Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu çok önemli yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşımın asus (modelini hatırlamıyorum) bir laptopu vardı.DVD rw bozulunca teknik servise gönderdik.bu arada garanti bitimine 10-15 gün vardı. 30 iş günün sonra sık aramalarımız sonunda arkadaşıma yepyeni bir ASUS F3SR geldi.ne iş diye sorduk bize ürünü değiştirdik yenisini yolladık dediler.Açıkcası memnun olduk :P
    şimdi de başka bir sıkıntımız var
    1-garantisi yeniden mi başlıyor (aradık cevap vermediler)
    2-açılış ve kapanışı geç oluyor.
    3- mavi ekran verdi.
    inanılmaz yavaş çalışıyor.
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakers -- 17 Aralık 2007; 15:44:12 >
  • kardeş garantiyi bilmem ama mavi ekran için ya format atıp xp kur ya da vistayı yükselt.service pack ler çıktı.yükle düzelio.hızı da baya ii oluo öncekine göre
  • garantisi yeniden başlamaz. Eski bilgisayarın garantisine göre devam eder. Tamirde geçen süre üzerine eklenir. Vista işletim sistemi 1gb ram ile tat vermiyor. Bu sebeple yavaş. Ya bir gb daha ram ekleyin yada xp kurun.
    Mavi ekran hatası diye birşey yok. O ekranda ne yazıyor o önemli. Binlerce şey olabilir.
  • teşekkürler www.notebook.gen.tr bu konuda çok işime yaradı.
  • arkadaşlar bu kapanmama sorunu bendede var aleti yeni aldım kapanmama sorunu olduğu gibi bazen açılmama sorunuda yaşıyorum.Noteboookgntr arkadaşımızın vermiş olduğu linkten programı indirdim ama parola istiyor parolası nedir bilen varmı
  • ben sorunu güç yönetiminden hallettim ama keşke böyle bir sorun olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

arkadaşlar bu kapanmama sorunu bendede var aleti yeni aldım kapanmama sorunu olduğu gibi bazen açılmama sorunuda yaşıyorum.Noteboookgntr arkadaşımızın vermiş olduğu linkten programı indirdim ama parola istiyor parolası nedir bilen varmı

parolawww.notebook.gen.tr dir.
  • notebooook arkadaş parolayı buldum ama bir türlü sorunu gideremedim aynen devam ediyor sizin verdiğiniz programı yüklememem rağmen bende güç ayarlarından değiştirdim
  • bu laptoptan kullanan yokmu ya bi bakın milletin sorunu oluyor cevap verin ya
  • bilgisi olan varmı?
  • Hangi konuda bilgi istiyorsunuz?
  • benim laptop un dvd sürücüsü çok yavaş kopyalıyor neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı herkestemi böyle
  • Yavaş derken? Bir tam dvd yi kaç dakikada yazıyor, kaç dakika da kopyalıyor?
  • kardeşim dvd den ziyade cd den bi şarkı kopyalarken .350 mb ı 6 dakikada falan bilgisayara kopyalıyor
  • ya notebook.gen.tr biraz garip ama f3sr-200dr modelinde lightscribe özelliği varmı benim anladığım kadarıyla yok denemedim gerçi ama olan laptoplarda yazıyor var diye asusun bu modelinde göremedim öyle bir ibare tamamen merakımdan soruyorum yoksa lightscribe pek işim düşeceğimi zannetmiyorum neyse tşk kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

ya notebook.gen.tr biraz garip ama f3sr-200dr modelinde lightscribe özelliği varmı benim anladığım kadarıyla yok denemedim gerçi ama olan laptoplarda yazıyor var diye asusun bu modelinde göremedim öyle bir ibare tamamen merakımdan soruyorum yoksa lightscribe pek işim düşeceğimi zannetmiyorum neyse tşk kolay gelsin

Bu özellik yok
  • peki lightscribe yokta masa üstünde neden kısayolu var
  • kingston ddr2 667 mhz ram taktırdım.Ama ben aldığım yere taktırdım ramı
    quote:

Neredeyse 2 ay önce vatan computerdan aldığım asus f3sr-200dr marka laptopuma geçenlerde 1gb daha ram eklemeye karar verdim ve yine vatandan OCZ marka 1gb ddr2 667mhz ram aldım doğru şekilde monta ettim fakat bu rami taktıktan sonra bilgisayar windows açılışında sürekli kitlenmelere başladı acaba bu ram uyumsuz olabilirmi daha önce f3srde ram yükseltenler ne marka ve özelliklerde ram kullandılar acaba arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum tşk.
  • serkan0640
    işletim sistemin xp mi?
  • yok arkadaşım vista home premium
    quote:

serkan0640
    işletim sistemin xp mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.