Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: black87

arkaslar bende aldım aletten aldııgm gıbı 1gb daha ram taktım memnunuum ıyı calısıyor bence bıraz ısınma sorunu var odar dızınızın ustune koyunca rahatsız edıyor ısı alt tarafında onun dısında sorun yok alet ıyı alınabılır 1gb kıngton ram fiyata dahıl 1650 ytl verdım 6 taksıt fıyat ıszce ıyımı sız ne kadara aldınız
  • selam arkadaşlar bendede f3sr2oo var üzerine 1g ram taktırdık her şey güzeldi eksen pc den aldık(iki arkadaş aldık aynı notebook tan aldık) bir süre sonra arkadaşınkinde kapanmama bende ise rundll32 hatası verdi. arkadaş recovery yaptı busefer kapanıyo ama rundll32 hatası vermeye başladı bende recovery yaptım benim kide kapanmamaya başladı şuan bosna hersekteyiz malum en yakın asus bayii sırbistanda tam kara kara düşünürken şuan itibariyele yabancı bir forumda

I FOUND THE SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS!!!

Well, the problem of shutdown is appearing because when you are in battery mode, the power button suspends the computer if i remember good.

1st Problem: Change between plugged / unplugged without unplug battery charger.

This is veeeery easy to solve (but no so easy to find the problem)

Uninstall ATK Generic Function Service from your Control Pannel.

2nd Problem: Shutdown fails(Path to solve hibernation-suspend problems).

Try this patch (is working for me):

http://thehotfixshare.net/board/index.php?automodule=downloads&showfile=34

You have to register for download.

burda söylenen programı kaldırdım şuan itibariyle kapanmaya başladı (arkadaşıda kaldırdım uykudan onun laptopta kapanmaya başadı)

bu olayı paylaşmak istedim

herkese kolay gelsin..sarajevo..'dan anavatana selam olsun .

• bu ne abi ya kelime anlamadım siz laptopu nerden aldınız kardeşim ne kapanması 2 aydır kullanıyorum ve bunca kullanan insan var tık demedi hadi birinde oluyorda ikisindede nası oluyo onu hiç anlamadın asusdan böyle arızalar nadiren çıkar çünkü
  • ya benım cıhaz ara sıra kapanmıyor pc yı kapattan kapatıyorum ama ekran kapanıyor ama fanları durmuyor 10 kere kapatsam 1 kere yapıyor acaba sonradan 1gb daha ram taktım ondanmıdır...forumdan okduugma gore arkaslarınkı calıskern kapanıyor benımkı kapatmak ıstedıgım zaman kapanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black87 -- 17 Kasım 2007; 11:11:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya_alaattin

bu ne abi ya kelime anlamadım siz laptopu nerden aldınız kardeşim ne kapanması 2 aydır kullanıyorum ve bunca kullanan insan var tık demedi hadi birinde oluyorda ikisindede nası oluyo onu hiç anlamadın asusdan böyle arızalar nadiren çıkar çünkü

Kapanmama Sorununu İlk Aldığım Günden Bu Yana Bendede Var Hale Devam Ediyo Aldığım Yere Götürdüm (Hızlı Sistem)Ordada Çözüm Bulamadılar İstanbul'a Göndericem Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 17 Kasım 2007; 14:00:37 >
  • Ben Sorunumu Hallettim "ATK Generic Function Service" Programını Kaldırdım Artık Notebook'um Kapanıyor...
  • bende kaldırıdm bakalım test edelım ne olcak sonuc ınsalah duzellır...GaMeLeCtROniCa sagol dostum
  • bi yerde 14000 ytl ye buldum ama kartımda limit yoktu
    yoksa 10 taksite alacaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

bi yerde 14000 ytl ye buldum ama kartımda limit yoktu

14.000 Ytl Biraz Pahalı Değilmi 7-8 Tane Alırsın O Paraya
  • Arkadaşlar bu notebook 1259-1279 dolara da var 1099 dolara da var ucuza nereden alabiliriz?

