Şimdi Ara

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
15.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil ömrüyle alakalı olarak i3 işlemcili ve onboard ekran kartlı 15.6 inç ( yani bu bilgisayarın muadili bilgisayarlar ) için ortalama bir süre verdim. yarım saat aşşağı yarım saat yukarı olur belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

arkadaşlar şuan casper marka makine kullanıyorum. p6100 işlemcili. yukarıdaki makineden hardiski düşük 250 gb. aşağıda windows puanları var. 850 aldım. ayrıca taksitte var. almayı düşünen arkadaşlara bunuda tavsiye ederim. hdni çıkışı, e-sata girişide mevcut.

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ]

ilginç asusu 3.9 puan gösterirken p6200 ün ondan yüksek değer göstermesi

• işlemci p6100 ama ekran kartı ati 545n aşağıda özellikleri var. 850 hem oyun hem iş makinesi alacaksınız.

• bu arada 545v miş özür.
  • quote:

arkadaşlar şuan casper marka makine kullanıyorum. p6100 işlemcili. yukarıdaki makineden hardiski düşük 250 gb. aşağıda windows puanları var. 850 aldım. ayrıca taksitte var. almayı düşünen arkadaşlara bunuda tavsiye ederim. hdni çıkışı, e-sata girişide mevcut.

Modeli nedir?
  • CNK.P610-2H25S MODELİ
  • güzel maki,na
  • valla burayada yazdığım gibi 1 saat kafamın etini yedi napacam bu klavye ile diye servise götürsem bi dert geri gelme süresi bi dert gittim bende geri verdim ve kafam rahat
  • Bime iyisini getirip ucuza vereceklerini düşünmüyordum zaten. Elinizde kalan malları yollayın Bime, Bim de satsın ne güzel... İnsanlar neden umurunuzda olsun ki? Neyse ki ben düşünüp taşınmıştım bu konuda ve almamaya karar vermiştim. Yapılan yorumları okuyunca iyiki de almamışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry_Tomasino

Bime iyisini getirip ucuza vereceklerini düşünmüyordum zaten. Elinizde kalan malları yollayın Bime, Bim de satsın ne güzel... İnsanlar neden umurunuzda olsun ki? Neyse ki ben düşünüp taşınmıştım bu konuda ve almamaya karar vermiştim. Yapılan yorumları okuyunca iyiki de almamışım diyorum.

adamlar i3 işlemcili 15.6" ekranlı 2gb ramli v.s iyi bir sistemi piyasadan alabileceğinizin en az %10 daha ucuz rakamına verir

genede bunlar beğenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Bime iyisini getirip ucuza vereceklerini düşünmüyordum zaten. Elinizde kalan malları yollayın Bime, Bim de satsın ne güzel... İnsanlar neden umurunuzda olsun ki? Neyse ki ben düşünüp taşınmıştım bu konuda ve almamaya karar vermiştim. Yapılan yorumları okuyunca iyiki de almamışım diyorum.

adamlar i3 işlemcili 15.6" ekranlı 2gb ramli v.s iyi bir sistemi piyasadan alabileceğinizin en az %10 daha ucuz rakamına verir

genede bunlar beğenmez

Sen şimdi beni Bim düşmanı da edersin. Benim garezim Bime karşı değil, getirilen malların kalitesiz olmasına karşı. Getirilen malları her zaman takip ederim elbette ki bazen getirdikleri güzel malları oluyor ama böyle iyi firmalar tarafından getirilen malların çoğu onların elinde kalmış, satılmayan cinste olabilecek şeyler. Adamların yaptıkları elimde mi kaldı diyor veririm Bime, biraz ucuz fiyata, millet yeltensin ve alsın. Ben de almayı isteyenlerden biriydim fakat benim için bazı öyle eski oyunlar var ki bunları çalıştırmazsa olmazdı. Ben de daha öncesinden yapılan yorumları okudum ve almamaya karar verdim. Beğenmiyor muyum? Evet böyle devam ederse getirecekleri malları beğenmemeye devam edeceğim. Bu kadar basit.

• Bayağı dandik anlaşıldığı üzere.
  • quote:

quote:

genede bunlar beğenmez

veriyorda noluyor arkadaşım al işte çoğumuz geri verdik. gerçektende elinde kalmış malları satar gibi yaptıkları ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

ilginç asusu 3.9 puan gösterirken p6200 ün ondan yüksek değer göstermesi

Aslında ortada ilginç birşey yok p6200 ile i3 karşılaştırıyorsanız bakmanız gereken şey işlemci değeri. Biri 5,4 diğeri 6,7. i3'ün beklendiği gibi yüksek olduğu ortada zaten. Windows en düşük puanı gösteriyor orda ortalamayı değil. Asus da onboard kartı yüzünden kaybediyor ki zaten kimse 750 liraya oyun bilgisayarı almaz.

• işlemcisine bir şey demedik ki. onun iyi olduğu zaten ortada. benim dediğim 750 tl oyun olmayan ama ofis, filim vs.. çalıştıran bir makine. hemde nakit. benim kullandığım hem oyun hemde diğer işler için rahatlıkla kullanabileceğiniz 850 tl 12 taksit alabileceğiniz bir makine. zaten çok parası olan bu 2 makineyede bakmaz. casperde kalavye esneme gibi bir durumlada karşılaşmadım. tek eksiğim blutut oda 10 tl blutut aparatıyla hallettim.
  • Ben de açıp meşhur klavyeyi inceleme fırsatı buldum şimdi.
    Önemli bir esneme sorunu yok sadece bazı tuşlar biraz sesli çalışıyor bunlar da yön tuşları,pageup,pagedown,end ve - tuşları.
    Başka bir sorun çıkmazsa bu yüzden iade etmeyi düşünmüyorum şimdilik.
  • güle güle kullanın.
  • başka yorum yapacak olan var mı?
  • beğenmediniğinizde yada almadığınızda malı kötülemek neden hacım
    hemen yapıştır elinde kalmış mallar..
    kedinin uzanamadığı ciğere mındar demesi gibi ozmn bim nerde elde kalmış mal varsa alıp satıyor
    bimin şube sayısı 3 bin küsür elde kalmış malların satılacağı yerdeğil bim

keza ben bimin şubelerden gelen satılmayan malları yeni açılan mağazalarda kapış kapışa %50 den daha ucuza sattığını gördüm..
    almassan alma ama bu laptobu 6 bin kişiden fazla insan aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 7 Ekim 2011; 22:09:04 >
  • quote:

quote:

genede bunlar beğenmez

fiyat konusu iyi olabilir ama kalite asusa hiç yakışmıyor..oyuncak gibi dokunsan çatlayacak hissi veriyor..bugün carrefoura baktım aynı laptop p6200 olan var kronik klavye sorunu ondada var..başka bir forumda arkadaşın dediğine katılıyorum..bu seri asusun elinde kalan seri adamlar satamayınca k53 serisi çıkarmışlar klavyeyi elden geçirerek..istersen bir araştır...
    neyse en dandik pc casper lar bile kasa olrak daha sağlam tuşları gıcırdamıyor..klavye yerinde zıplamıyoor..
    buraya karalama yapmak için yazmıyoruz ..görünen kusurları yazıyoruz..ister al ister alma..ben aldım ve iade ettim..o yüzden erişemediğim ciğere pis demiyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.