Şimdi Ara

ASUS GL553VD-DM032T (İstek İnceleme) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
12.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emregk

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl553vd-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10-30324.html

Arkadaşlar merhaba ben bu modeli dün aldım.2-3 gün araştırma sonucunda bu modelde karar kıldım pcde henüz test falan yapamadım ama şuana kadar güzel gibi görünüyor sadece tek sıkıntım aklıma takılan ve birazda canımı sıktı açıkçası.Ekran biraz soluk gibi geldi bana yani mesela internet tarayıcısını açtığım zaman google açtığım zaman beyazlar birazcık soluk gibi geldi bana bunun bir ayarı falan mı vardır acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse memnun kalırım oyunlarda umarım böyle sorun yaratmaz canlı olur renkler vs.
    Onun dışında isteyen arkadaşlar olursa biraz kullandıktan sonra detaylı incelemeyi buraya yazarım şimdiden teşekkürler

Dostum ROG Gaming Center'a gir, Splendid'e basıp ordan Vivid veya Normal'e çek ayarı.

• Update'leri yapmayı unutmayın arkadaşlar. Özellikle BIOS Update'i es geçmeyin. Gerçekten katkı sağlıyor, oyunlarda düşük ping alıyorum wireless güncellemesinden sonra. Ayrıca ekran tazeleme oranı iyileştirilmiş gibi daha hızlı tepki veriyor mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Update'leri yapmayı unutmayın arkadaşlar. Özellikle BIOS Update'i es geçmeyin. Gerçekten katkı sağlıyor, oyunlarda düşük ping alıyorum wireless güncellemesinden sonra. Ayrıca ekran tazeleme oranı iyileştirilmiş gibi daha hızlı tepki veriyor mouse.

ustam o güncellemeleri nerden yapabilirim tarif edermisin
  • emregk E kullanıcısına yanıt
    Hocam modelini yazın google’a siteye yönlendiriyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu modelde pil çıkmıyor pil ful dolu olduğu zaman prizden çekelimmi onu nasıl ayarlıcaz pil ömrünü azaltırmı prize takılı olsa onun ayarı varmıdır.
  • emregk E kullanıcısına yanıt
    Prizden çekmenize gerek yok. Ayda 1 defa prize takılı olmadan şarjı bitirip tekrar şarj ederek kullanmanız yeterli. Prizden çıkarma olayları eskidendi artık gerek yok. Teknoloji değişti.
  • 12 gb rami olan modeli 4099tlye aldım siz kaça aldınız acaba

• Ve işlemciye undervolt yapmayı düşünüyorum warframe oynarken 85 dereceyi gördü işlemci

• Arkadaşlar merhaba ben vatandan gl553vd-dm072t sipariş ettim.Bugün kargo geldi ve kurulum yaptım.Şimdi benim sorunum şu.Bilgisayarı açar açmaz her zaman yaptığım gibi ilk kullanımda hdd ve ssd sağlık ve hata kontrolü yaptım.Hdd sağlam çıktı ancak hdtune ve sandisk ssdh dashboard yazılımı ile ssdyi kontrol ettiğim zaman Interface CRC error count 566 yazıyor ve yanında da ünlem işareti var.Ssd bad sector testi yaptım sağlam çıktı.Tek sorun bu crc error hatası.Bunu internette araştırdım bu hatanın ssd bağlantı kablosu hatası olabildiği yazıyor.Bir de hız testi yaptım okuma 489 mb yazma 131 mb çıktı.Sizce ne yapmalıyım?Ssdyi söküp taksam yerine garanti bozulur mu yoksa direk servise mi göndereyim?Bir de sizde de aynı sorun var mı?Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Bilgisayarın fanından cızırtı sesleri gelmeye başladı servis için mediamarkta mı vermem gerek ürün değişimi yaparlar mı veya iade
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçankeko

Ve işlemciye undervolt yapmayı düşünüyorum warframe oynarken 85 dereceyi gördü işlemci

Hocam gaming Center dan turbo fan açıp oyun oynamayi deneyiniz mi ? Zira o şekilde de ısı 80 e çıkarsa sorun teşkil ediyor olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebelsavior -- 27 Şubat 2018; 6:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebelsavior

quote:

Orijinalden alıntı: uçankeko

Ve işlemciye undervolt yapmayı düşünüyorum warframe oynarken 85 dereceyi gördü işlemci

Hocam gaming Center dan turbo fan açıp oyun oynamayi deneyiniz mi ? Zira o şekilde de ısı 80 e çıkarsa sorun teşkil ediyor olabilir .

