Şimdi Ara

ASUS HD7850 Grafik hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sistemim imzamdaki gibi 3 kez temiz format atıp güncel sürücüleri yükleyip denedim ve oyunlarda donma yapıp oyundan atıyor pc masaüstünde web browser larda grafik hataları veriyor sorun kesin ekran kartında mıdır?
    Not:Hiç OC. uygulamadım. Ekran görüntüsü aldım aşağıda;

• sürücüyü ATI nin kendi sitesinden güncellemenizi öneririm,yine düzelmez ise 13.3 Beta driveri var onu deneyin en driver ama beta denemekte fayda var.

Birde monitorunuzu Ekran kartınıza hangi çıkıştan bağlıyorsunuz HDMI ise altin uçlu kaliteli bir kablo kullanmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.sertac

sürücüyü ATI nin kendi sitesinden güncellemenizi öneririm,yine düzelmez ise 13.3 Beta driveri var onu deneyin en driver ama beta denemekte fayda var.

Birde monitorunuzu Ekran kartınıza hangi çıkıştan bağlıyorsunuz HDMI ise altin uçlu kaliteli bir kablo kullanmanızı öneririm

Ekranım samsung full HD altın uçlu HDMI kullanıyorum AMD ATI'nin driverları yüklü 13.3 Betayı bir deniyim.
  • birde belki gözünüzden kaçmış olabilir yeni ekran kartlarının hepsi ekstıra güç gerektirir bunu aktamadığınızda çalışır ama saçma sapan hatalar verir,bu güç kablosunu takmamış olabilirmisiniz acaba ?
  • Sorun monitördende kaynaklanabilir basit bir monitörlede deneyin lütfen... arkadasında dediği gibi güç girişini kontrol edin değiştirin yada doğru pci ex girişne takıp takmadıgınıza bakın x16 olana en üstteki... driver sorunu oldugunu sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.sertac

birde belki gözünüzden kaçmış olabilir yeni ekran kartlarının hepsi ekstıra güç gerektirir bunu aktamadığınızda çalışır ama saçma sapan hatalar verir,bu güç kablosunu takmamış olabilirmisiniz acaba ?

Acaba unuttum mu diye kasayı açıp kontrol ettim şimdi ekstra güç girişi bağlı arkasında.
  • bilgisayarınız yeni mi,güç kaynağınız kaç wat yetersiz kalabiliyor olabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarım imzamdaki gibi Gigabyte GA-990XA-UD3 Anakart - AMD FX X6 6100 3.3GHz İşlemci - ASUS HD7850-DC2-2GD5 Ekran Kartı - KINGSTON 8GB Hyperx Blu DDR3 1600MHz - SILVERSTONE RedLine (SST-RL01B-750W) Kasa
  • Yakının da senin gibi bir bilgisayarı olan arkadaşın varsa kartı onda denemeni öneririm. Yoksa gönder gitsin garantiye. -Garantisi varsa tabii.-
  • kasa güzel güç kaynağı yeterli bencede arkadaşın dediği gibi başka bir pc de deneyin bakalım sonuç ne olacak
  • 13.3 Beta driverını kurunca düzeldi sanki 5 dk oynayınca Need for Speed Most Wanted ta takılıyordu 10 dk dır tık yok oynuyorum 1-2 güne aynı sorunu yaparsa vericem artık garantiye malesef deneme şansım yok arkadaşlarda hep dizüstü kullanıyor. Çok teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjeack -- 14 Nisan 2013; 22:15:07 >
  • Ekran kartınız yeni bir kart yazılım hatası olması ihtimal düzelmede bir gelişme olduysa biraz daha bekleyin derim zaten beta 3 driver'i mart'tin basinda çıkmış stabil versiyonu çıkması yakındır.
  • evet düzelme oyunlarda bariz bir şekilde var ama masaüstünde problemler devam ediyor internette dolaşırken video filan izlerken çok fazla sapıtmaya başladı ekran kartı servise göndericem problemsiz bir kart istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjeack -- 18 Nisan 2013; 0:43:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.