Şimdi Ara

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
15.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bugün hi level 4gb 1066 mhz ram aldım 55 liraya ve taktım. Ayrıca win7 ultimate kurdum.15 dk. da attım formatı.

Ultimate kurarken c'deki recovery dosyalarını da silecekseniz,formata başlamadan önce C sürücüsü içindeki ---ESUPPORT--- klasörünü bir flash diske kaydedin ki driverlerı ve eğer kullanmak isterseniz online güncelleştirmeleri ve asus utility içindeki tüm programları yeniden kullanabilin.

Bi de ben ilk formatta recovery dosyalarını silmemiştim. Sanırım bir çakışma yaptı ve açılmadı formattan sonra bilgisayar. DAha sonra recovery için ayrılmış 25 gb'lık bölümü de silerek devam edince formata sorun çıkmadı.

Şu anda tüm programları kurdum, güncellemelerini yaptım. Birazdan da yedek alacağım ( ben EASEUS kullanıyorum )

Sistemde belirgin bir performans artışı oldu. Fakat ASUS UTİLİTY altındaki tüm programları tekrar yükleyince makine biraz yavaşladı. Sistemi hızlı kullanmak istiyorsanız ultimate kurduktan sonra sadece DRİVER ları yüklemenizi öneririm.

Benim de test puanım şu anda GRAFİKLER için 4.2. Diğer değerler 5.5 ve üzeri.

İyi günler

• Acaba ram taktıktan sonra format atmak gerekir mi ?
  • Hangi ram önerirsiniz 4 gb daha alacağım ve takması kolay mı kendim takabilir miyim ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Acaba ram taktıktan sonra format atmak gerekir mi ?

Gerekmiyor. Ben taktım hemen gördü bilgisayar.
  • beyler aldığınız ramlerin satıs linkini özelden veya burdan paylaşabilirmisinz ?
  • Cevap için teşekkürler .. Evet hangi marka almalıyız .. 1066 - 1333 hangisinden olmalı .. ?
  • ben bimeksten aldım memnunum. takması kolay kendiniz takabilirsiniz. bu arada umarım garanti bozulmuyordur.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112447/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-non-ecc-cl9-sodimm-kvr1333d3s9-4g-.aspx

ayrıca ben de format atıp ultimate yüklemeyi düşünüyorum yarın.
  • 1333 almamız bir şeyi değiştirir mi ? 1066 görüyormuş sanırım yinede ?
  • bence gerekmez 1066 görünüyor çünkü.
  • Anladım, söküp takması kolay mı ? Garanti etiketi falan var mı o kısımlar, cihaz babamda olduğu için ancak haftasonu görebileceğim de ..
  • yahu Asus gibi bir firmanın laptoplarını eleştiren pyasadaki dandik laptopların daha iyi olduğunu savunan arkadaşları görüyorum ve gülüyorum size

asus piyasadaki en iyi laptoptur her ürünüyle anakartı şunu bunu ne olursa olsun. ufak tefek sorunlar windows puanları vs.

arkadaşlar windows puanı 7 leri vursun istiyorsanız 749 liraya bunu aramak yanlış en az 2.500 tl gözden çıkaracaksınız.

piyasada bimin sattığı serinin hemen hemen aynısını nette 1.300 liradan satıyorlar 749 liraya alan arkadaşlar satarmı acaba?

benim tasiyemle bile bir çok arkadaşım aldılar o kadar memnunlarki. lakin beni dinlemeyip aynı benzer bi sistemi toshiba marka core i3 1.700 liraya alan arkadaşımda var mağazadan ben size daha ne diyeyim

ben Asus gibi bir markanın laptoplarının her serisiyle mükemmel olduğunu düşünüyorum hele ki çizgi RMA gibi bir firmanın sınırsız garanti ve servis hizmetlerini düşündükçe diğer laptop firmalarının ve donanımlarının ürünleri hiç dikkatimi bile çekmiyor...

selamlar..

