Şimdi Ara

Asus GTX 560 Ti Vs Palit GTX 560 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15-20 gün sonra bir sistem toplayacağım ve bu sistem için de en çok kararsız kaldığım şey ekran kartı oldu sizcehttp://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1490 bu ekran kartını mı almalıyım yoksahttp://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DC2_TOP2DI2GD5/ bu ekran kartınımı iki kartta birbiriyle hemen hemen aynı ama Palit'te işlemci hızı Asus'da ise bellek hızı düşük olarak görünüyor sizce bu iki karttan hangisini almalıyım bir dehttp://www.teknobiyotik.com/aerocool-xwarrior-600w-mesh-panel-midtower-oyuncu-kasasi.html bu kasanın içinden gelen psu bu kartlar için yeterli olurmu? stoklarda yok diyiceksiniz ama 2. el alıcam için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeTMiND -- 26 Temmuz 2012; 17:48:48 >

• PSU Yeterli olacaktır. Fakat yine de tavsiye edilecek bir PSU değil. Ben Asus almanızdan yanayım Palit artık eskisi kadar etkin olmayan bir firma. Nereden kıssam kar gözüyle iş yapıyorlar gibi geliyor bana Asus Çizgi Elektronik güvencesi altındadır ve daha kalitelidir. Ayrıca soğutmasının da daha iyi olacağından eminim. Bellek hızlarına takılmayın. Gayet yeterli

Edit: Linklere baktım da Kartlar 2gb belleğe sahip. Sanırım bir zamanlar benim hayal ettiğim ama yapamadığım şeyi yapmak istiyorsunuz :) 2gb Bellek her zaman avantajdır ve bu seçiminiz mantıklı. Fakat şu an Türkiye'de bu kartlardan kaldı mı o da soru işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 26 Temmuz 2012; 18:08:41 >

• GTX560Ti fiyatına HD7850 alınıyor daha performanslıdır

GTX560Ti Asus'a ne kadar vereceksiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 26 Temmuz 2012; 18:35:09 >
  • 2. el asus tabi ki.
  • Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
    CVenturas:Psunun yeterli gelmesi şu anda benim için bir avantaj çünkü ayrı bir psu almaya kalkarsam fiyat gerçektendede çok havalanıyor ve asus ekran kartını almakta hayal oluyor ileri doğru overclock yapacağım zaman psu yu değiştiricem zaten.Bir de asus kart şu anda türkiye de sadece eksen bilgisayar da var ama inventus'a da mesaj ile isteğimi belirttim yaklaşık 10 gün sonra getiricez dediler yani getiricekler :)
    LEON-X:
    Asus 560 ti 613 tl falandır sanırım eksen bilgisayardaki fiyatı inventus a kaçtan gelir bilemem bu fiyata 7850 alınacağını bende biliyorum ama alacağım sistem Amd olduğu için vede anakartda pci express x16 2.0 desteklediği için pci express x16 3.0 ekran kartı takmanın performansını %10-15 arasında düşüreceği söyleniyordu pci express 2.0 16gb/s desteklerken pci express 3.0 32gb/s desteklediğini bildiğim için nvidia ya yöneldim yoksa düşünmeden 7850 alırdım bu bilgiyi sizinde bildiğinizi düşünüyorum

HiqhWoltage:2. el taraftarı pek değilim açıkcası daha önce 2. elden başım yanmıştı o yüzden 2. el almak cesaret ister bence

Şu anlık kararım Asus'dan yana hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeTMiND -- 26 Temmuz 2012; 22:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cezadj1998

Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
    CVenturas:Psunun yeterli gelmesi şu anda benim için bir avantaj çünkü ayrı bir psu almaya kalkarsam fiyat gerçektendede çok havalanıyor ve asus ekran kartını almakta hayal oluyor ileri doğru overclock yapacağım zaman psu yu değiştiricem zaten.Bir de asus kart şu anda türkiye de sadece eksen bilgisayar da var ama inventus'a da mesaj ile isteğimi belirttim yaklaşık 10 gün sonra getiricez dediler yani getiricekler :)
    LEON-X:
    Asus 560 ti 613 tl falandır sanırım eksen bilgisayardaki fiyatı inventus a kaçtan gelir bilemem bu fiyata 7850 alınacağını bende biliyorum ama alacağım sistem Amd olduğu için vede anakartda pci express x16 2.0 desteklediği için pci express x16 3.0 ekran kartı takmanın performansını %10-15 arasında düşüreceği söyleniyordu pci express 2.0 16gb/s desteklerken pci express 3.0 32gb/s desteklediğini bildiğim için nvidia ya yöneldim yoksa düşünmeden 7850 alırdım bu bilgiyi sizinde bildiğinizi düşünüyorum

HiqhWoltage:2. el taraftarı pek değilim açıkcası daha önce 2. elden başım yanmıştı o yüzden 2. el almak cesaret ister bence

Şu anlık kararım Asus'dan yana hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

pcı 2 ile 3 arasında hiç bir fark yoktur hatta bazı kartlar pcı 2 de daha iyi çalışır 7850 yi al 560ti ye boşa para verme.

• Asus'un bellek hızı Palit'ten daha yüksek.Bence Asus'u al.
    O kasa ile ilgili bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butcen varsa asus derim.Ama butcen az ise palitte asustan alta kalır bir marka sayılmaz asagı yukarı esit özellikte kartlar
  • ryu96:senin dediğin durum pci 2.1 ekran kartını 2.0 yuvaya takmakla alakalı mesela 6870 i asus m5a99x evo ya takmak gibi ama pci 3 ten bahsediyoruz çalışacağını bende biliyorum ama performans düşmesi biraz fazla olacağı için nvidiadan yanayım.
    amigo1997:Asus benimde kafama yattı :) kasayı kullanan forumda 2 kişi var benim gördüğüm fazla kişi kullanmıyor zaten
    -BaDBoY-:aralarındaki fiyat farkı 10-15 tl fazla deil asus almayı düşünüyorum zaten düşünmek için daha 20 25 günlük gibi bi sürem var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

GTX560Ti fiyatına HD7850 alınıyor daha performanslıdır

GTX560Ti Asus'a ne kadar vereceksiniz ?

Ürün bu gün inventus stoklarına girdi aslında şu anda mağazasında yok ama sipariş vermem yada başkalarının sipariş vermesi durumunda Asus distribütörü olan Boğaziçi Bilgisayar'dan yollanacaktırhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5313 bazı bilgiler yanlış yazılmıştı düzelttirdim :) ürün 2 gb dır referans hızları orada olduğu gibidir ama fiyatı gerçektendede biraz tuzlu indirime girildiği zaman alınmasında fayda var (694,40)

• Palit
  • 2gb 560ti candır 7850 öncelik olurdu tabii ki ama zaten siz seçiminizi yapmışsınız. Yine kötü değil Fermi de çok sağlam mimaridir hem bellek de iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.