Şimdi Ara

Asus gtx 550 ti aldım fakat pes 2012 bile kasıyo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• driverlerini yükledin mi ?
  • her şey güncel daha yeni aldım yükledim fakat kasma neden yapıyo acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhaem

her şey güncel daha yeni aldım yükledim fakat kasma neden yapıyo acaba

sisteminin diğer bileşenlerini yazar mısın ?
  • intel core duo 2 e6750 2.66 , 4 gb ram , gtx 550 ti , 450 watt psu , başka bi şey kaldımı
  • quote:

intel core duo 2 e6750 2.66 , 4 gb ram , gtx 550 ti , 450 watt psu , başka bi şey kaldımı

aslında kasmaması gerekiyor ama bilmiyorum
  • ben de anlamadım ama genede saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx550 ti nin ne kadar güç istediğini bilmiyorum ama psudan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok psudan olmasıda pek mantıklı değil çünkü psuyuda yeni aldım ve vatandaki adam tavsiye etti..
  • işletim sistemin nedir
  • win 7
  • win 7 de kaç bit? 32-64?
  • Windows 7'den değildir, bileşenlerinin Pes'te kasmaması gerekiyor.Kasanın içini açıp tozlarını silip termal macunu yenile.
  • Önceki driverleri sildinmi ( varsa )
  • sorunun windows 7'den kaynaklandığını söylemeyecektim zaten. arkadaş kaç bit olduğunun cevabını bi verseydi ona göre driver atacaktım.
    nvidia driverlerinin hepsini kaldır. driver sweeper'la nvidia artıklarını temizle. yerel diskinde nvidia'ya dair bir şey kalmasın. reset at. sonra nvidia'nın sitesinden kendi işletim sistemine uygun (kaç bit olduğuna da bakman gerekiyor) 304.48 beta driverini indir kur.

aynı performans problemini ben de yaşamıştım, forumda böyle çözdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 2 Temmuz 2012; 19:57:40 >
  • Arkadaşlar çok saol nvidia beta sürümlü yeni güncelleme çıkarmış onu indirip kurdum sorun düzeldi çatır çatır oynuyom. modern warfare 2 ultra :))))
  • quote:

Arkadaşlar çok saol nvidia beta sürümlü yeni güncelleme çıkarmış onu indirip kurdum sorun düzeldi çatır çatır oynuyom. modern warfare 2 ultra :))))

warfare 2 zaten tarih öncesi oyun ultrada oynatmazsa at çöpe
  • Haa beyler bide bu arada benim sisteme uygun sağlam oyun tavsiye edermisiniz her türlü oyun oynarım...
  • quote:

Haa beyler bide bu arada benim sisteme uygun sağlam oyun tavsiye edermisiniz her türlü oyun oynarım...

assasın creed serisini oyna ama 1 i önermem 2 den başla güzel bir oyun oynamadaysn tabi
  • kardeş sorunun çözümü kesin ve kesin bende .şimdi son driverları kur.bilgisayar açıp kapat.daha sonra sag tıla masaüstünde ekran kartı ayarlarına gel oradan 2x 4x olan keri otomatik degil de kendin seç 4 x yaparsan görüntü yağ gibi akar gider

FİFA 2012 kasma ve donma sorunu kesin çözümüdür bu windows 7 kullanıcıları için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.