birşey varmı ? direk çalışacakmıdır ? yardımların için sağol birde f3sr-200dr modeline en fazla kaç gb ram ilavesi yapılabiliyor bu konularda beni aydınlatırsan sevinirim ii çalışmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

notebook.gen.tr tşk ederim ram yardımın için siparişi verdim 1gb 667mhz
    fakat ram i kendim takmak istiyorum bunun için bildiğin bir resimli kaynak varmı? birde ram i makineye taktıktan sonra bios dan yapmam gereken birşey varmı ? direk çalışacakmıdır ? yardımların için sağol birde f3sr-200dr modeline en fazla kaç gb ram ilavesi yapılabiliyo konularda beni aydınlatırsan sevinirim ii çalışmalar.

dostum ebn kıngston 1gb 667 taktım aldıgı zaman bır problem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

notebook.gen.tr tşk ederim ram yardımın için siparişi verdim 1gb 667mhz
    fakat ram i kendim takmak istiyorum bunun için bildiğin bir resimli kaynak varmı? birde ram i makineye taktıktan sonra bios dan yapmam gereken birşey varmı ? direk çalışacakmıdır ? yardımların için sağol birde f3sr-200dr modeline en fazla kaç gb ram ilavesi yapılabiliyor bu konularda beni aydınlatırsan sevinirim ii çalışmalar.

Ram Maximum 4Gb 667Mhz'e Kadar Çıkabilir...
  • herkese merhaba bnde asus f3sr-200dr almayı düşünüyorum ama size sormk istediğim bikaç şey var

1. memnun musunuz?

2. vista için pek iyi şeyler duymadım aldıktan sonra xpye çevirme şansım vr mı varsa nasıl?

3. inşaat mühendisliğnde okuduğm için aldıktn sonra yüklemem gereken paket programlar var progrmları yüklediğmde çalışma hızında bi değişklk olurmu?
  • ayrıca xp alma şansm yokmu?
  • kardeş bendede aynı olay var dizinin üstünde ısındığını hissediyorsun.aman dikkat dizinin üstünde çok tutma kısır yapıomuş :)
  • LightScribe hk :

Arkadaşlar benim laptopun masaüstünde LightScribe kısayolu var. LightScribe hakkında fazla bilgim yok LightScribe cd si aldım ama çalışmadı sürücü bulunamadı yazıyor. normal de ( F3SR laptoplarda ) LightScribe özelliği varmı ?
  • arkadaşlar bende de mavi ekran sorunu denlen olay vardı.vista kullanıyorum.dün service pack1 i yükledim bu sorun ortadan kalktı.ayrıca vista birçok driver için uyumsuz diyordu açılışta ancak bu service pack i yükleyince o sorunlar da ortadan kalktı.şu anda vista süper bir şekilde çalışıyor.bu pack1 i yükleyene kadar vista dan nefret ediyordum.şimdi ise I LOVE VISTA diyorum.vista kullanan arkadaşlar servicepack mutlaka yüklesinler emin olun pişman olmayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.