Şimdi Ara

ASUS GL553VD-DM032T (İstek İnceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
12.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

10 Şubat ve 10 Mart'ta çıkan BIOS güncellemelerini yaptınız mı? Geçen Nvidia'nın güncelleme faciasından sonra başka bir sorunlu güncelleme kaldıramam Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama GPU performansını etkileyen bir güncellemeymiş sanırım.

10 şubat güncellemesinden sonra bilgisayar baya hızlanmıştı,açılış kapanış süreleri gözle görülür derecede değişmişti.Bakalım bi test yapayım,kaç fps fark ettirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar hocam
    Bende aynı ürünü kullanıyorum gayette memnunum lakin benim karşılaştığım sorun biraz farklı
    sendede oluyormu acaba diye sorayım dedim kullanıcı hatası gibi bişeymi acaba

Lol vs online oyun oynarken kabloluda sorun olmazken kablosuz bağlantıda ping inanılmaz derece artıyor 20 dklık oyun içinde defalarca artıyor ,kablolu yapınca sorun kalmıyor
    modem oldukça yakında download 100mb 90 mb civarlarında seyrediyor
  • merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun iyigünlerde kullanın.

makinanın üzerinde kaç tane pcie ssd slotu var acaba. bende bu makinadan almayı düşünüyorum da ssd raid yapabilirmiyiz acaba
  • Bu laptoptan hb kdv indiriminde aldım.Şu windows bildirimlerindeki görüntü netliği hariç çok memnunum.Bunun düzeltme yolu var mı acaba.Bu fiyatta bir laptop için saçma bir görüntü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem84

Bu laptoptan hb kdv indiriminde aldım.Şu windows bildirimlerindeki görüntü netliği hariç çok memnunum.Bunun düzeltme yolu var mı acaba.Bu fiyatta bir laptop için saçma bir görüntü oluyor.

Bios güncellemelerinizi vs yapın ,bütün güncellemeleri kurun 👍

• arkadaşlar benim bilgisayarım uyku modundayken uyandırmak için tuşlara dokundum karşımda bios ekranı vardı orada da donuk vaziyetteydi. Bir daha da açılmadı. Servise gönderdim ana kartı değişecekmiş kabul etmedim ücret iadesi veya birebir değişim istedim. Bir kere bilgisayarım mavi ekran vermişti bozulmadan 15 gün kadar önce.

Bu bilgisayarı kullananlarda bu tarz sorunlar hiç oldu mu? Mavi ekran vs.

• bende bu notebooku almayı dusunuyorum ama yurt dısından getirdiğimizde türkiyede garantisi oluyormu. 1000dolar gibi bir fiyatı var, 1000dolara daha iyi birşey alınabilirmi amazondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 6 Nisan 2017; 0:40:26 >
  • Bu cihazı alanlar kaç liradan aldı acaba ? 5200 şu anda, ne diyorsunuz ?
  • ebrer bilgisayardan 4999'a aldım ben bunu. ama şu anda stoklarda görünmüyor

ekran bulanıklığı için ise masaüstünde sağ tıkla > ekran çözünürlüğü
    orada yakınlaştırma oranı %125 olarak görünüyor %100 yaparsanız bulanıklık ortadan kalkıyor. fakat simgeler ufalıyor bu sefer de.yani aslında bu bi sorun değil. yakınlaştıkça Windows menüleri daha az çözünürlükte görünüyor.
  • Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama tek düşüncem ram. Boş ram slot var mı cihazda ve ram takarsak garanti kapsamından çıkar mı bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meriall -- 10 Nisan 2017; 1:24:43 >
  • 16 gb ram az mı geliyor?
    bence 256 SSD tek başına yeter de artar bile.
  • bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Belirtmeyi unutmuşum hocam afedersin ben bunun 8gb ram ve 128gb ssd modelini almayı düşünüyorum o yüzden ram slot var mı diye sordum yoksa 16 yeter.
  • Meriall M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.bildiğim kadarıyla 8x2 şeklinde ram'leri
    ram ilavesiyle garantiden çıkacağını da sanmıyorum.ama yine de bi bilene danışmak gerekir.
  • bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler :)

