Şimdi Ara

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Orijinalden alıntı: Henry_Tomasino

Bime iyisini getirip ucuza vereceklerini düşünmüyordum zaten. Elinizde kalan malları yollayın Bime, Bim de satsın ne güzel... İnsanlar neden umurunuzda olsun ki? Neyse ki ben düşünüp taşınmıştım bu konuda ve almamaya karar vermiştim. Yapılan yorumları okuyunca iyiki de almamışım diyorum.

adamlar i3 işlemcili 15.6" ekranlı 2gb ramli v.s iyi bir sistemi piyasadan alabileceğinizin en az %10 daha ucuz rakamına verir

genede bunlar beğenmez

fiyat konusu iyi olabilir ama kalite asusa hiç yakışmıyor..oyuncak gibi dokunsan çatlayacak hissi veriyor..bugün carrefoura baktım aynı laptop p6200 olan var kronik klavye sorunu ondada var..başka bir forumda arkadaşın dediğine katılıyorum..bu seri asusun elinde kalan seri adamlar satamayınca k53 serisi çıkarmışlar klavyeyi elden geçirerek..istersen bir araştır...
    neyse en dandik pc casper lar bile kasa olrak daha sağlam tuşları gıcırdamıyor..klavye yerinde zıplamıyoor..
    buraya karalama yapmak için yazmıyoruz ..görünen kusurları yazıyoruz..ister al ister alma..ben aldım ve iade ettim..o yüzden erişemediğim ciğere pis demiyorum..

Asus K53sv kullanıcısı olarak söylüyorum.K53 svden ekran kartı,ram ve aliminyum kaplaması dışında çok fazla bir fark yok.Zaten kıyaslamak yanlış olur.Aynı fiyatta başka laptoplarla değerlendirmek daha doğru olur.Cihazı bayağı inceledim.Bu fiyata bu kalitede başka laptop bulamazsınız.O yüzden bana göre ofis ve iş yeri uygulamaları için çok iyi bir notebook.Alanlara iyi günlerde kullanmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Ekim 2011; 22:42:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

quote:

quote:

Bime iyisini getirip ucuza vereceklerini düşünmüyordum zaten. Elinizde kalan malları yollayın Bime, Bim de satsın ne güzel... İnsanlar neden umurunuzda olsun ki? Neyse ki ben düşünüp taşınmıştım bu konuda ve almamaya karar vermiştim. Yapılan yorumları okuyunca iyiki de almamışım diyorum.

adamlar i3 işlemcili 15.6" ekranlı 2gb ramli v.s iyi bir sistemi piyasadan alabileceğinizin en az %10 daha ucuz rakamına verir

genede bunlar beğenmez

fiyat konusu iyi olabilir ama kalite asusa hiç yakışmıyor..oyuncak gibi dokunsan çatlayacak hissi veriyor..bugün carrefoura baktım aynı laptop p6200 olan var kronik klavye sorunu ondada var..başka bir forumda arkadaşın dediğine katılıyorum..bu seri asusun elinde kalan seri adamlar satamayınca k53 serisi çıkarmışlar klavyeyi elden geçirerek..istersen bir araştır...
    neyse en dandik pc casper lar bile kasa olrak daha sağlam tuşları gıcırdamıyor..klavye yerinde zıplamıyoor..
    buraya karalama yapmak için yazmıyoruz ..görünen kusurları yazıyoruz..ister al ister alma..ben aldım ve iade ettim..o yüzden erişemediğim ciğere pis demiyorum..

Asus K53sv kullanıcısı olarak söylüyorum.K53 svden ekran kartı,ram ve aliminyum kaplaması dışında çok fazla bir fark yok.Zaten kıyaslamak yanlış olur.Aynı fiyatta başka laptoplarla değerlendirmek daha doğru olur.Cihazı bayağı inceledim.Bu fiyata bu kalitede başka laptop bulamazsınız.O yüzden bana göre ofis ve iş yeri uygulamaları için çok iyi bir notebook.Alanlara iyi günlerde kullanmasını diliyorum.

mağdem k53 kullanıyorsun şuna bir açıklık getir.diğer forumlarda k53,k52 inin revize edilmiş hali olduğunu üzerindede new revision yazdığını söylüyorlar ...bilgiler doğrumu..senin klavye ile bim inkiler aynımı???reize işlemi özellikle klavyede yapılmış..klavye konusunda çok şikayet aldığı için satış durmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 7 Ekim 2011; 22:46:35 >

