Şimdi Ara

ASUS F3SR KULLANICILARI DERNEĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
3
Favori
68.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kötü haber vermek gibi olmasın ama sanırım su döküldügünde garantiden yararlanamıyosun:S
  • Arkadaşlar ben Asus f3sr'yi dün izmir tekmardan aldım ve bugün eve gelip kurdum, ekran renkleri çok güzel, fakat dvd taktığımda hiçbir dvd'yi okumuyor ve dvd'den acaip bir ses geliyor, baya bir dvd denedim olmadı, şöyle ağız tadıyla bir asusumu kullanamadım, ne şans!. Değiştirmeleri için gideceğim, bakalım nolacak? Ürünü iadede edebilirim. Sonucu yazarım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shibumix -- 1 Şubat 2008; 1:21:21 >
  • bilgisayarda hiç bi sorun yok sadece o 4 tuş kullanılmıyor
    bunları parça parça bulabilceğim bi yer varmı veya takım halindemi sipariş emek gerek
  • Tekmar sorunu halletti, siz siz olun çalıştırmadan denemeden sakın bir ürün almayın, biraz zahmetli olur (özellikle kalabalıksa) ama sonra uğraşmazsınız.
  • Selam arkadaşlar,ben ASUS F3SR 200DDR veya F3SC220DDR almayı düşünüyorum,fakat okuduğum yorumlar kafamı cok karıştırdı bilgisayarın ısınma problemleri,kapanmama problemleri ve şarz problemleri canımı iyice sıktı.Bütcem sınırlı ancak bi kez alabilirim yardımcı olucak veya olan arkadaşlara cok tşkr ederim yorumlarınızı bekliyorum... :)
  • ASUS F3 SANTA ROSA

İşlemci Hızı ( MHZ) : T7300 (2.0GHz)
    Bellek (MB) : 2048-Mb DDR2 (667-MHz)
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk ( GB) : 160GB 5400RPM SATA
    Ekran Boyu ( Inch) : 15.4"
    Ekran Tipi : TFT WXGA (PARLAK)
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) : 1280 dpi x 800 dpi
    Optik Sürücü : 8x Super Multi Dual Yazıcı
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8400M 128 MB
    Ses Kartı : Var
    Faks Modem : 56K
    Network Kartı : 10/100/1000 Base-TX
    Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 2.0 saate kadar
    Ağırlık (kg) : 2.95 kg
    Wireless : 802.11a/b/g/N
    Bluetooth : Var
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium Edition Türkçe

arkadaşlar bu bilgisayarı aldım pazartesi elimde olacak işletim sistemini xp ile istersem değiştirebileceğim söylendi sizce değiştirmelimiyim ekran kartı 128 mb Nvidia GeForce 8400M satıcı öve öev bitiremedi sizce nasılbi kart

• merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce asus f3sr 200dr aldım ama bir sorunum var güçseçeneklerinde kapatı ayarladığım halde bilgisayar kapanmıyor bluetooth ve güç lambaları yanıyor neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: localist12

Selam arkadaşlar,ben ASUS F3SR 200DDR veya F3SC220DDR almayı düşünüyorum,fakat okuduğum yorumlar kafamı cok karıştırdı bilgisayarın ısınma problemleri,kapanmama problemleri ve şarz problemleri canımı iyice sıktı.Bütcem sınırlı ancak bi kez alabilirim yardımcı olucak veya olan arkadaşlara cok tşkr ederim yorumlarınızı bekliyorum... :)

bi kere bastan solıyım arkadasım asus en az ısnan laptoplardan sabhlara kadar oyun oynadım 5 gun hıc kapamadan acık kaldıgı oldu banamsın demedi ben bile bu kadarını beklemıyodum acıkcası ayrıcva kapnmama problemı degıl pc deyuklu gelen programların kullanılmasıyla alakalı bunalrda ilk zaman zorluk cekılıyo ama bıraz anlıyosanız pc den halloluyo sarj problemındekı sorunu anlamadım dogrusu en fazla 2 saat gdyo onu belırteyım ben f3sr modelini kullanıyorum ayrıca ben bu pc de 3 boyutlu cızım programlaınıda rahatca kullanıyorum bnm soledgm 1 gb ram ve vıstayla kullanıyom asus dan sama bence fıyat olarkda ozellıklerıne gore pıyasad uygun denılecejk laptop tavsıye ederım...

• Selam arkadaşlar
    bende önümüzdeli günlerde F3SR200DR yi almaya düşünüyorum araştırdım ve en uygunu bu geldi bana.
    Sorum şu:
    1. Vista nin orijinal CD si varmı içersinde yoksa Recovery bölümündenmi yüklenecek her şey?

Ayrıca linkler niye siliniyor anlamadım, başka forumdan reklam olduğu içinmi acaba? notebookgentr
    arkadaşımız PM atarsa bana sevinirim.
  • recovery cd siyle bırlıkte gelıyo asus ondan format atıyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-plod

arkadaşlar,benim notebooka 1 haftadır bişayler oldu...

yavv, açıkken şarjdan cıkarıom pil full gösteriyoo,10-15 dak sonra pattt kapanıyoo....
    neden olabilir? lütfen yardım!!!!!!!!!

Arkadaşlar lütfenn yardımm!!!!........

• Yani yanında Vista orijinal CD sini vermiyorlar, bu kötü yaaa...
  • bırak vısta orjınal cdyı dger laptop fırmaları recovery bıle vermıyo eger sen hazırlamayı unutursan bıde para verıyosun ustune bence recovery bıle cok buyuk hızmet oluyo bu durumda
  • quote:

quote:

arkadaşlar,benim notebooka 1 haftadır bişayler oldu...

yavv, açıkken şarjdan cıkarıom pil full gösteriyoo,10-15 dak sonra pattt kapanıyoo....
    neden olabilir? lütfen yardım!!!!!!!!!

Arkadaşlar lütfenn yardımm!!!!........

buyuk ıhtımalle batryanda sorun var arkadsım baska bı makıneden batrya degişimi yapıp dene sorun devam ederse kendi batrayanla sarj aletni degstırp dene en son servıse ver derim....

• af yok
    f3sr lerde bu sorub var ben bi program kurarak hallettim kapanma işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankart -- 5 Şubat 2008; 1:25:33 >
  • @CANKART
    hangi proğramı kurduğunuda yazda bilelim
  • Arkadaşlar merhaba

ben bu cihazı almak üzereyim ama nerden alacağımı tam karar vermiş değilim
    Koysepete = 1422,18 YTL
    eStore = 1455,15 YTL
    Hepsiburada = 1536,74 YTL
    Weblebi = 1530,25 YTL
    Gold veya TeknoSA = 1514,93

3-5 kuruş için başıma dert almak istemiyorum, öylede böylede sonuç itibariyle sorun oldumu istanbula yollanacak alet... teknosa her yerde var dahamı iyi olur acaba.

Tecrübeleriniz varmı bu şirketlerle? Şimdiden teşekkürler...
  • atk generic function service isimli programın yeni sürümünü yüklerseniz kapanma sorunu ortadan kalkıyor arkadaşlar
  • amma sorunu varmış bu laptopun
  • arkadaşlar age of empires2 th age of kings oyunun açmaya çalışınca şöle bi yazı çıkıo 'could not initialize graphics system.make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw.' yazıo bu sorun nedir biliomusunuz nasıl halledebilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.