• arkadaşlar benim yaşadığım sorunları yaşadınız mı? Hala bilgisayarsızım

----------------------

arkadaşlar benim bilgisayarım uyku modundayken uyandırmak için tuşlara dokundum karşımda bios ekranı vardı orada da donuk vaziyetteydi. Bir daha da açılmadı. Servise gönderdim ana kartı değişecekmiş kabul etmedim ücret iadesi veya birebir değişim istedim. Bir kere bilgisayarım mavi ekran vermişti bozulmadan 15 gün kadar önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 12 Nisan 2017; 7:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

arkadaşlar benim yaşadığım sorunları yaşadınız mı? Hala bilgisayarsızım

----------------------

arkadaşlar benim bilgisayarım uyku modundayken uyandırmak için tuşlara dokundum karşımda bios ekranı vardı orada da donuk vaziyetteydi. Bir daha da açılmadı. Servise gönderdim ana kartı değişecekmiş kabul etmedim ücret iadesi veya birebir değişim istedim. Bir kere bilgisayarım mavi ekran vermişti bozulmadan 15 gün kadar önce.

Dostum bu makinayı ilk alanlardanım ebrar bilgisayardan makinayı aldım, ürün geldi bilgisayarı açtım ilk kurulum esnasında mavi ekran çat !
    kaale almadım sürücüler güncel değildir felan diye kendimi avuttum, mavi ekrandan sonra reset atıyor hemen, açıldı birdaha birdaha derken baktım ekran kartıyla ilgili hata veriyor,
    zar zor kurdum masaüstü geldi makinayı biraz zorladığında yine aynı problemle karşılaştım, recovery yaptım yine aynı.
    hemen makinayı paketledim geri yolladım. ebrar 2 gün makinayı inceledi servise yollayacağız felan dediler cıngar çıkarttım ya iade alın ya sıfırını yollayın yada yasal süreç.
    sonra makinanın yenisini yolladılar problem yok şu an.
    makinayı servise yollatma ücret iadesi veya yeni makina iste.

• _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Benimkisi sorunsuz çalışıyordu mavi ekran verdi bilgisayarım 10 gün sonra kapandı bir daha açılmadı. Servis bugün değişim raporunu gönderdi. Şimdi anlamadığım nokta şu bir bilgisayar nasıl bu kadar sorunlu olabilir ki?

Aynı bilgisayar stokta yok zaten bugün olsa korkarak alırım. Benim mevcut bilgisayarım vardı onu satmıştım. Şuan bilgisayarsız dımdızlak ortada kaldım. MSI veya Monster almak istemiyorum kalitesiz geliyordu bana. Asus en dandikleri mi şimdi ben inanın ki anlayamadım.

Anakart, ekran kartı ve diğer bileşenler yüzlerce testten geçmiyor mu? Nasıl sorunlu çıkabiliyorlar aklım almıyor.

5bin lira limit ayırdım bilgisayar için aldığımız üründe yine de yüzümüz gülmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Benimkisi sorunsuz çalışıyordu mavi ekran verdi bilgisayarım 10 gün sonra kapandı bir daha açılmadı. Servis bugün değişim raporunu gönderdi. Şimdi anlamadığım nokta şu bir bilgisayar nasıl bu kadar sorunlu olabilir ki?

Aynı bilgisayar stokta yok zaten bugün olsa korkarak alırım. Benim mevcut bilgisayarım vardı onu satmıştım. Şuan bilgisayarsız dımdızlak ortada kaldım. MSI veya Monster almak istemiyorum kalitesiz geliyordu bana. Asus en dandikleri mi şimdi ben inanın ki anlayamadım.

Anakart, ekran kartı ve diğer bileşenler yüzlerce testten geçmiyor mu? Nasıl sorunlu çıkabiliyorlar aklım almıyor.

5bin lira limit ayırdım bilgisayar için aldığımız üründe yine de yüzümüz gülmüyor.

Ben de ürünü ilk alanlardan biriyim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.Fabrika hatalı olmuş sizinki,direk yenisini isteyin...

• kaan4554 kullanıcısına yanıt
    Aynısı yok hocam.

http://www.hepsiburada.com/asus-gl553vd-dm030t-intel-core-i7-7700hq-2-8ghz-3-8ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003YLUL 128 gb ssdli olanı 5900 lira şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 12 Nisan 2017; 20:45:21 >
  • ebrardan alınan bu modelde bi sıkıntı var sanırım.
    bilgisayar bana da ilk geldiğinde 2. günde mavi ekranlar verip durdu.
    gönderdim yenisini gönderdiler şu an sorunsuz
    yoksa aynı hasarlı laptopu geri alıp tekrar gönderip duruyolar mı nedir :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.