Şimdi Ara

ASUS K52F KULLANICILARI [ BİM 749 TL ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi ben dün gece recovery dvdsi oluşturmaya calıstım 5 dvd aldım işte 5ide doldu 6.dvd yoktu ve gece olduğundan alamadım şimdi sabah actım pc tekrar aynı pencere geliyor recovery dvdsi olsutur diye tekrar baştan yapıcam yoksa 5.dvd den devam mı eder ?
  • Benim num lock acinca 2 tusu surekli aktif oluyor,daha yeni kullanmaya baslamistim jelatinini bile cikarmadim umarim geri alirlar, servisle ugrasmak istemiyorum

Edit:bugun bime gittim iade ettim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 16 Ekim 2011; 18:08:13 >
  • BİM den bu k52f i bende aldım. Bu makina ev kullanıcıları için oldukça uygun fiyata gelen bir cihaz
    Bilgisayar satan bir firmanın sahibi bir forumda şu yorumu yapmış bu cihazı ben satsam 900 denaşağı kesinlikle vermezdim.
    Tuş takımları numerik sağlamlık hissi bir miktar düşük ama bu cihaz asus, i3 işlemcili, 2gb ram, kasa ısınmıyor ve sessiz diğer kasalara göre bu özellikteki cihazların fiyatlarını bir araştırın.

ram şart gibi gözüküyor, asusun kendi programları ağır geliyor. Anakart 4 gb dımı destekliyor yoksa 6 gb dımı. Üzerinde 2 var. Biryerde maximum 4 gb destekler gibi bir şey hatırlıyorum Bilen arkadaşlar cevap verirse bende 2 yada desteklerse 4 alacağım.

Birde bu rem leri servistemi taktırmamız lazım garantisini bozmamamız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 16 Ekim 2011; 18:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz1

BİM den bu k52f i bende aldım. Bu makina ev kullanıcıları için oldukça uygun fiyata gelen bir cihaz
    Bilgisayar satan bir firmanın sahibi bir forumda şu yorumu yapmış bu cihazı ben satsam 900 denaşağı kesinlikle vermezdim.
    Tuş takımları numerik sağlamlık hissi bir miktar düşük ama bu cihaz asus, i3 işlemcili, 2gb ram, kasa ısınmıyor ve sessiz diğer kasalara göre bu özellikteki cihazların fiyatlarını bir araştırın.

ram şart gibi gözüküyor, asusun kendi programları ağır geliyor. Anakart 4 gb dımı destekliyor yoksa 6 gb dımı. Üzerinde 2 var. Biryerde maximum 4 gb destekler gibi bir şey hatırlıyorum Bilen arkadaşlar cevap verirse bende 2 yada desteklerse 4 alacağım.

öncelikle hayırlı olsun. ürün 6 gb rami destekliyor. üzerinde 2 gb 1333 mhz ram var ve diğer slot boş. oraya ister 2 gb isterseniz 4 gb ram takabilirsiniz. ben 4 gb taktım toplamda 6 gb oldu. takması kolay servise gitmesine gerek yok. arkadaşlar önceki sayfalarda tarif etmişlerdi zaten. size gereken ince uçlu kaliteli bir tornavida.

• Cevap için teşekkürler.

Valla ne yalan söyleyeyim. Bu cihazı aldıktan sonra masaüstünü çöpe attım. Ekran görüntüsü oldukça başarılı. windows 7 ye alışmak xp den sonra işkence ama devam edeceğim heralde bu yavruya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13esprit

quote:

BİM den bu k52f i bende aldım. Bu makina ev kullanıcıları için oldukça uygun fiyata gelen bir cihaz

öncelikle hayırlı olsun. ürün 6 gb rami destekliyor. üzerinde 2 gb 1333 mhz ram var ve diğer slot boş. oraya ister 2 gb isterseniz 4 gb ram takabilirsiniz. ben 4 gb taktım toplamda 6 gb oldu. takması kolay servise gitmesine gerek yok. arkadaşlar önceki sayfalarda tarif etmişlerdi zaten. size gereken ince uçlu kaliteli bir tornavida.

Performansta bariz fark oldumu? İlk aldığınıza göre daha çabuk açılıyormu? Programların açılımı ve kapanması öncekine göre ne kadar hızlı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 13esprit

quote:

Performansta bariz fark oldumu? İlk aldığınıza göre daha çabuk açılıyormu? Programların açılımı ve kapanması öncekine göre ne kadar hızlı.

performansta bariz fark var. en azından zorlayınca hemen takılmıyor öncesinde bilgisayarıma tıkladığımda bile önce boş beyaz bir ekran geliyordu sonradan bölümler görünüyordu şimdi öyle değil. açılma ve kapanma süreleri kısaldı bu da fark ediliyor. programlar daha hızlı açılıp kapanıyor geçişler güzel program yükleme falan iyi yani ama bunun için 6 gb şart değil bence 4 de yeterli olur diye düşünüyorum.