• takıp
  • Bu fiyata alınabilecek özellik olarak en iyi üründür bence.. Diğer konudada yazdım bir tanıdığa aldık tamir hanesinde araçlara bağladıkları cihazda kullanmak için. Dayanamadım bende aldım bir tane nasılsa satarım diye Daha kutusunu açıp kurmadım ama bu fiyata klavyeyi o kadarda dert etmeyin yazıyormu yazıyor. çok seste çıkarıyorsa silikon klavye koruyucularından alın hep kirlenmez hemde sesi oldukça azaltıyor, önceki hp laptopumda da kullanmıştım şu anki 14inchlik acer laptopumda da kullanıyorum. Ebayden almıştım klavye tuşlarına göre oturuyor ama enter tuşu amerikan tipi oluyor. Yinede tavsiye ederim bu silikon kılıflardan..
  • bu sabah ben de aldım bu cihazdan. benim de klavyenin esnemesi dışında bi problemim yok. o da sağ alt tarafta var diğer bölgelerde pek rahatsız edici bir durum yok. bimeksten 4 gb ddr3 1333mhz kingston ram siparişi verdim. onları da takınca gayet iyi olacağını düşünüyorum. bu arada garantiyi bozmadan ramleri takmanın yolu varmıdır bi zararı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13esprit

bu sabah ben de aldım bu cihazdan. benim de klavyenin esnemesi dışında bi problemim yok. o da sağ alt tarafta var diğer bölgelerde pek rahatsız edici bir durum yok. bimeksten 4 gb ddr3 1333mhz kingston ram siparişi verdim. onları da takınca gayet iyi olacağını düşünüyorum. bu arada garantiyi bozmadan ramleri takmanın yolu varmıdır bi zararı olur mu ?

dahili ram 1066 mhz yeni ramlerde o hızda çalışacak ...
  • quote:

quote:

bu sabah ben de aldım bu cihazdan. benim de klavyenin esnemesi dışında bi problemim yok. o da sağ alt tarafta var diğer bölgelerde pek rahatsız edici bir durum yok. bimeksten 4 gb ddr3 1333mhz kingston ram siparişi verdim. onları da takınca gayet iyi olacağını düşünüyorum. bu arada garantiyi bozmadan ramleri takmanın yolu varmıdır bi zararı olur mu ?

dahili ramleri çıkarıp sadece kendi aldıklarımı taksam ?
  • quote:

quote:

quote:

veri yolu desteklemeyebilir.cihazi iade etmeseydim sana söylerdim ama şu an ne söylesem doğru olmaz...sadece kendi raminin 1200 mhz kadar desteklediğini ama bios yüzünden 1066 da çalıtığını biliyorum..tahmini olarak yeni olanlarıda bios 1066 dan yukarısına kısıtlama getirecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

veri yolu desteklemeyebilir.cihazi iade etmeseydim sana söylerdim ama şu an ne söylesem doğru olmaz...sadece kendi raminin 1200 mhz kadar desteklediğini ama bios yüzünden 1066 da çalıtığını biliyorum..tahmini olarak yeni olanlarıda bios 1066 dan yukarısına kısıtlama getirecek

işte bu kötü oldu. bios güncellemesi ile falan çözülmez mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13esprit -- 8 Ekim 2011; 1:50:18 >

• Ben de babam için aldım. Klavye kötü ama dert değil, yani ben dert etmiyorum. Sonuçta böyle tasarlamışlar ve müşterilerin geneli beğenmemiş ve satışı durdurmuşlardır diye düşündüm.

Şimdi güncellelleştirmeleri ve bazı programları kuruyorum.

Tavsiye edeceğeniz driver güncellemesi varsa tavsiyenizi bekliyorum. Ekran kartının driverını indirdim kurmadım, webcam de sorun var diyen arkadaş driver önerebilir mi?

Birde recovery dvd si oluşturdum ama windowsu şimdi güncelliyorum, şimdi birdaha recovery dvd si oluştursam daha iyi mi olur?

Dvd si diyorum ama 4 dvd mi yedi ve 2-3 saate anca bitti recovery işi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Ben de babam için aldım. Klavye kötü ama dert değil, yani ben dert etmiyorum. Sonuçta böyle tasarlamışlar ve müşterilerin geneli beğenmemiş ve satışı durdurmuşlardır diye düşündüm.

Tavsiye edeceğeniz driver güncellemesi varsa tavsiyenizi bekliyorum. Ekran kartının driverını indirdim kurmadım, webcam de sorun var diyen arkadaş driver önerebilir mi?

Birde recovery dvd si oluşturdum ama windowsu şimdi güncelliyorum, şimdi birdaha recovery dvd si oluştursam daha iyi mi olur?

