Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben de asus f3sr modelinden almak istiyorum. fakat aklıma bir konu takıldı: Asus F3sr nin ekran kartı en fazla kaç mb ye kadar yükseltilebiliyor? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • ASUS F3SR200DR teknosadan sipariş verdim. Bu makinenin Wireless 4965AGN mi değilmi bilgi verebilirmisiniz?
  • draft n desteği var yani 4965AGN dir.
  • Herkese selamlar, ben de asus f3sr kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum.Forumun yenilerindenim o yüzden daha önce konusu geçtiyse kusuruma kalmayın. Merak ettiklerimi sorucam ve cevaplarınızı, yardımlarınızı bekliyorum. Laptopumu açtığımda tuşların üzeri hafif nemli oluyo bu neden kaynaklanıyo olabilir. Bu sorundan olsa gerek şuan enter tuşu ve backspace tuşu basmıyor, sanki altında yapışkan bi sıvı varmış gibi sert bi şekilde duruyo ve bastırınca da çatır çutur sesler gelip zar zor basılıyor. Bunlar neden kaynaklanıyo olabilir, tuş takımını çıkarıp temizleme şansım var mı, varsa bu sorunu çözer mi? Ya da orijinal tuş takımını bulma şansım var mı, bulursam kendim değiştirebilir miyim? Servis süresini beklemek istemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • selam arkdaslar bu hafta ıcerısınde laptop alacagım ama asus f3sr ve casper nırvana cpr2000 arasında kaldım. ıkısınınde özellıklerı hemen hemen aynı. fakat marka yonunden karar veremedım.. sızlerde yardımcı olursanız sevınırım... asusun ne gıbı ıyı yonlrı var kötu yönlerı nelerdır. ben sabah 9 aksam 10-11-12 gıbı kaptıyorum devamlı acık autocad kullanıyorum ekran kartı ve ram önemlı benım ıcın. ısınma sorunu varmı ? yardımcı olunda bıran önce gıdıp alayım sabırsızlanıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri_asik06 -- 17 Ocak 2008; 9:19:31 >
  • asus f3sr modelni almayı düşünüyorum. öğrtetmenim sadece günde 2-4 saat internete takılmak wordde yazı yazmak için istiyorum oyun olayına hiç girmiyorum. en önemli beklentim servis ve yedek parça . hp nin yaşattıklarını yaşatıyor mu Asus bütçem maksimum 1550 yorumlarınız bekliyorum. saygılar
  • Arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum
    Kullanan arkadaşlar bazı sorularım olacak

1-) Sarjı ne kadar gidiyor
    2-) Kurulum cdleri geliyormu yoksa recovery mi oluşturuluyor.
    3-) Boyasının çıkmasından başka sorunları varmı bu modelin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozturkgss

Arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum
    Kullanan arkadaşlar bazı sorularım olacak

1-) Sarjı ne kadar gidiyor
    2-) Kurulum cdleri geliyormu yoksa recovery mi oluşturuluyor.
    3-) Boyasının çıkmasından başka sorunları varmı bu modelin.

sarjı 2 saate kadar dayanıyo en fazla recovery cd side var kutunun içinde boya sorunuda hepsinde oldugunu sanmıyorum ben ilk cıktıgında aldım bu modeli daha bı sorun yasamadım boya ile ilgili etıketlerını cıkartma laptopun ustundeki onlardan kaynaklanan problemler olabılır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratogretmen25

asus f3sr modelni almayı düşünüyorum. öğrtetmenim sadece günde 2-4 saat internete takılmak wordde yazı yazmak için istiyorum oyun olayına hiç girmiyorum. en önemli beklentim servis ve yedek parça . hp nin yaşattıklarını yaşatıyor mu Asus bütçem maksimum 1550 yorumlarınız bekliyorum. saygılar

sizin istedıklerınızın ustunde bi urun tavsıye ederim bu memnun kalırsınız bence!servis konusunda cok şikayet duymadım ama hp gibi olmadgı kesındır:)
  • genel olarak

