Şimdi Ara

asus k52jc-ex392v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce bilgisayarıma windows professional kuruluydu.ve driverleri eksikti.bende driverleri yüklemek için asusun stesinen girdim ve bazılarını indirdim uyumlu değil diyor.mesela bios güncellemesi aynı adla ama versiyon farklılığı bulunan bios güncellemeleri vardı bi tanesini yükledim.ama bilgisayar çöktü.şimdi windows ultimate yükledim.sizden ricam bu driver meselesini nasıl halledecem bana öğretin lütfen..hangi driverleri yüklemem lazım onu anlayamadım.bilgisayarın modelini giriyorum asus un sitesinde benim modelim için bi sayfa açılıyor bakıyorum versiyon farklılıkları var.mesela kamera için bi sürü driver var 4-5 tane denedim bi tanesi oldu.bütn driverleri yükleyebilmem için sizin acil yardımınıza ihtiyacım var.NOT:ASUS UN RESMİ SİTESİNE GİRİP KENDİ BİLGİSAYAR MODELİM İÇİN GEREKLİ İŞLEM SIRASINI TAKİP EDİYORUM.YANİ ASUS K52JC MODELİNİ SEÇİYORUM..BURDA SORUN YOK.AMA HANGİ DRİVERİN BENİM BİLGİSAYAR İÇİN OLDUĞUNU BİLMİYORUM.
    SAYGILARIMLA..

model asus k52jc-ex392vwindows 7 ultimate 32 bit

4 gb ram,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 1 Mart 2011; 10:27:56 >

• SUS K52JC modelinin driverları sizin makina ile uyumludur. Dikkat etmeniz gereken sadece Operating System : yazan yerde Windows 7 yi secmeniz. Model numaranızdan sonra yazan numara ise misal sizin laptop i3 işlemcilidir ex392v numarasını vermiştir. Ama aynı modelin i5 işlemcilisini piyasaya sürer ex392v yerine ex392y diyebilir.
    Zaten Windows 7 parçaların çoğunu kendisi yükler. Siz sadece ses kartının realtek programını, ,ekran kartını, kamera driverını yüklemeniz yeterli. Birde isteğe bağlı olarak Asus un kendi programlarını yükleyebilirsiniz.
  • viperc V kullanıcısına yanıt
    10 yıl sonra geciken bir teşekkür. Verdiğiniz cevaptan ötürü teşekkür ediyorum 😊👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.