Şimdi Ara

Asus gtx970 4gb (turbo-oc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu karti kullanan varmi varsa tecrubelerini paylasabilirmi birde ,kartin tek fani var sikinti cikarmi yardimci olursaniz cok sevirim.iyi forumlar.

• Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blowler fanlı çöp bir ekran kartıdır. On air fanlı modelleri tercih ediniz.
  • asus kadar saçma sapan bir firma yok. telefon çıkartır bimde satar modelleri karmaşa...

STRIX varken bu ne şimdi ? 1250 tl ye de insanın alası geliyor. kendi sitesindki tanıma göre sessizmiş ama blower fan olduğu için uçak motoru gibi ses çıkartabilir sanki
  • Ayni fiyata ozel tasarim almanizi oneririm. Ornek Gigabyte:
    http://www.hepsiburada.com/ara?q=gtx+970&siralama=artanfiyat

Bu arada yorumlar hepsi seyleri yazmislar. Firma kendisi yazmis galiba
  • Dtvicjous kullanıcısına yanıt
    Bu kartın turbo o.c. ibaresini taşıması pek bir anlam ifade etmiyor, çünki bu bu kart ile vsync kapalı yada 60hz üzeri monitör veya 100% yüke girebileceği ayarlar ile oyun oynanmak istendiğinde, çok hızlı bir işekilde 82c ısı değerine ulaşıp boostu kesiyor, herkes üzerindeki fan tipinin sesli olabileceğini tahmin edebilir yada düşünebilir fakat ben tam aksini söyleyebilirim, keza alıp iade eden arkadaşım oldu ve gördüğüm şuki, kartın fanı hızları çok düşük seviyelerde tutularak ses sorunu büyük ölçüde giderilmiş, ancak oyuncuysan bu boost olayını dert etmesen dahi, 80-82c gibi bir ısıyla uzun süreli oyun oynadığında, kartın vadesinin, özel fanlı olup dolayısıyla bu ısılarda çalışmayan modellere göre daha kısa vadeli olmasına sebebiyet verebileceğini düşünüyorum, üstelik özel fanlı modellerde boost hızını kaybetmende zor olacaktır.

Lafın kısası, bu seviyelerde bütçeye sahipsen 1258Tl fiyatıyla şu modeli bile rahatlıkla tavsiye edebilirim :http://www.teknobiyotik.com/donanim/galax-gtx970-oc-4gb-gddr5-256bit-dp-hdmi-2xdvi-97nph6dt8rvz-ekran-karti.html

Yada bütçene göre, özel soğutmalı bir modeli, belki buradan bulabilirsin :http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+970

Sevgiler.

• Msi gtx 970 100me veya msi gtx 970 4g alin blower fanli kartlardan uzak durun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyi 970 zotac esxtreme 970dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

en iyi 970 zotac esxtreme 970dir

GALAX HOF olmasın o
  • ben en çok fabrika oc lu zotac 970 diye biliyorum extreme serisinde iyi fabrika oc lu çıkıyor
  • quote:

ben en çok fabrika oc lu zotac 970 diye biliyorum extreme serisinde iyi fabrika oc lu çıkıyor

fazla fark olmaz sonuçta. burada dikkat edilmesi gereken boyut. her zaman işleve takılmayacan küçük farklar için. HOF 31cm maşallah. hdd kafesini sökmeden girecek kasa yoktur. Extreme de 3 fanlıysa onu da sokamazsın. EVGA dan şaşmamak lazım nvidia da. BFG vardı bir de bi ara ? ne oldu o
  • Dtvicjous kullanıcısına yanıt
    Referans soğutma İyi bir soğutma potansiyeli olmayan sıcak çalışan ve sesli çalışan bir model ekran kartı Bu tip kartlar kullanıcılar arasında pek iyi anılmamakla birlikte "mecbur" kalınmadıkça tercih edilmiyor Hatta mecbur kalınsa bile konuya vakıf kişiler tercih etme der ettirmez.
  • Gereksiz bir model. Özel soğutmalı almanız daha iyi olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

quote:

ben en çok fabrika oc lu zotac 970 diye biliyorum extreme serisinde iyi fabrika oc lu çıkıyor

fazla fark olmaz sonuçta. burada dikkat edilmesi gereken boyut. her zaman işleve takılmayacan küçük farklar için. HOF 31cm maşallah. hdd kafesini sökmeden girecek kasa yoktur. Extreme de 3 fanlıysa onu da sokamazsın. EVGA dan şaşmamak lazım nvidia da. BFG vardı bir de bi ara ? ne oldu o

Su kasaya sigmama olayini hoc bilmiyorum hocam ya benim kasa Aerocool strike x st gereksiz buyuk ama soylediginiz cok mantikli ufak farklar basit bir oc ile kapaniyior ben daha yeni Zotac gtx 970 AMP extreme edition aldim qcikcasi cok memnunum boyut problemi olanlar kasa konusunda sikinti yasayanlar tercih etmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Intimate Secretary

quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

quote:

Su kasaya sigmama olayini hoc bilmiyorum hocam ya benim kasa Aerocool strike x st gereksiz buyuk ama soylediginiz cok mantikli ufak farklar basit bir oc ile kapaniyior ben daha yeni Zotac gtx 970 AMP extreme edition aldim qcikcasi cok memnunum boyut problemi olanlar kasa konusunda sikinti yasayanlar tercih etmemeli

ya 3 fanlı olanlar öyle genelde. ses azalsın diye devir sayısını azaltacaklar ya ekstra fan yerteştiriolar bir tane. 25 cm kart oluyor 31 cm. yeni kasalarda hdd kafesi sökmeden yerleştiremiyorsun. o da çok disk kullananlar için sıkıntı. bir hdd bir ssd kulansan bile kabloları tekrar ona göre düzenleyecen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.