• Dostum hiçbir servis bu tarz esnemelere karşı değişim vermez .Bence çok rahatsız edene kadar böyle devam et sonra götürürsün servise atarlar çift taraflı bantı altına :) devam edersin .
  • Ram değişimini servise yaptırman şart değil .
  • Yardım için teşekkürler arkadaşlar,

4 gb ddr3 1333 kingston ram taktırdım. Vatanda 50 ye kaçırdım 62 ye aldım artık tekrar git gel yakıt parası vermeyeyim diye.

Cihaz çok hoş oldu, hızlandı serpildi kendine geldi. Bu cihazla uzun yıllar beraberiz artık.

Evde arada sırada bataryalı kullansamda, bataryayı çıkarıp direk şarj kablosuyla kullanıyorum. 95 in altına düştüğünde şarj olsada bataryanın ömrü için bence böyle yapmak şart.
  • quote:

Yardım için teşekkürler arkadaşlar,

4 gb ddr3 1333 kingston ram taktırdım. Vatanda 50 ye kaçırdım 62 ye aldım artık tekrar git gel yakıt parası vermeyeyim diye.

Cihaz çok hoş oldu, hızlandı serpildi kendine geldi. Bu cihazla uzun yıllar beraberiz artık.

Evde arada sırada bataryalı kullansamda, bataryayı çıkarıp direk şarj kablosuyla kullanıyorum. 95 in altına düştüğünde şarj olsada bataryanın ömrü için bence böyle yapmak şart.

bence öyle kullanım pek sağlıklı değil. herhangi bir elektrik kesintisinde cihaz aniden kapanır ve bu ciddi sorunlara yol açabilir. pili üzerinde olmadığı için garanti kapsamına alınmaz diye biliyorum.
  • Arkadaşlar bende ev ve işyeri için almıştım 2 tane..ama tuşlardaki oynama ve ses beni çok rahatsız ettiği için asusun istanbuldaki servisine gönderdim.Bime gidip iade etmek istemedim.Çünkü ürünlerin fiyatı gayet uygun bence.UPS kargo ücretsiz bir şekilde notebookları evden aldı.DOA kapsamında değiştirilmesini istiyorum diye bir yazı da yazmıştım.zaten servis telefonla görüşürken istedikleri evrakları söylüyorlar.daha sonra bana değişim yada iade yapmak için bir rapor gönderdiler.bu evrakları tekrar mersa elektronik (dağıtıcı firma) e ups ile gönderdim tabiki ücretsiz bir şekilde.ve 10 günün ardından pcler elime ulaştı. Klavyelerinde hiçbir sorun yok.kaya gibi maşallah...ayrıca buradaki yorumlara binaen kingston 1066mhz ddr3 4 gb ram almaya karar verdim. 2gb lik olanı 28,37 tl 4gb lik olanı 48,62 tl webdenal.com da. kargo ücretide 5,90 tl falan.

http://www.webdenal.com/kingston-2gb-1066mhz-ddr3-notebook_173476.html
    http://www.webdenal.com/kingston-ram-notebook-4-gb-ddr3-1066-mhz-cl7_279845.html?ref=akakce&v=1.41.3

ayrıca servise sordum ram i değiştirsek garanti dışı kalırmı diye..sorun olmaz dediler.gönül rahatlığı içerisinde değiştirebilirsiniz arkadaşlar.1066 mhz den fazla takılmasına da gerek yokmuş.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: mmıstık

Arkadaşlar bende ev ve işyeri için almıştım 2 tane..ama tuşlardaki oynama ve ses beni çok rahatsız ettiği için asusun istanbuldaki servisine gönderdim.Bime gidip iade etmek istemedim.Çünkü ürünlerin fiyatı gayet uygun bence.UPS kargo ücretsiz bir şekilde notebookları evden aldı.DOA kapsamında değiştirilmesini istiyorum diye bir yazı da yazmıştım.zaten servis telefonla görüşürken istedikleri evrakları söylüyorlar.daha sonra bana değişim yada iade yapmak için bir rapor gönderdiler.bu evrakları tekrar mersa elektronik (dağıtıcı firma) e ups ile gönderdim tabiki ücretsiz bir şekilde.ve 10 günün ardından pcler elime ulaştı. Klavyelerinde hiçbir sorun yok.kaya gibi maşallah...ayrıca buradaki yorumlara binaen kingston 1066mhz ddr3 4 gb ram almaya karar verdim. 2gb lik olanı 28,37 tl 4gb lik olanı 48,62 tl webdenal.com da. kargo ücretide 5,90 tl falan.

