Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ŞİMDİ BEN 2 model belirledim ama bi özellik kafamı karştırıyor. sizce hangisi tercih edilmeli........

1. F3WE CORE 2 DUO 1.66GHz (T5450)-2048MB -160G-15.4"-CAM-128MB X2300-DVDRW-WVPRE
    bu modelin 1.66 hızı var ama rami 2048 mb

2. Asus F3SR200DR Core 2 Duo 2.0 GHz, bunun 2.0 ghz hızı var ama ram 1024 mb. gerisi hemen hemen aynı hatta fiyatı da.

sizce ram mi fazla olmalı hız mı ? karar veremedim. benim tek derdim internette hızlı olsun takılmasın donmasın .oyun oynamam 3 boyutlu programlarla işim yok.
  • Siparişi verdim saat 4-5 gibi gidip alıcam.. şimdi ilk şarz süresi ne kadar??? şarzı dolunca açabilirmiyim diren?? birde vista yüklenmişmi olucak yoksa ben mi yüklicem?? yüklemesi kolay mı?
  • bu laptopun ekran kartını nasıl güncelleyecegiz...
  • güncelleme derken?
  • hocam laptopta 2007 tarihli ati hd 2400 vga sürücüsü yüklü.
    asus'un sitesindekini indirdim, ancak o da guncel degil.

ati'nin sitesindeki guncel, ancak indirdim bir türlü kurulmuyor.
    eskisini kaldırdım. sıfırdan yükledim olmadı.
    asus'taki sürücüyü yükledim.
    sonra ati'yi yükledim gene olmadı...

su an bilgisayarda yüklü sürücü 3.383 gibi bir şey.
    ati en son 3.451'i sanırım çıkardı.
    onu indiriyorum ama yükleyemiyorum.

Asus'un ekran kartı sürücüsünü şu adresten indirdim:
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Ancak Asus'un sitesindeki 2007 Ağustos tarihli. yani eski. bunu yüklüyor, bunda sorun yok.

ati'nin orjinal ekran kartı sürücüsünü şu adresten indirdim:
    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32
    option 1 ve option 2'yi de denedim olmadı. buradakiler güncel ama olmadı işte.

yardım ederseniz sevinirim.

• asusçular öldünüz mü, yok mu hd2400'ü güncelleyen...
  • slm arkadaslar bır sey sormak ıstıyorum

bende asus f3s letop var fakat wındows guncelleme yaparken 3. guncellemede kalıyor kapanıyr acılıyor devam edıyor sonra tekrar acılıyor kapanıyor sonra tekrar masa ustune bır turlu gecemedım guvenlı mod da bu denemelerıme dahıl. hıc ılerlemıyor guncelleme hep %0 da

mıcrasoft musterı hızmetlerı ıle gorustum bazı modellerde bunu yaptıgını uretıvcı fırma ıle gorusmem gerektıgını soyledıler

aca aranızda bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı
  • ya arkadaşlar ben de bu medeli araştırma aşamasındayım acaba biriniz yani kullanan biri değişik açıdan çekilmiş 3-4 foto ekleyebilirmi
    internetten alacam en zından tam olarak göreyim aleyi yardımcı olursanız sevinirim
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2239