Hp lerde recovery DVD bir kere oluşturulabiliyordu büyük ihtimalle bütün markalarda bu böyle. Oluşturuğun recovery dvd leri cihazın o andaki kurulu haliyle değil fabrika çıkışı ilk hali ile oluşturulur. Sen istediğini yükle kur recovery dvd yap, sonra recopvery dvd den kur yine ilk haline dönecektir. Sonradan oluşturmanız bir şeyi değiştirmez. Senin söylediğini acronis true image, norton ghost ile diskin kopyasını alarak yapabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

quote:

quote:

genede bunlar beğenmez

mağdem k53 kullanıyorsun şuna bir açıklık getir.diğer forumlarda k53,k52 inin revize edilmiş hali olduğunu üzerindede new revision yazdığını söylüyorlar ...bilgiler doğrumu..senin klavye ile bim inkiler aynımı???reize işlemi özellikle klavyede yapılmış..klavye konusunda çok şikayet aldığı için satış durmuş..

dostum klavye aynı.Nesi kötü klavyenin.Klavyeye laf atanlar bence kendi ürünlerini satamayan esnaflar olur.Mis gibi cihaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Ekim 2011; 12:09:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Ben de babam için aldım. Klavye kötü ama dert değil, yani ben dert etmiyorum. Sonuçta böyle tasarlamışlar ve müşterilerin geneli beğenmemiş ve satışı durdurmuşlardır diye düşündüm.

Hp lerde recovery DVD bir kere oluşturulabiliyordu büyük ihtimalle bütün markalarda bu böyle. Oluşturuğun recovery dvd leri cihazın o andaki kurulu haliyle değil fabrika çıkışı ilk hali ile oluşturulur. Sen istediğini yükle kur recovery dvd yap, sonra recopvery dvd den kur yine ilk haline dönecektir. Sonradan oluşturmanız bir şeyi değiştirmez. Senin söylediğini acronis true image, norton ghost ile diskin kopyasını alarak yapabilirsin.

Teşekkürler, demekki arkadaşlar bir gelişme kaydedememiş.

Tabii bu üreticilerin işine gelir ama benim için her format sonrası İŞKENCE.

• Ben de aldım dün. Hatta 8:30'da gittim bime ama önünde baya bi kişi vardı hepsi de laptop için bekliyorlarmış, anladım bana ekmek çıkmayacak hemen diğer bime gittim. Oradan alabildim anca.

Ben de incelerken esneme sorununu farkettim. Sağ alt köşede var. Ve tuşlara basınca ses çıkarıyor 5-6 tane tuş sadece. Başta moralim bozuldu iade etsem mi diye ama iade etsem birincisi başka bulamazdım. Çünkü hemen tükendi stoklar, bir de bulsam bile diğerleri bundan kötü olabilirdi. Tamamen iade edersem de bu paraya daha iyisi yok malesef piyasada. Neyse genel anlamda baya memnunum.

İşlemcisi iyi olduğu için nette sörf yaparken yeterince hızlı. Flash oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor. Teeworlds, Plants vs Zombies, Quake III gibi oyunları sorunsuz oynattı. Denemek için COD Modern Warfare IIyi açtım. En düşük ayarlarda bile kasıyor. Tabi oynatmasını beklemiyordum sadece deneme amaçlı açtım.

Pil ömrü 3 saat civarı. Benim beklediğimden iyi. Ne bekliyordunuz ki bu fiyata makine daha fazla ne sunsun? İki katı fiyata satılan laptoplar bile bu süreyi bulamayabiliyor.

Recovery işlemi 2 saatten fazla sürdü. 5 DVD harcadım bunun için. Win 7 basic için değer mi dedim kendi kendime ama başlamışken ortasında bırakamadım.

Kasa baya sessiz. Ama fan sürekli çalışıyor. Bu cihazda fan tamamen durmuyor mu? Mesela sadece ısınınca çalışsın. Çünkü gerçekten ısınmıyor şimdilik.

• evet beyler bimden asus laptop almıstım ama ilk gün görmemistim akrabam işte hazırladım bisiler bisiler dedi.
    bugün laptopu aldım simdi bakıyorum arapça ve çince (korecede olabilir japoncada) >arapça birşeyler windows live mesh arapça birşeyler <yazıyor
    altında çince veya korece japonca birşeyler Activex çince veya japonca birşeyler yazıyor.

bi sorum daha olacak.

donanımhaber forumuna girmiyor konu dışı tıklıyorum turuncu ekranda öyle takılıyor ilerlemiyor.
    chromo mozilla ie hepsiyle denedim hepside aynı.

ve

pc açılışında driverscanner var bu programı kaldırayım ya da ilerliyim mi her açılışta gelmesin.

birde

pc açılışında bir pencerede birşeyler yazıyor asus bilmem ne bilmem ne en altında backup var bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.

beyler birde recovery dvd yazmısınız acaba nasıl yapıcaz bunu söylermisiniz ?