http://www.webdenal.com/kingston-ram-notebook-4-gb-ddr3-1066-mhz-cl7_279845.html?ref=akakce&v=1.41.3

ayrıca servise sordum ram i değiştirsek garanti dışı kalırmı diye..sorun olmaz dediler.gönül rahatlığı içerisinde değiştirebilirsiniz arkadaşlar.1066 mhz den fazla takılmasına da gerek yokmuş.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

Güzel omuş, uzun yıllar kullanmanız dileğiyle. Tuşlar yerine sabitlenmemiş gibi duruyor. özellikle nümerik taraf ama ben bile şu an o kadar rahatsız olmuyorum. Sonuçta kırılacak değilller. 1333 taktırmıştım. belki ilerde i3 işlemciyi güncellerler ve 1066 dan veri yolunun hızını artırırlar diye. İçinde olanda 2gb 1333 hz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmıstık

Arkadaşlar bende ev ve işyeri için almıştım 2 tane..ama tuşlardaki oynama ve ses beni çok rahatsız ettiği için asusun istanbuldaki servisine gönderdim.Bime gidip iade etmek istemedim.Çünkü ürünlerin fiyatı gayet uygun bence.UPS kargo ücretsiz bir şekilde notebookları evden aldı.DOA kapsamında değiştirilmesini istiyorum diye bir yazı da yazmıştım.zaten servis telefonla görüşürken istedikleri evrakları söylüyorlar.daha sonra bana değişim yada iade yapmak için bir rapor gönderdiler.bu evrakları tekrar mersa elektronik (dağıtıcı firma) e ups ile gönderdim tabiki ücretsiz bir şekilde.ve 10 günün ardından pcler elime ulaştı. Klavyelerinde hiçbir sorun yok.kaya gibi maşallah...ayrıca buradaki yorumlara binaen kingston 1066mhz ddr3 4 gb ram almaya karar verdim. 2gb lik olanı 28,37 tl 4gb lik olanı 48,62 tl webdenal.com da. kargo ücretide 5,90 tl falan.

Güzel omuş, uzun yıllar kullanmanız dileğiyle. Tuşlar yerine sabitlenmemiş gibi duruyor. özellikle nümerik taraf ama ben bile şu an o kadar rahatsız olmuyorum. Sonuçta kırılacak değilller. 1333 taktırmıştım. belki ilerde i3 işlemciyi güncellerler ve 1066 dan veri yolunun hızını artırırlar diye. İçinde olanda 2gb 1333 hz.

Dediğini yapsa süper olur.

• bende de var bu cihazdan. geçen gece uyurken fırlatıp atmışım masanın üstünden. sabah uyandığımda odanın köşesinde ters bi şekilde buldum. şimdilik çalışıyor çok şükür umarım içine bişey olmamıştır. ekranın kenarlarından ışık sızdığını farkettim düştüğünde ekranın kenarları açılmış heralde elimle bastırıp tık diye oturttum düzeldi. makina sağlam yani :)
  • arkadaşlar bende bimden 750 tl ye asus k52f i aldım memnunum iyiki almışım güzel makine 2 gb ram eklemesi ile canavar oldu 50 derecelik şanlıurfada 12 saat açık kulanıyordum 1 ay boyunca makine ısınıyordu fakat tık demedi :))) tek biraz sesi az çıkıyor oda olsun cnm :D:D bir başlık olsa k52f kullanıcıları diye çok güzel olurdu ve ya var benmi görmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal19

arkadaşlar bende bimden 750 tl ye asus k52f i aldım memnunum iyiki almışım güzel makine 2 gb ram eklemesi ile canavar oldu 50 derecelik şanlıurfada 12 saat açık kulanıyordum 1 ay boyunca makine ısınıyordu fakat tık demedi :))) tek biraz sesi az çıkıyor oda olsun cnm :D:D bir başlık olsa k52f kullanıcıları diye çok güzel olurdu ve ya var benmi görmüyorum...

ram'i nereden ne kadar aldınız? takması kolay mı? driver gerekiyor mu? kısaca özet geçerseniz sevinirim

bu arada windows 8 yüklemeye değer mi sizce?
  • remi hepsiburdadan aldım 60 tl mi neydi kendim taktım arkadan vidalarını açtım garanti kapsamında hala ama agır oyunları kaldırmıyor donma var ama ev kullanıcı için ideal bir leptop memnunum iyiki almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal19

remi hepsiburdadan aldım 60 tl mi neydi kendim taktım arkadan vidalarını açtım garanti kapsamında hala ama agır oyunları kaldırmıyor donma var ama ev kullanıcı için ideal bir leptop memnunum iyiki almışım

Gskill veya corsair alsak da uygun olur mu acaba?
  • batarya sıkıntısı yaşayan oldumu. benim bilğisayarın bataryası artık 10 dk bile gitmiyor. hiç uyarı vermeden kapanıyor :((((
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.