ısınma sorunu yok
    fan çalışıyor ama sesi hiç yüksek değil dikkat dağıtmıyor.
    1 gb ile çok iyi performans alırsınız
    wireless baya güzel
    Tuşlar da nemlenme oluyo diyen arkadaşım benim laptopda öyle bi sorun yok aldığın yere götürsen iyi olur
    Asus dünyanın en iyi anakart üreticisi olması tercih sebeplerimden bir tanesi
    Asus Firması Fiyatlarda çok agresif davranırlar iyi bir ürünün fiyatını 200 dolar birden indirbelirler.Şaşırmayın
    Kutu içeriği güzel mouse ve çanta hediyeli.Vista recovery cd ile Vista driver cd leri var.
    Laptopdan son derece memnunum bu aralar f3sr modelinin fiyatı baya bi düştü Vatan Bilgisayardan alın derim.
  • arkadaşlar windows xp yükleyen var mı aranızda bende yüklemeyi düşünüyorum ama bazı arkadaşlar driverler tam değil demiş yani bazı özellikler devre dışı kalıyormuş driveri yokmuş. Yükleyenler yorum yazarsa seviniriz.
  • www.notebook.gen.tr adresinde ayrıntılı anlatıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: onur145

arkadaşlar windows xp yükleyen var mı aranızda bende yüklemeyi düşünüyorum ama bazı arkadaşlar driverler tam değil demiş yani bazı özellikler devre dışı kalıyormuş driveri yokmuş. Yükleyenler yorum yazarsa seviniriz.
  • Ben bu urunu yaklasık 4 saat once vatanbilgisayardan aldım ve fıyatıda cok uyguna geldı dedım gıtmısken ramı de burda taksınlar yazılımıda burda yuklesınler verdım ve 1 saat sonra aldım pc yı ust kata cıktım kurcaladım kı ustunde ufacık bır cızık, okadar ufaktıkı yenısını degıstırmek ıcın bıle beklemeye degmez dıye dusundum ama cızık urun oldugunu ordakı bır gorevlıye soledım ve bana ıstersenız yenısı ıle degıstırelım ıstersenız 100 dolar ındırım yapalım teklıfını sundu reddedemedım ve 15 dk beklemeye karar vererek 100 dolar daha ındırmıs oldum

bu arada rengındekı bozulma sorununa karsı ustundekı yapıstırılan etıketlerı cıkarmadım ve su ana kadar ıyı bır ızlenım bıraktı ama ıyı yada kotu demek ıcın henuz erken gercı bu urunu kullanan bır arkadasın tavsıyesı uzerıne bunu aldım kotu olsa tavsıye etmezdı..

• tongburak arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.ben de bu laptop ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine listeme aldım.artıları ve eksilerini yazarmısın kullandığın kadarıyla.şimdiden saol
  • longburak kusura bakma kardeş ismini de yanlış yazmışım pardon
  • önemli değil
    Ben asusu almadan once 1 aydan daha fazla arastırdım ve sonunda bu modelı almaya karar verdım ''bır arkadasımda bu bılgısayarda kullanıyor ve onun tavsıyesı almamda etkılı oldu'' bu butceye alabılcegın en ıyı notebooklardan birisi diyebilirim.nba 2008 i grafıklerı tamamen acık ken hıc takılmadan oynayabılıyorum.ama bazen mavı bır ekran ortaya cıkıyor ''nadır'' bunun sebepıde sanırım vısta ve guncelledıkce gecıcek dıye tahmın edıyorum..boya sorunu zaten bu baslık altında ıslenmıs fakat onun ıcınde sole bır yol var notebook un klavye cevrelerı kaplanabılıyor dıye duydum;) eger bu dedıgım kabı bulabılırsem burdada onu ıncelerım zaten; bu arada bır artısıda ram ı 4gb a kadar desteklemesı alırken 1 gb ram takmanı tavsıye ederım 1 gb ıle kullanmadım ama 2gb ıle cok ıyı..... uzun oldu sanırım ama ızlenımlerım bunlar kısacası almanı tavsıye ederım

• bu arada gecen call of duty 4 yukledım kusursuzca calıstırıyo;)
  • arkadaşlar,benim notebooka 1 haftadır bişayler oldu...

yavv, açıkken şarjdan cıkarıom pil full gösteriyoo,10-15 dak sonra pattt kapanıyoo....
    neden olabilir? lütfen yardım!!!!!!!!!
  • arkadaşlar bugün klavye üzerine bikaç damla su döküldü bende saç kurutma makinesiyle temizleyim dedim ama 4 tane tuş büzüştü makinede hiç bişey yok ama tuşlar kullanım dışı oldu bend söktüm bu 4 tuşu nerden bulabilirim? yoksa komple bi tus setimi almam gerek
  • tuşları yerine takıp servisine götür onlar bi baksın garantisi bozuldu demesinler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.