Şimdi Ara

asus k50in sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus k50in pc mi windows 7 ultimate 64 bit yaptım.bütün driverları buldum ve kudum ancak pc nin sesi artık daha az çıkmaya başladı asusun sitesinde verilen ses kartı driverını kurmuş olmama rağmen.yanlış hatırlamıyorsam pcim vistayken ve de ilk aldığım zamanda srs premium sound diye bir program vardı şimdi yok sorunum o programdanmı kaynaklanıyor eğer o sebaptense bu programı nerden indirebilirim.yardımlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6167 -- 24 Mart 2010; 19:38:47 >

• kimse yokmu....
  • Bu aslında bir sorun değildir. Xp yüklediğin zaman sesin daha yüksek çıkar ama bir o kadarda cızırtılıymış gibi çıkar. Vista yüklediğin zaman sesin güzel çıkar xp den biraz daha az çıkar. Windows 7 Yüklediğin zaman sesin daha güzel odaklı bir şekilde çıkar çızırtısız bir şekil de fakat sesin xp ve vista dan daha az çıkar.

Nedenleri ise xp de sesin olduğu gibi çıkmasıdır. Vista'da ses biraz daha iyileştirilmiştir. Windows 7 ise buna daha özen gösterilmiştir ses daha iyi dizayn edilmiştir. Windows 7 ses tek bir yerden açılıp kısılıyor fakat her işlemin kendine özel sesi de oluyor . Bu vista'da öyle fakat xp'de ses tek bir yerden kısılıp açılıyor ama denge olayı da var. Dengeyi de son yaptığın zaman sesin şiddeti artıyor fakat cızırtılar boğulmalar biraz daha yoğunlaşıyor. Yani kısaca bu bir sorun değil. Normal bir şey.

• o halde kendime iyi bir ses sistemi almayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6167

o halde kendime iyi bir ses sistemi almayım.

Ses sistemi alırsanız durum değişir tabikide. Sesi yüksek çıkar ama ben ses azalmasının çok olduğunu söylemiyorum sadece windows 7 de ses biraz daha düşük çıkıyor. Ses sistemi alırsanız bu durum değişebilir tabiki de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.