Şimdi Ara

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim sorunuma yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

evet beyler bimden asus laptop almıstım ama ilk gün görmemistim akrabam işte hazırladım bisiler bisiler dedi.
    bugün laptopu aldım simdi bakıyorum arapça ve çince (korecede olabilir japoncada) >arapça birşeyler windows live mesh arapça birşeyler <yazıyor
    altında çince veya korece japonca birşeyler Activex çince veya japonca birşeyler yazıyor.

bi sorum daha olacak.

donanımhaber forumuna girmiyor konu dışı tıklıyorum turuncu ekranda öyle takılıyor ilerlemiyor.
    chromo mozilla ie hepsiyle denedim hepside aynı.

ve

pc açılışında driverscanner var bu programı kaldırayım ya da ilerliyim mi her açılışta gelmesin.

birde

pc açılışında bir pencerede birşeyler yazıyor asus bilmem ne bilmem ne en altında backup var bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.

beyler birde recovery dvd yazmısınız acaba nasıl yapıcaz bunu söylermisiniz ?

Başlat-arama bölümüne mesh yazınca o program çıkıyor. Açıp bakabilirsiniz ne olduğuna açıklaması türkçe olarak verilmiş.

Foruma neden girmediğini anlamadım. Bazen forumda sorun olabiliyor kimse giremiyor. Ya da internet bağlantınızda o an sorun olabilir.

Açılışta driverscannera rastlamadım ben.

O pencerede backup yazısına tıklarsanız işletim sisteminin yedeğini alıyor. Daha doğrusu fabrika ayarlarına döndürmek için. Yani ilk kullandığında hangi programlar varsa format attığında sıfır aldığın gibi hepsinin yüklenmesi için. Yazıya tıklayınca o seni yönlendirmeye başlıyor. 5 DVD lazım bu işlemin yapılabilmesi için.

• saolasın hocam.

şimdi driverscanner paralı çıktı bende sildim.

recovery dvd yapmak için bir bilene mi gitmek lazım yoksa evde kendim yapayım mı. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

saolasın hocam.

şimdi driverscanner paralı çıktı bende sildim.

recovery dvd yapmak için bir bilene mi gitmek lazım yoksa evde kendim yapayım mı. ?

Bilemiyorsan git, yoksa program seni yönlendiriyor zaten.
  • tamam yaparız onu da.

bakın programlarda ne yazıyor

http://imageshack.us/photo/my-images/710/5139.png/
  • Hocam program ekle kaldırda ne yazıyor göremedim. Ama arkadaşların dediği benmim de yaptığım sadece recovery dvd oluştura tıklamak. Gerisini zaten kendisi yapıyor. Yine arkadaşların dediği bu dvd ler bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürüyor. (Ondan biraz şüpheliydim ama olabilir.)
    Yoksa norton ghost gibi olsa daha iyi olur.
  • tamam hocam recovery dvd yaparız.

http://imageshack.us/photo/my-images/710/5139.png

yukardaki linkte resmin son kısımlarda arapça korece birşeyler yazıyor.

ayrıca ben bu asusun kendi virüs programını silip eset yüklesem mi ?
  • Benim anladığım onlar dil paketleri dedim ve geçtim, çok önemsemedim açıkçası.

Bu antivirusu pek önermiyorlar ama ben şimdilik deneme amaçlı durmasından yanayım.

bide şu sitede yararlı bilgiler mevcut. tıklayınız

Birde bana ram tavsiyesinde bulunacak var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 9 Ekim 2011; 12:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firozat

Orjinal işletim sistemini ultimate çevirdim. Win7 basic işletim sistemi için recovery dvd leri oluşturmaya değmez bence.. Hardiskten kurarsınız oda olmadı ultimate CD ile kurarsınız o kadar DVD ye yazık..
    Ram için arka kapağı açtım ne var ne yok bir bakayım dedim bu arada merak edenler için fotoğrafınıda çektim.
    Ram takviyesi yapmak isteyenler 1 slot 2Gb DDR3 1333Mhz Ram var diğer slot boş.
    Ramlerin 1200 gibi bir değerde çalıştığını söyleyenler olmuştu sanırım 1200 lük ram varmı bilmiyorum ama everest ile baktığımdada 1333 görünüyordu.

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ]
     ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ]

ekleme

hocam eline sağlık çok faydalı oldu bu bilgi. ben şimdi 4gb ddr3 1333 ram aldım boş slota da onu takınca direk 6 gb oluyor demi? peki bunu nasıl yapıcaz tarif edebilir misin arkasını açınca garanti bozulmuyor mu ? şimdiden teşekkürler ...