en uygun burada..Üye olursanız 995$+KDV oluyor
  • ya bu hd2400'ün yeni sürücüsünü yükleyebilen var mı?
  • birşey soracagım..yarın bu marka laptop alıyorum ve 128 mb paylaşımsız ekran kartı...ben ramdan paylaştıramazmıyım ..hani ramdan alsın 256 mb olsun " yapaamazmıyım onu ögrenebilirmiyim ????
  • arkadaşların dikkatine bu kasadada boya sorunu var yavaş yavaş boyalar kalkmaya başladı aslında bilgisayar çokta kullanan biri değilim evde masaüstü var o meşgul olursa ben laptopu açıyorum bilgisayır klavye kenarları ile alt kapağının birleştiği yerlerde boyalar kalkmaya başlamış yarın foto çekip koyabilirim
  • arkadaşlar dün 18.02.2008 de 1 gb ram eklenmiş hali ile 5 taksite 1335 ytl yehttp://www.eksenbil***.com/default.php burdan bizzat elden teslim aldım.isterseniz cardfinans varsa yine ram eklenmiş hali ile 1410 ytl 12 ay taksite veriyorlar.ayrıca merak edenler içinde söyleyeyim vista puanlamasında işlemciye 4,9 en düşük ekran puanı ise 3,3 veriyor.internet satışı şu an için çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazikendir -- 19 Şubat 2008; 13:26:42 >
  • arkadaslar... yahu dün aldım pc yi... ne yuklesem ne yapsam güvenlik duvarımıdır anlamadım hep "devam&iptal" tuşlu uyarı geliyor..sıkıldım artık.nereden iptal edebilirim bilen varmı ?
  • bildiğim kadarıyla vista'nın o özelliği; Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları kısmına girince karşına bir seçenek çıkıyor, "ok" işaretiyle işaretlenmiş. Sanırım güvenlik sorusu vs. (UAV) gibi birşeydi. Oradaki "ok" işaretini kaldırınca güvenlik sorularını sormaması lazım.
  • Bende F3SR kullanıcısı oldum perşembe günü.

Çok güzel makine, ben çok beğendim, yanında da 1gb 667 kingston bellek aldım fazladan. Onuda takınca uçuşa geçti resmen dizüstü.

Vistayı kullanıyorum ama arkadaşların dediğine göre sp1 i yükleyince hızlanıyormuş, gerçi resmi sp1 15 marttan sonra çıkacakmış.

Kısaca harika bir ürün, herkese tavsiye ederim, Asus kalitesini ortaya koymuş
  • Bugün vatan bilgisayarda sadece Asus notebook'lar için kampanya vardı (24 Şubat). %20 indirim ve 9 taksit. Toplamda 1.266YTL'ye geldi orda birde ram aldım.

Belki bilmeyenler vardır, Aus bu laptop için bios update'i çıkardı. Özellikle boya kalkma sorunu biraz canımı sıktı. Umarım bende olmaz. Çok şükür aldıktan sonra dvd'de ve ekranda herhangi bir problem çıkmadı.

Wifi gerçekten iyi. HP laptop ile yanyana iken HP low, Asus Good gösteriyor.

Pil konusunda bir şey dikkatimi çekti. Pil tamamen dolduktan sonra laptop kapalı veya açık olsun, pil kesinlikle şarz olmaya devam etmiyor. Burdan benim anladığım devamlı şarza takılı bile olsa pil zarar görmüyor. Pilin asıl performansını yaklaşık 10 kez şarz ettikten sonra göreceğimi tahmin ediyorum.

Açıkçası XP yüklemeye cesaret edemedim. Çünkü alet tamamiyle Vista için üretilmiş. XP ile Santarosa uyumu hakkında biraz şüphelerim var.

Kamera 640x480'de güzel gösteriyor.

En çok E-Sata girişi olması ve hem VGA hemde DVI çıkışı olması beni şaşırttı.

• quote:

Orjinalden alıntı: pakers

arkadaşlar bu çok önemli yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşımın asus (modelini hatırlamıyorum) bir laptopu vardı.DVD rw bozulunca teknik servise gönderdik.bu arada garanti bitimine 10-15 gün vardı. 30 iş günün sonra sık aramalarımız sonunda arkadaşıma yepyeni bir ASUS F3SR geldi.ne iş diye sorduk bize ürünü değiştirdik yenisini yolladık dediler.Açıkcası memnun olduk :P
    şimdi de başka bir sıkıntımız var
    1-garantisi yeniden mi başlıyor (aradık cevap vermediler)
    2-açılış ve kapanışı geç oluyor.
    3- mavi ekran verdi.
    inanılmaz yavaş çalışıyor.
    şimdiden teşekkürler...

philips cdrw im değişmişti bir zamanlar ve garanti tekrar başlamıştı...bence iyice araştır.
  • Dün asus live update programı biosu güncelledi.
  • arkadaşlar selam;
    24 subatta aldıgım Asus F3SR laptoptaki sorunum;

kapat dediğimde beklemeye alıyor. fakat ne yaptıysam uyandıramıyorum:) touchpad ve klavye kimi zaman devre dışı kalıyor..uyku modundan cıkaramıyorum.. varmı bildiğiniz bi durum ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.