Mtero elektronikte 1099'a gördüm(toplam 1300 dolar) ama onun da sanırım izmir şubesi vs si yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Ben Sorunumu Hallettim "ATK Generic Function Service" Programını Kaldırdım Artık Notebook'um Kapanıyor...

duzeldı walla makınamı bozmak icin ATK Generic Function Service dıye servıs yuklemısler ne ıse yarıyor acaba artık kapanıyor bende sonradann takttıgım ramden şupelenıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

bi yerde 14000 ytl ye buldum ama kartımda limit yoktu

14.000 Ytl Biraz Pahalı Değilmi 7-8 Tane Alırsın O Paraya

yav kardeş hiç hata yapmaya gelmiyor forumda ha
    1.400 ytl (bin dörtüz yetele)

• Merhaba Arkadaşlar
    Bende f3sr model Laptop aldım fakat kapanışı çok uzun sürüyoy yaklaşık 3-4 dakikada kapanıyor. Yada ön ışıklar açık kalıyor ( Wirelees + Bluetooth ışıkları ) birde 1.3mp Webcam var ama görüntü pek iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muscav -- 23 Kasım 2007; 11:27:17 >
  • Asus f3sr de kapanmama sorunu yaşayan arkadaşlara güzel bir haberim var. Kesin çözüm sağlayacak yamayı bulduk.

http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3sr-ozellik-resim-ve-xp-kurulumu-t104-40.html#p2264
  • Arkadaşlar merhaba;

Benimde karşlaştıklarım ve kafama takılanlar şunlar;

1- Fan sürekli çalışıyor?

2- Touchpad sağ tarafı aşırı derecede ısınıyor.?

3- Pil ömrü (sadece internette sörf yaptığım zamanda bile) ancak 1 saat dayanıyor.

Bunların nedenleri ve çözümleri hususunda yardımcı olabilirseniz tüm F3sr'cilere katkısı olacağına inanıyorum.

Herkese sağlık,huzur ve keyifle kullanmalarını temenni ediyorum.

Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: star63

Arkadaşlar merhaba;

3- Pil ömrü (sadece internette sörf yaptığım zamanda bile) ancak 1 saat dayanıyor.

Bunların nedenleri ve çözümleri hususunda yardımcı olabilirseniz tüm F3sr'cilere katkısı olacağına inanıyorum.

Saygılarımla,

dostum bende alalı henüz bir hafta olmadı. Ancak fan ve ısınma için bişey diyemeyeceğim çünkü bende normal. pil ömrü 1 saat olmamalı. çünkü satarken ortalama 3 saat diyorlar eh işte 2 saat veya biraz daha fazla dayanıyor. şarj ederken akıma dikkat etinmi ? belki yüksek ya da düşük gerilimden kaynaklanna bir problem vardır . ya da geriye tek sorun olarak batarya arızası kalıyor ama zannetmiyorum asusta bu tip problemler çok az. bende akım sorunundan yapmıştır.

• Core 2 Duo 2.0Ghz 800Mhz 4Mb Cache
    1Gb ddr2 667Mhz Ram
    120Gb 5400Rpm Harddisk
    15.4 WXGA 1280x800 Ekran
    Ati Radeon HD2400 128Mb Dx10 Ekran Kartı
    Double Layer Dvd-Writer
    6 Cell 4800mAh Pil
    1.3mp Webcam|||5.1 Card Reader|||Bluetooth

bende de aynı cihaz var. ama çarşamba günü 2gb ddr2 ram takacam. belki o zaman performans daha iyi olur.
    bir de bu ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı? oyun yüklemedim henüz :D yüklemeye korkuyorum nedir ATI 2400 oyun performansı nasıl? yoksa bir de ekran kartı mı eklicez :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcripto

quote:

Orjinalden alıntı: star63

Arkadaşlar merhaba;

Saygılarımla,

dostum bende alalı henüz bir hafta olmadı. Ancak fan ve ısınma için bişey diyemeyeceğim çünkü bende normal. pil ömrü 1 saat olmamalı. çünkü satarken ortalama 3 saat diyorlar eh işte 2 saat veya biraz daha fazla dayanıyor. şarj ederken akıma dikkat etinmi ? belki yüksek ya da düşük gerilimden kaynaklanna bir problem vardır . ya da geriye tek sorun olarak batarya arızası kalıyor ama zannetmiyorum asusta bu tip problemler çok az. bende akım sorunundan yapmıştır.

dostum bendede fan dewamlı calısıyor yanlız ısıya gore kendını ayarlıyor.touchpad sag tarafında ısınma var ama rahatsız etcek kadar degıll bende battery saving modda en fazla 2 saat gıdıyor bende artı ram takılı

• Nfs Pro Street ve Pes 2008 performansından oldukca memnunum.

2Gb Ram ile.

Her iki oyunuda 1280x800 çözünürlükte Nfs'yi medium detay Pes ise high detayda oynadım.
  • Arkadaşlar ben de bu bilgisayarı aldım bugün teknosadan ama açılışta Asscrprolog.exe diye bir dos ekranı geliyor, nedir bu, bilen var mı??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.