Şimdi Ara

Asus Formula V Crosshair için İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konu başlıgındada belirtmiş oldugum üzere Asus Formula V anakartım vardır. AMD FX 6100 Zm.32 nm. modelli işlemci kullanıorum. 750 Watt PSU ve Coolmaster'ın iyi bir işlemci sogutucusuna sahibim. ancak bu işlemciden dolayı muzdaribim. Bu işlemcinin artık degişme vaktinin geldigini düşünüyorum. Ancak bu anakarta uygun ve sorunsuz çalışabilecek bir işlemci olarak önerilerinizi rica ediyorum. Saygılarımla.

• Sondurock S kullanıcısına yanıt
    8320 - 8350 yeter de artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

8320 - 8350 yeter de artar.

öncelikle teşekkür ederim. AMD FX serisinin 8350 ve 8370E serileri var. biri 125 Watt. digeri 95 Watt. Sizce uygun olan hangisisdir. ?
  • 8350 iyidir fazlasi icin amd ye para verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8370E fiyatına bir yerden baktım da o kadar para vermeye değmez doğrusu. AMD kanadında bir işlemciye o kadar para vermek yerine anakartı satıp Intel'e geçmek daha hayırlı olur.

Ben 8320 - 8350 yazarken bile 8350'nin fazla para olduğunu düşünerek yazmıştım. 8320 ile arada 100 liraya yakın bir fark vardı. Sizde soğutucu olduğu için 8350 alabilirsiniz; normalde 8320 + soğutucu almanız daha mantıklı olurdu.

Kısacası 8370E gereksiz olur. Öbür ikisi arasında bütçenize göre seçim yapabilirsiniz; 0.4 GHz dışında bir fark yok aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 11 Aralık 2014; 17:37:35 >
  • hocam anakartın çok iyi bir model oc ile 8320 yi son seviyesine kadar çıkarır ve stabil kullandırır. bence fx-8320den fazlasına ihtiyacın yok.
  • Ekran kartı olarak ne kullanacaksın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ekran kartı olarak ne kullanacaksın?

şefim eski bir ekran kartım var.Ancak onuda degiştirmeyi düşünüyorum. Geforce GTX 550 Ti vardı. 1 gb. lık. şimdi yarın için alacagım.CPU için ortak düşünce 8320 üzerine ise. onu alacagız. Bu anakarta uygun ekran kartı olarak ne almalıyım sizce. ?
    Ekran kartı konusunda seçenek çok sayılır bunun için net bir bütçe belirlemende fayda var ona göre de CPU seçersin
  • quote:

Ekran kartı konusunda seçenek çok sayılır bunun için net bir bütçe belirlemende fayda var ona göre de CPU seçersin

ekonomik olarak bir sıkıntım yok.
    r9 290 'nın tadına doyun olmaz.
    O zaman FX8350 + R9 280X veya 290 modellerinden birini almak mantıklı olur bence
  • quote:

O zaman FX8350 + R9 280X veya 290 modellerinden birini almak mantıklı olur bence

o halde öyle yapacagız şefim. çok teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı.
    Tek benim yorumumla alma hemen tabi iyice araştır acele etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.