Şimdi Ara

Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık yardımcı olanlara teşekkürler. Uygun fiyatlı ve sağlam olması iyi olacaktır :-) Bir de usb yani flash disk î tablete bağlayıp tabletten usb ye veri aktarımı yapabileceğim bir aparat bilen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 8 Kasım 2014; 9:53:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilif olarak sunu aldim cokkalitelive guzel :http://www.webdenal.com/asus-pad-14-siyah_724525.html

Ekran koruyucu bende ariyorum bulabilirsen banada yaz lutfen...

Otg kablosuda orjinal asus otg kablosu kullaniyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglayan95 -- 8 Kasım 2014; 22:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglayan95

Kilif olarak sunu aldim cokkalitelive guzel :http://www.webdenal.com/asus-pad-14-siyah_724525.html

Ekran koruyucu bende ariyorum bulabilirsen banada yaz lutfen...

Otg kablosuda orjinal asus otg kablosu kullaniyorum...

Aldığınız kılıf tablete tam oturdu mu kullanım kolaylığı açısında bir sıkıntı var mi kargo ne zamana geldi site güvenilir mi bir de? Ben asus folio cover arıyorum ama var mi Türkiye de bulamadım :s bir de orjinal asus org kabloyu nereden satın aldınız acaba?

• Hocam site guvenilir ertesi gun teslim aldim. Oturma konusunda ise zaten birebir uyumlu bir kilif. O yuzden tam oturdu.

Folio cover 7 inc diye biliyorum. Bir daha bakin isterseniz.

Orjinal asus otg yi daha onceki asus tabletimjn kutusundan cikmisti... ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam site guvenilir ertesi gun teslim aldim. Oturma konusunda ise zaten birebir uyumlu bir kilif. O yuzden tam oturdu.

Folio cover 7 inc diye biliyorum. Bir daha bakin isterseniz.

Orjinal asus otg yi daha onceki asus tabletimjn kutusundan cikmisti... ;)

Yok hocam folio cover asus memo pad 8 me181c ile uyumlu me181cx e de tam oturacaktır eminim am bulamadım hiç bir yerde asusun sitesinde var ama satin alma yok acayip dediginiz kılıfı değerlendireceğim . Ekran koruyucu bulduydum da hangi sitedeydi hatırlayamadım :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 9 Kasım 2014; 0:34:38 >
  • Valla ustad simdi sen soyleyince arastirdim gercektende yok bulamadim o kilifi. Acikca soylemek gerekirse o senin dedigin kilif benim aldigimdan daha kalin ve saglam duruyor. Ben aldigim kilifi ipad smart cover gibi dusunebilirsin. Ayni yapida ve kalinlikta ama arkasinida koruyor ve cok kaliteli gorunuyor. Tavsiye ederim kesinlikle. Ama bulabiliyorsan ve fiyatida ayni duzeyde ise senin gosterdigin daha iyi olacaktir. Ekran koruyucuyuda buldugunda bi link at sana zahmet :)

• quote:

Valla ustad simdi sen soyleyince arastirdim gercektende yok bulamadim o kilifi. Acikca soylemek gerekirse o senin dedigin kilif benim aldigimdan daha kalin ve saglam duruyor. Ben aldigim kilifi ipad smart cover gibi dusunebilirsin. Ayni yapida ve kalinlikta ama arkasinida koruyor ve cok kaliteli gorunuyor. Tavsiye ederim kesinlikle. Ama bulabiliyorsan ve fiyatida ayni duzeyde ise senin gosterdigin daha iyi olacaktir. Ekran koruyucuyuda buldugunda bi link at sana zahmet :)

Aynen hocam kılıf iyi de nerede var onu bilemedim tabi fiyat da önemli 70 80 üstü olursa olmaz ekran koruyucu bulursam link atacam hocam :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kılıf buldunuz mu beyler

• Kılıf var sitelerde de ben yukarıki mesajda bahsettiğim kılıfı almayı düşünüyorum tabi bakıyorum bulabilirsem bulamazsam ben de maskat cover alırım. Ama folio cover gayet şık :-)

• Up up up

Hala doğru düzgün bir kılıf bulabilmiş değilim help me pls.

