Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın özellikleri şöyle: Anakart: Asus p5kpl-am epu İşlemci: İntel Core 2 Quad Ekran kartı: Ati hd4650
Öncelikle şunu belirteyim ki yaklasık 2 sene once topladıgım şu pcde pek fazla oyun oynamıyorum fakat geçen haftalarda ekran kartım yandı. Ben onlara His hd4650 gonderdım adamlar bana sıfır msi r4650 gonderdiler. İlk kabul etmedim çünkü msı i sevmiyorum. Gold bilgisayar kabul etmek zorundasın gibi ters bir tavırla Karşıladı bende kabul ettim eve gittim Ekran kartını taktım güzel çalışıyo. Ardından gta4 yüklemiştim onu biraz oynadım pc yı kapadım sabah açtım youtubeden video izlerken ekran kartı goruntu vermeyi durdurdu turunden bir uyarı çıktı aşağıda tekrar gonderdım garantiye. Busefer sert bir tavırla Msı istemiyorum Kendi his kartımı ıstıyorum dedim. Şikayetvar a gonderdım şikayetimi.1 gün sonra aradılar Kart elimize ulaştığında tekrar arıcaz ve siz ne istiyorsanız onu göndercez dediler geçen gün aradılar ellerinde his yokmuş ozaman bende ust model bir ekran kartı gondermelerini istedim. hd5570 var elimizde dediler marka olarak ne istersiniz dediler asus dedim sizce iyi yapmışmıyım. Bu ekran kartı benim çizimlerimi Hd filmler izlememi ve arasıra Gta4 Cod gibi oyunları oynamama yeticekmi ve Anakartla uyumluluğu nasıl. Sorularıma yanıt verirseniz Şimdiden teşekkür ederim :)
Eski ekran kartı: His ati hd4650 pci 1gb ddr2 128bit Yeni ekran kartı: Asus Ati hd5570 pci 1gb ddr3 128bit
anakartına uyar ve o kartı gonderırlersede cok guzel olur
teşekkür ederim cevabın için :)
5570 Asus'u al :D
Yorumlarınız için teşekkür ederim zaten öyle yaptım. Bi an tedirgin oldum o yüzden konuyu açtım tekrar teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme