Şimdi Ara

ASUS HD 6950 Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende asus hd6950 ekran kartı var .ekran kartının boyutu oldukça büyüktür 3 slot yer kaplar ve yaklaşık 29,5 cm uzunluğundadır. ayrıca bir adet 8 pin ve bir adet 6 pin güç girişi var, kutunun içinden yalnızca 6 pin dönüştürücü çıkmakta diğer 8 pin güç girişini power suply den direk temin etmeliyiz. Ben piyasadan bu 8 pinlik kabloyu bulamadım buna uygun kabloyu nerden bulurum veya Power supply desteği hangi üründen alabilirim . Yardımcı olursanız sevinirim. Kartı kasım ayından beri kullanamıyorum 8600 gt ile oyunları oynarken bir yandan yan yan bana bakmasına gönlüm el vermedi :)

• yok mu yardımcı olabilecek ?
  • PSU olarak destekleyen bir ürün var mı ? marka ve özelliklerde yardımcı olabilecek var mı ? Bu ürünler çok uzak banada.
  • http://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-hp-ep600-br-power-supply-fiyati,614976.html

high power i örnek olarak verdim hem 6 hem 8 pin girişi mevcut :) 80 plus sertifikası var yani daha verimli çalışır daha az elektrik harcar :).
    modöler kablolu modeller de araştır. 550-650 watt arası işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 21 Mart 2012; 22:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilwarin

Arkadaşlar bende asus hd6950 ekran kartı var .ekran kartının boyutu oldukça büyüktür 3 slot yer kaplar ve yaklaşık 29,5 cm uzunluğundadır. ayrıca bir adet 8 pin ve bir adet 6 pin güç girişi var, kutunun içinden yalnızca 6 pin dönüştürücü çıkmakta diğer 8 pin güç girişini power suply den direk temin etmeliyiz. Ben piyasadan bu 8 pinlik kabloyu bulamadım buna uygun kabloyu nerden bulurum veya Power supply desteği hangi üründen alabilirim . Yardımcı olursanız sevinirim. Kartı kasım ayından beri kullanamıyorum 8600 gt ile oyunları oynarken bir yandan yan yan bana bakmasına gönlüm el vermedi :)

İndirimle birlikte uygun fiyata kavuşmuş.http://www.hepsiburada.com/Liste/seasonic-m12-ii-620w-80plus-bronze-moduler-12cm-fanli-power-supply-sea-m12ii-620/productDetails.aspx?productId=bd190002&categoryId=1012 Nu psu 6+(6+2) pin girişlerine sahip + modüler.

• Dikkate alacağım , çok teşekkür ederim. Geç bile kaldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.