Folio coverı bulabilseydin çok kral olacaktı

• Beyler internetten şunu buldum nasıl sizce alınır mı

m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=185013125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAtaer -- 17 Kasım 2014; 7:14:16 >
  • Nasıl sizce bu kılıf @techniquest35

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    İstediğim kılıf aslında buydu fakat 36£ maşallah :-)
    http://eshop.asus.com/en-GB/accessories/tablet-mobile-accessories/asus-memo-pad-8-folio-cover-me181cx-black-gbp-en-gb-90xb015p-bsl260.html

O pahalı diye ben de bu kılıfı aldım kalem ve ekran koruyucu ile bir 31 tl.

http://www.n11.com/asus-memopad-me181c-kilif-8-standli-1-film-1-kalem-P33965415

Hayırlısı bugün karşılanacak bakalım bekliyoruz ok büyük beklentim yok kılıftan sıra 30 tl lik ürün sonuçta :-) siyah renk tercih ettim bakalım kalemi nasıl :-)

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Aslında bende o kılıfı istiyordum ama dediginiz gibi pahalı çok ve de yeni herhalde pek biyerde bulunmuyor.ilerde ucuzlarsa TR ye gelirse alırım ondan bi tane ama şimdi yukarda soyledigimi aldım bende sizce nasıl aldigim kılıf ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtaer

Aslında bende o kılıfı istiyordum ama dediginiz gibi pahalı çok ve de yeni herhalde pek biyerde bulunmuyor.ilerde ucuzlarsa TR ye gelirse alırım ondan bi tane ama şimdi yukarda soyledigimi aldım bende sizce nasıl aldigim kılıf ?

Link olarak atarsan bakayım bir şu iphone da kopyala yapıştırırken zor beceriyorum da :)

Tr gelmez hem gerek yok tabletin neredeyse 3/1 fiyatına denk geliyor zaten ucuz yollu bir kılıf al gitsin

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkteki kılıfa tabletten baktim şimdi . Fen2l olarak güzel görüntüsü zarif sadece arka kısmı çok hoşuma gitmedi diyebilirim. Neyse zaten bu tablete de çok ta fazla seçenek yok zaten :-) ben de kendi aldığım kılıfı çok beğenmedim fakat yok zor bulunuyor bu modele . Sessiz sedasız çıkan modeller bunlar ondan .

• Evet aldığım kılıf bu beyler kullanımı gerçekten çok iyi 360 derece dönebilen bir stand var isterseniz stand tan çıkarıp ta kullanabiliyorsunuz. Kılıf hiç bir şekilde hoparlörün ve tuşların olduğu bölümleri ve de kamerayı kapatmıyor. Bir de kargoda yanında resimde gözüken ufak metalik bir stand geldi . Kılıfın resimlerini atıyorum daha yeni çektim :)

Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ? Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ? Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ?
     Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ? Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ? Asus K011 Me181cx 8 ' Tablet kılıf ve ekran koruyucu ve usb aparatı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 19 Kasım 2014; 20:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Evet aldığım kılıf bu beyler kullanımı gerçekten çok iyi 360 derece dönebilen bir stand var isterseniz stand tan çıkarıp ta kullanabiliyorsunuz. Kılıf hiç bir şekilde hoparlörün ve tuşların olduğu bölümleri ve de kamerayı kapatmıyor. Bir de kargoda yanında resimde gözüken ufak metalik bir stand geldi . Kılıfın resimlerini atıyorum daha yeni çektim :)

Superonline kampanyasi ile alicam ben de 50 mbit hiz 150gb kota turkcell tv ve asus tablet 24ay 69 lira fiyat nasil sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Evet aldığım kılıf bu beyler kullanımı gerçekten çok iyi 360 derece dönebilen bir stand var isterseniz stand tan çıkarıp ta kullanabiliyorsunuz. Kılıf hiç bir şekilde hoparlörün ve tuşların olduğu bölümleri ve de kamerayı kapatmıyor. Bir de kargoda yanında resimde gözüken ufak metalik bir stand geldi . Kılıfın resimlerini atıyorum daha yeni çektim :)

Superonline kampanyasi ile alicam ben de 50 mbit hiz 150gb kota turkcell tv ve asus tablet 24ay 69 lira fiyat nasil sizce

Ben de aynı şekilde aldım. :-) İzlediğim film kalitelerine göre 50mbps çok işime yarıyor diyebilirim. Akk da 150gb . Ben memnunum bu 2.ay dı.

• 25 mbit kullaniyorum zaten tablet nasil acaba memnunmusunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.