Şimdi Ara

asus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc 5asus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edin yıllık asus kasası anakartım arızalandı i5 4460 r7 240 ile kullanıyorum.kasamın önünde 1 er adet mic kulaklık ve 2 adet usb girişi var benim kasamın bu öndeki girişlerinide çalıştırıcak benimkiyle aynı anakartı bulmakta zorluk çekiyorum pc siz kaldım bilen anlayan bi hayırsever yardım edebilirse şimdiden çok sağolun.
    kasa ve anakartın fotoğrafını ekledim.asus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edinasus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edinasus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuq1997 -- 29 Mayıs 2020; 1:29:10 >

• urun.n11.com
    Asus H81m-cs/c/sı Anakart - n11.com
    https://urun.n11.com/anakart/asus-h81m-cscsi-anakart-P423770833

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mckhan kullanıcısına yanıt
    hocam eyw da onda şu giriş yok galiba benmi yanlis goruyorum kasanin ondeki girişler yalan olmasınasus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edinasus h81....1150 pin anakartım bozuldu aynısını ayırt edemiyorum lütfen yardım edin

• Sizdeki sürümde plastik kasanın içine almışlar orayı

Günümüz kartlarının hepsinde kasaların önünde yer alan usb ve power reset HDD LED için bağlantı noktaları vardır bu karti yaparken biraz daha kısıp o kısmı açık bırakmışlar gelen kitapçıkta detaylı nereye bağlantı yapacağın yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.