• Orjinal işletim sistemini ultimate çevirdim. Win7 basic işletim sistemi için recovery dvd leri oluşturmaya değmez bence.. Hardiskten kurarsınız oda olmadı ultimate CD ile kurarsınız o kadar DVD ye yazık..
    Ram için arka kapağı açtım ne var ne yok bir bakayım dedim bu arada merak edenler için fotoğrafınıda çektim.
    Ram takviyesi yapmak isteyenler 1 slot 2Gb DDR3 1333Mhz Ram var diğer slot boş.
    Ramlerin 1200 gibi bir değerde çalıştığını söyleyenler olmuştu sanırım 1200 lük ram varmı bilmiyorum ama everest ile baktığımdada 1333 görünüyordu.

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ]

ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firozat -- 8 Ekim 2011; 23:46:43 >

• bu fiyata daha çok şey bekleyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğramışlar ama bana soranlara tavsiye ettim alan olduysa birkaç güne bana gelirler o zaman görürüz negatif yorumların doğruluğunu yanlışlığını.
  • quote:

Orjinal işletim sistemini ultimate çevirdim. Win7 basic işletim sistemi için recovery dvd leri oluşturmaya değmez bence.. Hardiskten kurarsınız oda olmadı ultimate CD ile kurarsınız o kadar DVD ye yazık..
    Ram için arka kapağı açtım ne var ne yok bir bakayım dedim bu arada merak edenler için fotoğrafınıda çektim.
    Ramlerin 1200 gibi bir değerde çalıştığını söyleyenler olmuştu sanırım 1200 lük ram varmı bilmiyorum ama everest ile baktığımdada 1333 görünüyordu.

ekleme

içini açmadım ..söyleyen bendim..aida64 full ile 533 timingleri ve 599 timingleri vardı..1200 lük ram demedim zaten 1200 e kadar çalışabiliyor dedim..sendeki nasıl 1333 çıktı anlamıyorum...kutuda bile 1066 yazarken

• Merhaba

Cihazınızı http://support.asus.com 'a girip kaydettikten sonra tüm diverlerı ve sürümlerini görebilirsiniz.

Kamera sürücü sorununu şöyle hallettim.

http://support.asus.com/faq/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K52F&s=245&hashedid=QAVTJThr36Jox9Cf&os=&no=C5362557-A21C-BBC5-DA2A-3B11F54F6852

Yukarıda resimli anlatım var.

Touchpadle sorun yaşıyorum hala. Bir garip, ayarını düşürüyorum hiç algılamıyor. Azıcık yükseltiyorum çok algılayıp her hareketimde bir sürü pencere açıyor. Sizinkiler nasıl, sorun yaşayan var mı touchpadle ?

• quote:

quote:

Orjinal işletim sistemini ultimate çevirdim. Win7 basic işletim sistemi için recovery dvd leri oluşturmaya değmez bence.. Hardiskten kurarsınız oda olmadı ultimate CD ile kurarsınız o kadar DVD ye yazık..

ekleme

içini açmadım ..söyleyen bendim..aida64 full ile 533 timingleri ve 599 timingleri vardı..1200 lük ram demedim zaten 1200 e kadar çalışabiliyor dedim..sendeki nasıl 1333 çıktı anlamıyorum...kutuda bile 1066 yazarken

Boş bir ram slotunun olması çok güzel. Acaba nereden kaç GB ram almalı?

quote:

Orijinalden alıntı: ali@ankara

Merhaba

Cihazınızı http://support.asus.com 'a girip kaydettikten sonra tüm diverlerı ve sürümlerini görebilirsiniz.

Kamera sürücü sorununu şöyle hallettim.

http://support.asus.com/faq/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=K52F&s=245&hashedid=QAVTJThr36Jox9Cf&os=&no=C5362557-A21C-BBC5-DA2A-3B11F54F6852

Yukarıda resimli anlatım var.

Touchpadle sorun yaşıyorum hala. Bir garip, ayarını düşürüyorum hiç algılamıyor. Azıcık yükseltiyorum çok algılayıp her hareketimde bir sürü pencere açıyor. Sizinkiler nasıl, sorun yaşayan var mı touchpadle ?

Touchpadi fazla kullanmadım ama dediğin gibi bir sorunda yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 9 Ekim 2011; 8:34:08 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.