Şimdi Ara

ASUS HD 6570 PROBLEMİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer forum sakinleri öncelikle problemim hakkında bana yardımcı olacak veya olmayı düşünen herkese teşekkür ederim.

Bugün ekran kartı bir tık yukarı taşımak adına asus hd6570 2gb ddr3 128bit ekran kartı almış bulunmaktayım. Fakat ekran kartımı bilgisayara taktığım anda problemler başladı. Öncelikler driverları kurdum deneme amaçlı oyuna gireyim dedim. Oynadıgım oyunda League Of Legends. Eski kartım ati hd2400xt 'idi.Fakat o bile bu karttan daha iyiydi diyebilirim. Yeni kartla 20 fps den yukarı çıkamadım kartla internetten araştırmadıgım bakmadığım yer kalmadı çözüm bulamadım. Ekran kartı çalışıyor aradan yarım saat geçiyor kırmızı yeşil cizgiler desenler cıkıp kapanıyor ekran arka planı kararıyor o şekiller devam ediyor artifact denen problemi yaşıyorum açıkcası.

öncelikle sistemim baya eski sadece ekran kartımı değiştirmenin bir nebze iyi olabilcegini düşünmüştüm lol den başka oyunda oynamıyorum.

İşlemci: Core2duo 2.0
    Ram: 2gb ddr2
    Psu: 300 watt
    Sistem: Win7 32bit

acaba dedim sistemimlemi uyuşmadı yada psu mu yetmedi yada karttamı bir problem var lütfen bana yardımcı olun şimdiden çok çok teşekkür ederim...

• lütfen şuan online olan bir arkadaş çare olsun. Yarın kartı geri vermeyi planlıyorum.
  • güç kaynağın yetersiz de ondan.

sana en aşağı 400 wattlık bir güç kaynağı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksit -- 2 Ekim 2013; 1:22:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.