• quote:

Anladım, söküp takması kolay mı ? Garanti etiketi falan var mı o kısımlar, cihaz babamda olduğu için ancak haftasonu görebileceğim de ..

Merhaba

Cihazın arkasındaki vidaları zedelemeden çizmeden çıkarırsanız bir sorun olmaz.
    Garanti etiketi filan yok. İstediğin zaman çıkarabilirsiniz, kimse anlamaz bile.
    Takması kolay, sadece bir soket var, tıkırt diye oturuyor zaten.
    Format atmaya gerek yok, hemen görüyor RAM'i.
    1066 ve 1333 mhz ramların fiyatı neredeyse aynı. belki 5 lira oynuyordur. cihaz 1066 mhz de çalıştığı için ben 4 gb 1066 mhz aldım. istersen 1333 mhz al. çakışma yapmıyor. Çünkü cihazın içinde gelen 2 gb ram; 1333 mhz.

fazla da araştırma, kafan karışır. 750 liralık makine sonuçta. Oyun hariç her şeyi yapabiliyorum.

kolay gelsin

• arkadaşlar dün güncelleme yaptım şimdi mavi ekrana kadar geliyor sonra birşey yok artık açılmıyor güvenli mod sayfasını veya biosa da giremeyiorum beceremedim lütfen güvenli mod tuşu hangisi biosa nasıl girecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davutn -- 12 Ekim 2011; 20:30:44 >
  • arkadaşlar ben denemek için pes11 kurdum ama açılırken uyarı veriyor sisteminiz minimum gereksinimleri karşılamıyor diye. ayarlardan baktım ekran kartını 64mb olarak görüyor. bunu nasıl düzeltebiliriz ramden almıyor mu hiç ekran kartı ?
  • arkadaşlar sürekli prize takılı kalması batarya ömrünü etkiler mi?
  • batarya ömrünü çok fazla etkileyeceğinin sanmam. çünkü sürekli olarak pili şarj etmiyor. pil doluluk oranı ancak %95 in altına indiğinde tekrar şarj başlıyor. ama ne yapılırsa yapılsın 4-5 yıl sonra pilin ömrü bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali@ankara

quote:

Anladım, söküp takması kolay mı ? Garanti etiketi falan var mı o kısımlar, cihaz babamda olduğu için ancak haftasonu görebileceğim de ..

Merhaba

Garanti etiketi filan yok. İstediğin zaman çıkarabilirsiniz, kimse anlamaz bile.
    1066 ve 1333 mhz ramların fiyatı neredeyse aynı. belki 5 lira oynuyordur. cihaz 1066 mhz de çalıştığı için ben 4 gb 1066 mhz aldım. istersen 1333 mhz al. çakışma yapmıyor. Çünkü cihazın içinde gelen 2 gb ram; 1333 mhz.

fazla da araştırma, kafan karışır. 750 liralık makine sonuçta. Oyun hariç her şeyi yapabiliyorum.

kolay gelsin

Teşekkürler Ali kardeş, ram slotu kaç tane ben 2liği çıkarmadan 4 eklemek istiyorum da .. 6 Gb olsun ..

• Arkadaşlar beklediğim indirim geldi ve 50,62 tl ye 4 GB Ram aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622

Darısı diğer ram ekleyecek arkadaşların başına.

Asus un programları bana da bilgisayarı kasıyor gibi geldi. Zaten ram takviyesi özellikle bu sebeple oldu. Ama fazla ram göz çıkarmaz derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 14 Ekim 2011; 0:53:32 >

• arkadaşlar ekran kartı konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu ? sadece 64 mb görüyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali@ankara

quote:

Merhaba

kolay gelsin

Teşekkürler Ali kardeş, ram slotu kaç tane ben 2liği çıkarmadan 4 eklemek istiyorum da .. 6 Gb olsun ..

2 ram slotu var. Üzerinde 1 adet 2 gb ram ile geliyor cihaz, bir tane de 2 veya 4 gblık ram takabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.