Şimdi Ara

Asus HD7750 - Driver Kurulumu Sonrası Sorun Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün Asus HD7750 model ekran kartı aldım. Eski driver ı sildim, yeniden başlattım ve black ops 2 yi denedim. oyunun menüsünde 45 fps aldım, oyunda da 30 - 60 arası fps aldım. Daha sonra amd nin sitesinden indirdiğim 13.1 sürümünü indirip kurdum, bu kurulumu yaptıktan sonra Black Ops 2 yi tekrar açtım ve bu kez menüde 10 fps civarı oyunda ise 10 - 20 fps civarı değerler gördüm. Kutunun içinden çıkan dvd den driver kurayım dedim, bişey değişmedi zaten o da 13.1 catalyst kurdu. 13.3 Beta versiyon driver indirdim kurdum yine aynı. Nedir sorun acaba ?

Bu arada sistemim AMD Athlon II 635 X4 3.48 Ghz O.C, 4 GB DDR3 1600 Mhz, Gigabyte GA-785GMT UD2H Anakart, 550 Watt Thermaltake Güç Kaynağı

• quote:

Orijinalden alıntı: CowboyCagdas

Merhaba. Bugün Asus HD7750 model ekran kartı aldım. Eski driver ı sildim, yeniden başlattım ve black ops 2 yi denedim. oyunun menüsünde 45 fps aldım, oyunda da 30 - 60 arası fps aldım. Daha sonra amd nin sitesinden indirdiğim 13.1 sürümünü indirip kurdum, bu kurulumu yaptıktan sonra Black Ops 2 yi tekrar açtım ve bu kez menüde 10 fps civarı oyunda ise 10 - 20 fps civarı değerler gördüm. Kutunun içinden çıkan dvd den driver kurayım dedim, bişey değişmedi zaten o da 13.1 catalyst kurdu. 13.3 Beta versiyon driver indirdim kurdum yine aynı. Nedir sorun acaba ?

Bu arada sistemim AMD Athlon II 635 X4 3.48 Ghz O.C, 4 GB DDR3 1600 Mhz, Gigabyte GA-785GMT UD2H Anakart, 550 Watt Thermaltake Güç Kaynağı

Eski ekran kartınızın sürücüsü ile alakalıdır belki.AMD ise o da.Sitesinden sürücü kaldırmakla alakalı program vardı.Onla silin.Belki bazı şeyleri kalmıştır bilgisayarda o sorun yapıyordur.

• Anladım. Driver sweeper diye bişey varmış, yabancı forumlarda adı geçiyor hep. Catalyst i kaldırdıktan sonra onla kalanları da sileyim dedim, windows 7 nin ati driver dosyalarını sildi. Sonra tekrar 13.3 betayı kurdum yine aynı sorun... Kaldırdıktan sonra windows driver dosyaları geri geldi ne iş ya anlamadım hiç bişey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowboyCagdas -- 18 Nisan 2013; 12:23:08 >
  • program ekle kaldırdan
    amd catalyst install manager den kaldırınız.
    restart etmeyınız pc yı.
    aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarından ekran kartınızı kaldırınız.
    restart etmeyınız.
    driver sweeper programı ile amd-display bölümünü işaretleyip analyse ettiriniz.
    sonra tüm çıkanları siliniz.
    sonrasında ccc 13.3 beta 3 ü yükleyip kurunuz.

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_3_beta_2_download.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.