Hocam fandan cızırtı sesleri gelmeye başladı garantiye verdim ayın 16ında yedek parça bekliyorum(fan) ne zamana gelir acaba ödevimi yapmam gerek acil gelmezse garantiden alabiliyor muyuz acaba?

• uçankeko kullanıcısına yanıt
    Yapabilecek birşey yok sanırım denilen tarihe kadar beklemek şart direkt değişim yapılmamasi kötü olmuş .

• asus gl553vd-dm792t
    Bu ürün nasıl? Bilgisayarı tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

asus gl553vd-dm792t
    Bu ürün nasıl? Bilgisayarı tavsiye ediyor musunuz?

Bendeki ürünün 128GB SSD’li versiyonu hocam direk. Fiyat bence biraz fazla, indirim olursa 5000 küsürlere alın derim.

• Hocam Merhaba . Aynı Model Bendede Mevcut 1 Yıldır Memmun Bir Şekilde Kullanıyorum Ancak Son Windows 10 Güncellemesinden Sonra Yavaşlamaya Ve Mavi Ekran Hataları Vermeye Başladı Fabrika Ayarlarına Sıfırlamaya Çalıştığımda "Bilgisayarınız Sıfırlanırken Bir Sorunla Karşılaştı Hiçbir Değişiklik Yapılmadı " Hatası Alıyorum Servisle Görüştüğümde Recovery Alanı Hasar Görmüş Servise Gönderin Diyor Ancak Bazı Nedenlerden Dolayı Servise Göndericek Zamanım Yok Recovery Dosyasını Gönderin Dedim Malesef Böyle Birşey Mümkün Değil Diyorlar (Sanki Devlet Sırrı İstiyoruz) Hocam Sizden Ricam Recovery İmajını Yollayabilirmisiniz Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th4_MasK -- 31 Mart 2018; 15:13:35 >
  • Bu cihazın ben de GL753 yani 17.3 inç olanı var 6 ayında S tuşunun harf yazılı olan plastik parçası yerinden çıktı. Geri takamadım ve aldığım yere götürdüm o kısmın arka kısmında 4 adet clips var 2 tanesi kırılmış ondan geri takılmıyor dediler. Tuşun gövde kısmında yer alan parçalar da en ufak zarar yok. O tuş kapağının aynısından takılsa sorun geçecek ama Asus da böyle bir hizmet yokmuş.

Garanti kapsamında sayılmaz ise 285 TL ödemek zorunda kalacağım tabi yapın dersem. Yabancı bazı siteler var o tuşun birebir aynısını ve anahtarlarını kargo dahil 14 ile 20 dolar arasında fiyatla satıyorlar. Benim klavye de anahtarları sağlam tek sorun tuşun kapağında.

Asus neden o kapağı kendisi de temin etmiyor anlamıyorum. Sanırım klavye değişsin bende 285 TL alayım düşüncesiyle böyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th4_MasK

Hocam Merhaba . Aynı Model Bendede Mevcut 1 Yıldır Memmun Bir Şekilde Kullanıyorum Ancak Son Windows 10 Güncellemesinden Sonra Yavaşlamaya Ve Mavi Ekran Hataları Vermeye Başladı Fabrika Ayarlarına Sıfırlamaya Çalıştığımda "Bilgisayarınız Sıfırlanırken Bir Sorunla Karşılaştı Hiçbir Değişiklik Yapılmadı " Hatası Alıyorum Servisle Görüştüğümde Recovery Alanı Hasar Görmüş Servise Gönderin Diyor Ancak Bazı Nedenlerden Dolayı Servise Göndericek Zamanım Yok Recovery Dosyasını Gönderin Dedim Malesef Böyle Birşey Mümkün Değil Diyorlar (Sanki Devlet Sırrı İstiyoruz) Hocam Sizden Ricam Recovery İmajını Yollayabilirmisiniz Şimdiden Teşekkürler
    Yardımcı Olacak Biri Yokmu Arkadaşlar

• Amazondaki yorumları okuyorum bu modelin, bazıları 3-4 ay sonra bilgisayarın açılmadığını mavi ekran verdiğini söyluyorlar. Burada da yaşayanlar var galiba, sorun kronik mi acaba? Almayı düşünüyorum bu modeli ama 5k para veripte servisle uğraşmak istemiyorum.

• 5000e aldığımız bilgisayarlar 10000e çıkmış şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.