Şimdi Ara

ASUS GTX 670 SLI vs Asus GTX760 O.C SLI hangisi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı alacağım fakat yardıma ihtiyacım var sizce hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?

ASUS GTX 670 SLI mi yoksa
    Asus GTX760 DirectCU II O.C SLI mı? aralarında nesil farkı yokmudur puanlamalarına FPS lerine baktım cok yakınlar birbirlerine SLI yapacağım sizce hangisini almamı tavsiye edersiniz ?

İşlemcim Intel Core i7 4770K
    Anakart ASUS Z87-A
    8GB da Ram mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 2 Mart 2015; 21:22:19 >

• SLI almak yerine tek güçlü kart al. Yetmediğinde SLI yapar yoluna devam edersin. Bütçen ne kadar onu da belirtirsen iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası 3 ekran yapmayı düşündüğüm için bu kartları seçtim. Zaten 2. el alacağım ne yazıkki ekran kartlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 2 Mart 2015; 21:39:18 >
  • 2 gb lık kartlarla sli yapmak çokta mantıklı değil yüksek ayarlarda ram sıkıntısı yaşarsınız.
  • byilmaz34 B kullanıcısına yanıt
    Asus gtx760 oc ler piyasada bulabileceğin en düşük hızda çalışan ''hatta stok hızlarında çalışan'' 760 lardır, 670 leri kullanmak daha performanslı olur ve 2gb kartlarla SLI iyi olmaz fln diyenlere aldırma gayet iyidir performans testlerine bakarsın ve dx12 geldiğinde kullandığın düzenek 4gb olarak çalışacak
    4GB'lık 670 bulabilirseniz onlarla sli yapın.Forumda incelemesini yapan bir arkadaş vardı.Aratırsanız bulabilirsiniz.2GB'lık 660'larla 780ti performansı yakalanabiliyor.670 ile daha da iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Mart 2015; 22:29:50 >
  • Bence 670 ile sli yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

4GB'lık 670 bulabilirseniz onlarla sli yapın.Forumda incelemesini yapan bir arkadaş vardı.Aratırsanız bulabilirsiniz.2GB'lık 660'larla 780ti performansı yakalanabiliyor.670 ile daha da iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

+1

4 gb 670ler gayet iyi olur.4 gb 760lar var fakat gereksiz pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Asus gtx760 oc ler piyasada bulabileceğin en düşük hızda çalışan ''hatta stok hızlarında çalışan'' 760 lardır, 670 leri kullanmak daha performanslı olur ve 2gb kartlarla SLI iyi olmaz fln diyenlere aldırma gayet iyidir performans testlerine bakarsın ve dx12 geldiğinde kullandığın düzenek 4gb olarak çalışacak

- 2 GB'la ultra texture açılamayan oyunlar var. İki yeni kart alacak birine 2 GB önermek yanlış.

- Dx12 olayı söylentiden ibaret. Farklı PCB'de bulunan bellekle, nasıl gecikmesiz haberleşecek? Buna gerek kalmayacaksa, dx12 öncesi oyunların uyumu nasıl sağlanacak? Kesin açıklama yapılmadan inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Mart 2015; 22:46:38 >

• Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Ben şuanda Asus GTX 560Ti kullanıyorum. 1 tane daha 560Ti Bulsam onla sli mı yapsam?

Sanırım çoğu kişi Asus GTX 670 te hem fikir. Ozaman Asus GTX 670 alacağım gibi 2. el :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz34

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Ben şuanda Asus GTX 560Ti kullanıyorum. 1 tane daha 560Ti Bulsam onla sli mı yapsam?

Sanırım çoğu kişi Asus GTX 670 te hem fikir. Ozaman Asus GTX 670 alacağım gibi 2. el :)

560ti güzel ama sli yapmak için zayıf kaldı, tek 680 560ti yi 2ye katlar.
    ya 670 ile yada 680 ile sli yap, tek kart alacaksan da 680 al.
    Asus GTX 560Ti'den Gigabayte GTX 670'e geçtim ve Gigabayte windforce 3x modelini öneririm. 560 ti ile kıyaslarsam çok daha serin ve sessiz çalışıyor ayrıca acayip oc potansiyeli var, mevcut hali bile stok gtx 680'e çok yakın performans veriyor.

SLI için 4 gb modeli tabii ki çok daha iyi olur, 2. el bölümünde daha önce 490TL'ye görmüştüm.
  • Gtx 6xx ve daha üstü ile SLI yapmadım ama gtx 460 hawk' lar ile SLI yaptım, açıkcası, sonrasında geçtiğim gtx 570 SOC ile oyun aynı grafik ayarları ile daha akıcı idi...

Yani FPS (kağıt üzerinde) gtx 460 lar ile daha iyiyken, gerçekte hissedilen olarak değillerdi. Sonuçta overclock'lu olduklarından gtx 560 sayılabilirlerdi.

Ayrıca @false shepherd, çok güzel bir noktaya değinmiş

ULTRA açılmıyor diye kafayı takmayın, emanet Gtx 980 ile, AC:unity her şeyi ile full çalışıyor 1920*1080 de, ama gtx 670 ile her şey full da çalışmıyor.

Oyuna kendinizi kaptırınca zaten fark etmiyorsunuz, ayrıca üzerinden 1-2 yıl geçsin oynadıktan sonra, oyunu hatırlarken "ultra+ultra+ 32x AA" olarak kafanızda canlanıyor :D

şahsen yaşadım, yıllar sonra Duke Nukem 3D oynayayım dedim, görüntüler rezalet ötesi geldi, kafamda canlandırdığım(veya kalan) hiç bu kadar kalitesiz değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 9 Nisan 2015; 11:39:11 >

Bence GTX970 alman daha iyi olur.Çünkü her oyun SLI desteği sunmuyor.Ayrıca senin işlemcinin Pci-E hattı 16x. Yani anakartta 2 tane 16x yuvası olsa bile 2 kartı x8 x8 çalıştırır. 100 fps alman gerekirken 80 fps alırsın gibi . Tam performans vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayz87

Bence GTX970 alman daha iyi olur.Çünkü her oyun SLI desteği sunmuyor.Ayrıca senin işlemcinin Pci-E hattı 16x. Yani anakartta 2 tane 16x yuvası olsa bile 2 kartı x8 x8 çalıştırır. 100 fps alman gerekirken 80 fps alırsın gibi . Tam performans vermez.

Böyle bir hikaye yok.Lütfen araştırmadan cevap vermeyelim.16x-16x,16x-8x-8x-8x arasında 3-4 fps fark var ya da hiç fark olmayan oyunlar da var.4X ve daha düşük çalıştırmadığı müddetçe problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.