Selamlar, Asus H610 ve B660 anakartlarla intel 12.nesil işlemciler birlikte alındığında 350TL indirimli. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/asus-anakart-ve-islemcileri-birlikte-al-kampanyasi
![]() |
Asus H610 ve B660 anakartlarla intel 12.nesil işlemciler birlikte alındığında 350TL indirimli.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
H610-A serisi ile olmaması üzdü...
-
Güzel kampanya iyi bir indirim mevcut. Kaçırmamak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMD olsa aynı özelliklerde ki anakart 350 tl satılırken sadece intel diye 2000 tl satılıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Haziran 2022; 14:13:7 > -
Peki sonrası Intel hala deli gibi satıyor değil mi ? Iphone fiyatları ortada ama onlarda deli gibi satıyor değil mi ? Keza Nvidia içinde geçerli. Demek ki kaliteyi bilen adam parasını veriyor alıyor. Bu diğer firmaların çöp olduğu anlamına gelmiyor ama At ile Eşek kıyaslanmaz :)
-
13.nesil işlemciler de bu anakart ile kullanılabilecek mi acaba?
-
Ayrı sitelerden tek tek alırsanız 600-700 TL daha ucuza geliyor, 350 TL karşılayacak bir bedel değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceki nesilde sadece H470 ve Z490'lar 11.nesil destekledi. Böyle bir resim beklemek gerçekçi olur
Fanboyluk durumu yok herkes ağzına yapıştırmış gidiyor. Son mesajı atıp alıntıyı da kapatmışsın :) O zaman laf etmeyeceksin almayacaksın bu kadar basit. Aynı kişiler bu pahalılık konusunda bir kere Asus ismi var diye pahalı yazdığını görmedim ama sorsan diyecek ki Asus kaliteli baba :) Bende bunu diyorum Intel, Nvidia, Apple bunlar kalite firmalar ürünleride öyle, ram uymadı yok driverında meme yaptı yok google durduruldu hatası verdi gibi şeyler ile uğraşmıyorsun. AMD yi gördük 2 tane adam akıllı işlemci çıkarttı fiyatları ortada o yüzden boşa maval okuma bana :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X