• arka kapaktaki vidaları temiz ve zedelemeden sökün zaten boştaki ram slotunu göreceksiniz takmakta oldukça basit zaten. Ana kart en fazla kaç GB destekliyor bilmiyorum ya 4dür yada 8dir 8 destekliyorsa 6GB görecektir sizde.
    Önceki sayfada bir arkadaş tekrar söylemiş en fazla 1200mhz ye çıktığını. Söylediği gibi olabilir, baktığı bahsettiği programı bilmiyorum, everest ile baktığımda ramlerin 1333mhz olduğunu yazıyordu bahsettiğimiz şeyler belkide farklıdır bilemiyorum. Bu arada 4 gb rami ne kadara aldınız acaba?
  • quote:

arka kapaktaki vidaları temiz ve zedelemeden sökün zaten boştaki ram slotunu göreceksiniz takmakta oldukça basit zaten. Ana kart en fazla kaç GB destekliyor bilmiyorum ya 4dür yada 8dir 8 destekliyorsa 6GB görecektir sizde.
    Önceki sayfada bir arkadaş tekrar söylemiş en fazla 1200mhz ye çıktığını. Söylediği gibi olabilir, baktığı bahsettiği programı bilmiyorum, everest ile baktığımda ramlerin 1333mhz olduğunu yazıyordu bahsettiğimiz şeyler belkide farklıdır bilemiyorum. Bu arada 4 gb rami ne kadara aldınız acaba?

teşekkür ederim hocam. ramleri bimeksten aldım 62 liraya.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112447/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-non-ecc-cl9-sodimm-kvr1333d3s9-4g-.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: 13esprit

quote:

arka kapaktaki vidaları temiz ve zedelemeden sökün zaten boştaki ram slotunu göreceksiniz takmakta oldukça basit zaten. Ana kart en fazla kaç GB destekliyor bilmiyorum ya 4dür yada 8dir 8 destekliyorsa 6GB görecektir sizde.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112447/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-non-ecc-cl9-sodimm-kvr1333d3s9-4g-.aspx

yanlış anlaşılma olmasın da vatan bilgisayarda world cardınız varsa 58 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

quote:

yanlış anlaşılma olmasın da vatan bilgisayarda world cardınız varsa 58 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

evet vatana da baktım da world kart yoktu en uygunu bimeks geldi.

• quote:

quote:

13esprıt kardes ramlerı monte ettıkten sonra bir performasındaki artıs iyi oldu mu peki herhangı bır uyumsuzlukla karsılasmadın bızede tavsıye eder mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: selvijr

quote:

quote:

13esprıt kardes ramlerı monte ettıkten sonra bir performasındaki artıs iyi oldu mu peki herhangı bır uyumsuzlukla karsılasmadın bızede tavsıye eder mısın

hocam ramler elime ulaşmadı henüz. dün sipariş vermiştim bugün pazar olduğu için teslimat yok yarın ulaşır taktıktan sonra bilgi veririm.

• bekliyoruz esprit hocam.
  • bende aleti cuma günü aldmım. bizim arkadaş sabah ayrırttırıp almış, bende onun pc yi görerek akşam saatlerinde 1 tane kalmış bimden aldım. şimdilik iyi gibi. tek olumsuz yanı şu ana kadar touchpad'i. asus un sanırım diğer modellerinde de var bu. bilek koyulan yer ile touchpad'in yüzeyi aynı desen, parmak kaymıyor.bir de şarj cihazının kablosu çok kısa.

bir de bazı arkadaşlar iyi değil gibi yorumlarda bulunmuş, belki onların beklentileri yüksektir bilemem ama ben bu aleti 750tl diye aldım. yoksa bende biliyorum i7 işlemcili 8gb ram li aletleri. değerlendirirken fiyatını göz önünde bulundurup değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 9 Ekim 2011; 19:41:34 >
  • quote:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=aida64-extreme-edition-everest-ultimat&lid=1232

baktığım program bu...çalışma hızı 1066 olarak görünüyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Ekim 2011; 21:55:42 >

• Merhaba arkadaşlar.

Touchpadla ilgili sorunumu çözdüm. Başka notebooklarda alışkın olduğum ayarları bunda yapabilmek için cihazı biraz kullanmak ve ince ayar yapmak gerekiyormuş.

Ramlarla ilgili gelişmeyi takip ediyorum. Bakalım belirgin bir performans artışı olacak mı ?
  • Ram olayını ben de bekliyorum, bencede bu makinaya ram takmak şart. Bakalım 4 Gb ram alan arkadaş ne diyecek?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.