Şimdi Ara

Asus gtx 1060 vatan pc iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı 2 gün önce aldim kutusu ve diğer şeyleri tam bunu iade edip rx 480 almak istiyorum yapabilirim değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fişi garanti belgesi varsa evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilirsin. 2 hafta icinde cayma hakkin var. Ayrica 6 gb 1060 aldiysan hic iade etmeni onermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Yapabilirsin. 2 hafta icinde cayma hakkin var. Ayrica 6 gb 1060 aldiysan hic iade etmeni onermem.

+1 anlamsız
  • iade edip rx 480 al kalan 400 tl ile işlemci alırsın yada biryere gezmeye gidersin

• Neden iade?

• erso1907 E kullanıcısına yanıt
    Gtx1060 Rx480 den daha kararli bir kart ve cogu test sonuclarinda solladigini bariz, bence Gtx1060'i Rx480'e degismeyin derim. Tabiki sizin seciminiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RX480 alacaksan MSI al. Sapphire de aslında AMD nin önde gelen tedarikcilerinden ama forumda bir sorun algısı var. Seçim senin. GTX 1060 ta güzel kart iade sebebin ne ki ?
  • Sebebi Neydi Ki ?
  • 1- Mağazadan alışveriş yaptıysanız cayma hakkınız sınırlı. Sadece arızalı olması durumunda iade kararı çıkarsa iade edebilirsiniz. Mağaza alışverişlerinde İnternet alışverişinde olan cayma hakkı yoktur. İstemiyorum diyemiyorsunuz. Web gibi değil mağaza satış.
    2- Değişim nedeniniz nedir? Arıza, yetersizlik mi? Arıza ise değişim ile hallolur ancak kart gayet performanslı bir alet.
    3- İadede para iadesi olmuyor. Çek olarak ödüyordu Vatan geriye. Yani 400TL arta kalan parayı cebe alırım gibi bir durum yoktu en son.
  • Arkadaşlar sürücü bir türlü güncellenmiyor kafayı yiyecem sırf bu yüzden degistiricem yeni mimarili bir karttan boyle sacma sapan hatalarin cikmasi delirtti beni

• quote:

Orijinalden alıntı: erso1907

Arkadaşlar sürücü bir türlü güncellenmiyor kafayı yiyecem sırf bu yüzden degistiricem yeni mimarili bir karttan boyle sacma sapan hatalarin cikmasi delirtti beni

https://forum.donanimhaber.com/m_119251473/tm.htm

Bu başlığımda bahsettim. 1060'ları PC'nizin tanıması için Windows 10'un "en az" 1511 sürümünde olması gerekiyor. DX12 desteği bu sürüm ile geliyormuş (nette okuduğuma göre) Windows'a.
    Ben de en başta sıkıntı yaşadım. Windows'u güncelledikten sonra saat gibi çalışır hale geldi.

• kedi bedri kullanıcısına yanıt
    abi deliricem sürüm yazmıyor
  • yaziyor ya iste 10240 diye.temmuz 2015'ten kalan bir surummus.windows updateyi kapatamiyorsunuz guncelleme gelmis olmasi lazimdi ama guncelleme ile degil yeni iso kuracaksiniz da demis olabilirler.bu adresten windows 10 secip sonra turkce secip indirebilirsin son surum.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO/
  • Nette Windows Update aracı var. Onu indirip denedin mi güncellemeyi?
  • yani o kadar basit bir olay yüzünden değiştiricem deme git bari vatana böyle böyle de update etsinler önünde sende rahatla forumda rahatlasın yazılımsal sorunu varsada değiştirirler veya iade edersin zaten
  • CW sorunu var diyip iade edebilirsin hiç bakmıyorlar bile ben öyle yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.