Şimdi Ara

Asus K501UW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir dhyi takip ediyordum ancak üye degildim yeni açtım hesabı.
    Bunu almayı düşünüyorum bu sene mühendisliğe yeni başlayacağım için iyi bir notebooka ihtiyacım var nasıldır? Alıp kullanan var mı? Tavsiye verebileceğiniz başka modellere de açığım beni rahat 5 sene idare edebilecek,bütçem en fazla 5000TL ancak uygun fiyat olması daha iyi aileme fazla yüklenmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i7-6700HQ ve üst türevlerini tercih edin.
    DDR4 ram tipi olsa iyi olur. DDR3 de işinizi görecektir.
    FHD olması gerekiyor. IPS ekrandan vazgeçme.

Alacağın cihazda bu özelliklerin olmasına dikkat et.

• Dell 7559 isini gorur her turlu ama bu fiyatada asus'un k501uw modeli cok iyi bende aldim kullaniyorum.Tek eksigi cift cekirdekli olmasi bence .

• SroKO kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat olarak cok uygun. Menteşe sorunu var diyorlar bu modellerde siz de oldu mu? Ne zaman aldınız?

• 2 hafta falan oldu şimdilik bi sıkıntısı yok gördüğüm kadarıyla ama dediğim gibi ben 2999a almıstım eğer 3200 civarındaysa su an dell7559 öneririm işlemci ve ıps ekran gibi bi avantajı olur.Ha Asusunda tabi arkadan aydınlatmalı klavyesi 2133mhz 12 gb ram ve 16gb ssd gibi farkları var.Aşağı yukarı kapışırlar gibi birbirlerini ezdikleri konular yok değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.