Şimdi Ara

Asus Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aekadaşlar. Asus n56vz laptop a (win 8 yüklü halde geldi) win 7 kurdum.yalız sanırım fan hızımda bi sorun var.masaüstünde bile acaip bir ısınma var ve neredeyse hissedilmeyecek kadar az bir hava üflüyor.win 8 olarak geldiği için bios biraz farklı.power veya fan ile ilgili bi seçenek yok bios da.yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkür ederim.:D

• speed fan adlı program ile fan ların devirini yönetmeyi denedin mi ?
  • mrmonkey M kullanıcısına yanıt
    Arkdaşın dediği gibi.
    http://www.tamindir.com/speedfan/ şu linkten indir fan devirlerine bak.
  • speedfan veya benzer yazılımlar haricinde bi çözüm var mı peki?. kendi biosumda bulamadım ama belki var da ben bulamamısımdır ?? ve işletim sistemini win 7 olarak değiştirmemden mi kaynaklanyor acaba nasıl bi sorunla karşı karşıya olduğumu da anlayamadım doğrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmonkey -- 5 Şubat 2014; 3:03:46 >
  • şu an baktım böyle bi ekran var:??? REsim
  • mrmonkey M kullanıcısına yanıt
    Isı değerlerin gayet iyi
  • iyi çünkü masaüstündeyim ve hiçbir işlem yapılmıyor.daha önce saatlerce oynadığım ve herhangi ısınma sorunu olmayan bi oyunu şu an 1 saat oynadıktan sonra elim sıcaktan acıdığı için kapatmak zorunda kalıyorum ve fan çok az üflüyor:( durumu anlatamadıysam kusuruma bakmayın bende anlamadım sorunu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.